10 Οκτωβρίου 2008

Προλειαίνουν το έδαφος της παγκόσμιας κυβέρνησης;;


http://click-that.blogspot.com/2008/10/blog-post_9353.html

Μήπως τελικά όλα οδηγούν εκεί ?

Ο Glenn Beck αναφέρεται σε μια Παγκόσμια διακυβέρνηση και ένα κοινό νόμισμα. Μήπως ρε μας δουλεύουν τελικά? Μήπως δημιουργούν απλώς τις συνθήκες για να το δεχτούμε αδιαμαρτύρητα?

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!!!!


Κι όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι,ένα από τα δύο γίνεται,ή κόβεται η κλωστή,ή σπάει το χτένι!!!!
_______________________________________________________________

Ο Γόρδιος Δεσμός και το Μακεδονικό ζήτημα.

.
Αρκετά είπαμε, αρκετά διαπραγματευτήκαμε... Τώρα ήρθε ο καιρός για δράση!
..
Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ταλανίζεται η χώρα μας από μια πίεση στα βόρεια σύνορά μας, η οποία ενώ αντιμετωπίστηκε αρχικά με φαιδρότητα, έφτασε να αποτελεί τελικά μείζον πολιτικό ζήτημα. Το πρόβλημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους της ΠΓΔΜ, κατέληξε να φέρει την Ελλάδα σε μια σχετικά δυσμενή θέση, παγκόσμια, καθώς και αντιμέτωπη με την επίσημη πολιτική και τα γεωπολιτικά σχέδια του αμερικανικού State Department.

Η λόγοι είναι παράδοξοι, διότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι, ότι δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την καπήλευση της ιστορίας μας και τον ακρωτηριασμό της εδαφικής μας επικράτειας, διότι αποδεικνύεται τελικά ότι περί αυτού πρόκειται. Η απόδειξη γι’ αυτό, είναι, η αδιάλλακτη εθνικιστική πολιτική Γκρούεβσκι καθώς και η διεθνής αλυτρωτική προπαγάνδα που έχει δρομολογηθεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια.

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα ασήμαντο πολιτικό «κρυολόγημα», έφτασε να αποτελεί σήμερα καρκίνωμα στον κοινωνικοπολιτικό ιστό της χώρας μας, με απρόβλεπτες ακόμα συνέπειες.

για συνέχεια εδώ.

Προσχεδιασμένη η Παγκόσμια κρίση!

Πρωτόκολλα των "Σοφών της Σιών"
άρθρο 3.10
Για την ώρα η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει λόγω της οικονομικής κρίσης,η οποία σύντομα θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας,και όταν με τη δύναμη του χρυσού που κατέχουμε δημιουργήσουμε μια γενικευμένη και ολοκληρωτική κρίση,θα εξαπολύσουμε πλήθη εργατών στους δρόμους όλων των χωρών της Ευρώπης.Τα πλήθη θα αρχίσουν να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν λόγω της αμάθειάς τους και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους.Δεν θα πειράξουν τις δικές μας περιουσίες,γιατί εμείς θα γνωρίζουμε τη στιγμή της επίθεσης και θα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.
__________________________ __________________

Όπως αντιλαμβάνεστε,έχουμε φτάσει στην κρίσιμη στιγμή της ανθρωπότητας.Πριν πολλά χρόνια όσοι μιλούσαμε είμαστε οι τρελοί,οι βλάκες.Μέχρι πέρυσι είμαστε απλά απομονωμένοι.
Τώρα;;;;
Ας αντιληφθούν οι έχοντες και κατέχοντες ότι αν όσο είναι καιρός δεν αλλάξουν ριζικά τις πρακτικές τους,αν δεν αισθανθούν ότι έρχεται το τέλος τους, ως άκρατοι καπιτα-ληστές που μόνο στόχο έχουν να ρουφούν το αίμα των λαών ως βαμπίρ,αν δεν γίνουν άνθρωποι,τότε μαζί με το χρήμα που έχουν για θεό τους θα εξαφανιστούν και οι ίδιοι!
Και νομίζουν ότι μόνο με τον χρυσό θα λύσουν το πρόβλημά τους;
Τέλος πάντων,αδέλφια,μην απογοητεύεστε!
Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!
Ο πνιγμένος όμως από τα μαλλιά του πιάνεται!
Αφουγκραστείτε,μυριστείτε,αισθανθείτε!!!!
Ψάξτε,διαβάστε,και δείτε αυτό που έρχεται!
Μετά από 26000 χρόνια έκλεισε ο Μεγάλος Ενιαυτός,δηλαδή μια Γαλαξιακή χρονιά.Τώρα βρισκόμαστε στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου λεπτού,της πρώτης ώρας της Πρωτοχρονιάς του Νέου Γαλαξιακού Χρόνου που θα διαρκέσει άλλα 26000 γήινα χρόνια!!!!
Ψάξτε,ψάξτε,ψάξτε,και πιστέψτε τους Έλληνες,οι οποίοι τα έχουν γράψει όλα μέσα από την Τιτανομαχία-Γιγαντομαχία!
Στο τέλος πάλι θα νικήσουν οι Δυνάμεις του ΔΙΟΣ,ό,τι κι αν κάνουν!!!!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Που τα βρήκαν τα λεφτά τα κράτη και στηρίζουν τους καρχαρίες;;;;


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Αλλος γαμάει κι άλλος πληρώνει

...Τα λεφτά αυτά, ύψους τρισεκατομμυρίων και... βάλε ευρώ ή δολαρίων, ανέλαβαν να διαχειριστούν μερικές χιλιάδες «μάγοι» των επενδύσεων. Τα γνωστά «γκόλντεν μπόις» «επένδυαν» σε ομόλογα, παράγωγα, μετοχές και δεκάδες άλλα «εξωτικά» τραπεζικά και χρηματιστηριακά προϊόντα.
Τα οποία «φούσκωναν» σε αξία, κερδίζοντας ιλιγγιώδη ποσά καθημερινά.
Οι επενδυτές, μικροί και μεγάλοι, ήταν κατευχαριστημένο από τα κέρδη, τα οποία έμπαιναν στις τσέπες λίγων, αλλά γέμιζαν τις ελπίδες όλων.
Τα «γκόλντεν μπόις», πρόεδροι, μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες κ.λπ., φρονίμως ποιούντες φρόντιζαν να αμοίβουν τους εαυτούς τους με εξίσου ιλιγγιώδη ποσά, για τον κόπο τους και την εξυπνάδα τους. Όποιος διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια (των άλλων), δικαιούται να αμείβεται με... δισεκατομμύρια. Ώσπου μια μέρα το μπαλόνι, η «φούσκα» έσκασε. Οι επενδυτές, εφοπλιστές και... υπάλληλοι έμειναν με τα χαρτιά στα χέρια.Τράπεζες φαλίρισαν και ο πανικός ακολούθησε.
Και τότε, το «καταραμένο κράτος» ανέλαβε επιτέλους τις ευθύνες του! Από τον Μπους μέχρι τη Μέρκελ, τον Μπερλουσκόνι και τον Αλογοσκούφη, όλοι έσπευσαν να στηρίξουν το σύστημα. Με «ενέσεις» και «ορούς» και «εγγυήσεις» δισεκατομμυρίων ευρώ ή δολαρίων.
Από πού βρίσκονται αυτά τα «σωτήρια» λεφτά; Από τους κρατικούς προϋπολογισμούς. Δηλαδή από τα λεφτά μας. Αυτά που θα πήγαιναν για υγεία, Παιδεία, πρόνοια, κοινωνική ασφάλεια κ.λπ. Δηλαδή από τα δικά μας λεφτά. Είτε του αμερικάνου είτε του γερμανού είτε του έλληνα υπηκόου.
Τα «γκόλτεν μπόις» γλέντησαν με τα λεφτά μας, τσέπωσαν την αμοιβή τους των δισεκατομμυρίων και, όταν το κόλπο «σχόλασε», μας άφησαν να πληρώνουμε τον λογαριασμό. Τόσο απλά. Δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει, αλλά ξέρουμε τι είμαστε: Και δαρμένοι και κερατάδες ή, όπως λέει και ο λαός, «εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι» ή, ακόμα χειρότερα, «άλλος γαμάει κι άλλος πληρώνει».
Πηγή: Εφημερίδα ΠΟΝΤΙΚΙ