07 Σεπτεμβρίου 2009

Πρωτάθλημα επίκλησης στο σταυροδρόμι των...θρησκειών!

Τελευταίο πρωτάθλημα...επίκλησης/Ultimate Praying Championship
Πηγή...Της Αταλάντης το κανάλι!


Ultimate Praying Championship
June 28, 2009, 06:01 AM
http://poykpac.com The battle to find out who truly is holier than thou. (Pass it on to your friends for +300 bonus pts!) Our muse: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7718587.stm CAST Greg Berman - Taige Jensen Neil Tafoya - Ryan Hunter CREW Writer/Direct...


Μιγιούκι.Η κόρη της...Αφροδίτης!

Οι επαφές τρίτου τύπου της Μιγιούκι Χατογιάμα

Το ζεύγος Χατογιάμα ποζάρει ευτυχισμένο, σε νεανική ηλικία. Πρώην ηθοποιός, η Μιγιούκι εμφανίζεται συχνά στα ιαπωνικά ΜΜΕ όπου σχολιάζει θέματα μόδας, μαγειρικής και εσωτερικής διακόσμησης (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ΥUΚΙΟ ΗΑΤΟΥΑΜΑ)

ΤΟΚΙΟ Μπορεί ο νέος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ο Γιούκιο Χατογιάμα, να έχει το παρατσούκλι «εξωγήινος», αλλά η σύζυγός του είναι εκείνη που είχε επαφές τρίτου τύπου με άλλους κόσμους στο Σύμπαν. «Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, η ψυχή μου απογειώθηκε με ένα UFΟ τριγωνικού σχήματος και έφτασε στην Αφροδίτη» αποκάλυψε η Μιγιούκι Χατογιάμα σε βιβλίο της που εκδόθηκε πέρυσι. « Ηταν ένα πολύ όμορφο μέρος και πραγματικά καταπράσινο» έγραψε για τον πλανήτη Αφροδίτη. Η 56χρονη πρώην ηθοποιός περιέγραψε την « εξωγήινη εμπειρία» που της συνέβη, όπως είπε, πριν από 20 χρόνια σε βιβλίο με τίτλο «Πολύ παράξενα πράγματα που συνάντησα». Εκεί γράφει ότι όταν μίλησε για αυτή την εμπειρία στον πρώτο της σύζυγο, εκείνος νόμισε ότι ήταν απλώς ένα όνειρο. Αλλά ο νυν άνδρας της και εν αναμονή πρωθυπουργός «έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και σίγουρα θα μου έλεγε:“Αυπέροχα!΄΄» εκμυστηρεύθηκε η Μιγιούκι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Εκτός από την απαγωγή της από εξωγήινους είπε ακόμη ότι γνώριζε τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ σε προηγούμενη ζωή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν από τις εκλογές, μίλησε για τη φιλία της με τον σταρ, πάντοτε σε προηγούμενη ζωή, και για τη φιλοδοξία της να γυρίσουν μαζί μια ταινία. «Ηταν μετενσαρκωμένος σε Ιάπωνα και ήμασταν μαζί, οπότε όταν τον δω θα του πω “Γεια. Πάει καιρός...΄΄ και εκείνος θα καταλάβει. Αυτή η ταινία θα αλλάξει τις αξίες σας. Σίγουρα θα κερδίσω το Οσκαρ. Πριν από επτά χρόνια ο σύζυγός μου το θεωρούσε όνειρο αυτό, αλλά τώρα με ενθαρρύνει και μεταφράζει το σενάριο της ταινίας στα αγγλικά» είπε. Στην ίδια συνέντευξη, η κυρία Χατογιάμα περιέγραψε πως «τρώει τον Ηλιο» για πρωινό, στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί. Εκλεισε τα μάτια της και έκανε πως δαγκώνει μικρά κομμάτια από τον Ηλιο. «Μμμμ... Παίρνω ενέργεια από αυτό και το κάνει και ο σύζυγός μου» αποκάλυψε. Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο η εξαιρετικά πολυπράγμων μέλλουσα πρώτη κυρία θα εθεωρείτο ελαφρώς ανισόρροπη. Αλλά στη σοβαρή πολιτική κουλτούρα της Ιαπωνίας, είναι απλώς μοναδική. Πρώην ηθοποιός σε μελό μιούζικαλ, δημιουργός εκκεντρικών ρούχων και υποστηρίκτρια της μακροβιοτικής δίαιτας, έχει γράψει πολλά βιβλία μαγειρικής. Ο Γιούκιο Χατογιάμα δεν κρύβει την αφοσίωσή του προς την πολυτάλαντη σύζυγό του. Η κυρία Χατογιάμα ήταν παντρεμένη όταν τη γνώρισε, παρ΄ όλα αυτά ο νέος ιάπωνας πρωθυπουργός έχει δηλώσει με υπερηφάνεια ότι «οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν το ταίρι τους από τις ανύπανδρες γυναίκες. Εγώ επέλεξα το δικό μου από όλες τις γυναίκες».

Πηγή...

AMBER ALERT: Βοηθείστε να βρεθεί ο μικρός Χρήστος Κονδύλης.


Κάντε κλικ πάνω στην αφίσα για να την διαβάσετε


Ο Χρήστος Κονδύλης 7 ετών εξαφανίστηκε από τη Νέα Μάκρη στις 7/9/2009στις 7 π.μ. Έχει καστανόξανθα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,10 μ. και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινες πιζάμες, σορτς και κοντομάνικο μπλουζάκι και μαύρες παντόφλες.

Η ΕΡΤ της ΝΔ έκανε..."εξωτερική πολιτική"!Τα ρεζίλια κάνουν τους...πατριώτες!

Πατριώτες του πρωκτού! Κρύβουν από τον ελληνικό λαό πως τα Σκόπια ονομάζονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, με φασιστικές μεθόδους!

Πηγή...
Κυβέρνηση καραγκιόζηδων, με πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ (Ντόρα) για γέλια και κλάματα! Λογοκρίνουν την αναγραφή της ονομασίας στην διεθνή τηλεοπτική μετάδοση, της ομάδας των Σκοπίων, που είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Ένα μαύρο τετραγωνάκι, που γίνεται και λευκό, η ΕΡΤ του Καραμανλή και της Ντόρας, καλύπτουν την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας – Σκόπια.
Αυτή είναι εξωτερική πολιτική καραγκιόζη Καραμανλή και θυγατέρα του εφιάλτη της ΑποσταCiaς;
Ρε γελοίοι έτσι καλύπτετε την ανικανότητά σας στην εξωτερική πολιτική;
MKD (Republic of Macedonia-Република Македонија-Republika Makedonija-Δημοκρατία της Μακεδονίας), έτσι ονομάζουν τα Σκόπια και βγείτε ανοιχτά να το πείτε.
Σταματήστε την γελοιοποίηση και κοροϊδία του ελληνικού λαού!
Σε όλο τον κόσμο βλέπουν στην τηλεόραση να παίζει η Μακεδονία με την Ελλάδα κι εμείς στην Ελλάδα βλέπουμε ένα μαύρο (ή λευκό) τετραγωνάκι λογοκρισίας!
Η αλήθεια είναι επαναστατική και έτσι, με φασιστικές λογοκρισίες, δεν μπορείτε να κρύψετε τη βρωμιά σας και την υπακοή στις ΗΠΑ!
Με μεθόδους γκεμπαιλίστικης προπαγάνδας και απόκρυψης της αλήθειας δεν λυτρώνεστε από την τυφλή σας υπακοή στις ΗΠΑ, ούτε λυτρώνετε την προδοτική δεξιά!

Πατριώτες του πρωκτού!
---
Σχόλιο.
Κι αυτό όχι από την αρχή!Κάποια στιγμή σε κάποιο κοθόνι ξύπνησε το..."πατριωτικό" του και σκέφτηκε να κάνει...αντίσταση!
Όλοι όσοι βλέπαμε το ματς,ξαφνικά είδαμε την άσπρη κουρτίνα!
Ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας,με τους γελοίους που είχαν τη φαεινή...μαλακία!
Ρε στρουθοκάμηλοι τι νομίζετε ότι κάνατε;Τιμωρήσατε το κρατίδιο τάχα!
Τόσο ηλίθιοι είστε!Τάχα να δουν στα χωριά ότι η Νέα Δούλα δεν έχει παραδώσει το όνομα!Ου να χαθείτε ξεφτίλες!

Ένα μπλογκ που θέλει υποστήριξη!

Όλοι πρέπει να το υποστηρίξουμε...


Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Nick Rammos, τον ένα και μοναδικό ΑΑΤΟΝ, που με ενημέρωσε για την ύπαρξη ενός blog με πολύ ευαίσθητη θεματολογία. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να προωθήσουμε την γνωστοποίηση ύπαρξής του, έτσι ώστε να αυξήσουμε την πιθανότητα να διαβαστεί από ανθρώπους που έχουν άμεση ή και έμμεση επαφή με το θέμα μεταμόσχευση ιστών και οργάνων.
Το blog είναι το Transplantlink. Στο Profile του γράφει:
"Το ιστολόγιο υποστηρίζεται από ανθρώπους που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση. Σκοπός του είναι η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ευαίσθητο θέμα της μεταμόσχευσης και σ’ ότι σχετίζεται μ’ αυτό. Επίσης να καταγγέλλει από δημόσια θέση τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και στις επαφές τους με υπηρεσίες του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα."

Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να γίνουμε συμπαραστάτες της προσπάθειάς τους. Το οφείλουμε σ’ όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας, που είναι εγκλωβισμένοι σε κάποια λίστα αναμονής, προσμένοντας ένα σωτήριο μόσχευμα.

Πηγή...

"Όνειρο θερινής νυκτός" η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ(άρση βαρών)!

Σεισάχθεια τώρα!

Μιλώντας σε μια παρέα δίπλα στη θάλασσα, εκεί γύρω στο Δεκαπενταύγουστο, η συζήτηση γύρισε στην δημόσια πράγματα. Στην ομήγυρη συμμετείχαν πρόσωπα με ιδιαίτερα υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Όλοι πτυχιούχοι με μεταπτυχιακά, οι περισσότεροι με διδακτορικά, όλοι με θέσεις υψηλές και με σταδιοδρομίες λαμπρές. Χαλάρωναν εκεί στην αμμουδιά, κουβεντιάζοντας…
Κάποια στιγμή σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση, κάποιος ανέφερε την λέξη «σεισάχθεια». Η συζήτηση άναψε. Αλλά όχι για όλους. Οι κάπως μεγαλύτεροι – πάνω από τα 40 ας πούμε – έσπευσαν να πουν τη γνώμη τους. Οι νεώτεροι σώπασαν περίεργα. Μέχρι που κάποιος αποτόλμησε να ρωτήσει:
– Τι θα πει σεισάχθεια, βρε παιδιά;
Οι μεγαλύτεροι κεραυνοβολήθηκαν: Δεν φαντάζονταν ότι υπάρχουν μορφωμένα άτομα που δεν γνωρίζουν (ή, έστω, δεν θυμούνται πια) την έννοια αυτή.
Αμέσως δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Σεισάχθεια είναι η ανακούφιση της κοινωνίας από το βάρος εξυπηρέτησης συσσωρευμένου χρέους. Όταν το «άχθος» (βάρος) «αποσείεται» (μικραίνει σημαντικά ή εξαλείφεται ακόμα). Έμεινε στην Ιστορία από την κοινωνική μεταρρύθμιση του Σόλωνα, στην προ-κλασική αρχαία Αθήνα, εκεί στις αρχές του 6ου π. Χ αιώνα…
Σε κάθε ιστορική εποχή όταν το χρέος της κοινωνίας γίνεται δυσβάστακτο και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί πλέον, υπάρχει παράλυση, οικονομική συρρίκνωση, πολιτική αποσταθεροποίηση και πολιτιστική καθίζηση.
– Αν δεν ανακοπεί αυτή η «κάτω βόλτα» από μέτρα σεισάχθειας, η κοινωνία βυθίζεται στην πλήρη παρακμή.
– Αν, αντίθετα, υπάρξουν μέτρα σεισάχθειας, η οικονομική ανάκαμψη είναι άμεση και η κοινωνική αναζωογόνηση συνήθως θεαματική.
Η ιστορία της Ρώμης (από τους αδελφούς Γράκχους ως τον Διοκλιτιανό), αλλά και του Βυζαντίου, είναι γεμάτη τέτοια παραδείγματα. Η νεώτερη ευρωπαϊκή ιστορία το ίδιο. Και η Αμερική δεν αποτελεί εξαίρεση…
Ακόμα και ο πληθωρισμός είναι μια «νομισματική σεισάχθεια» που επιδρά μέσω απαξίωσης του συσσωρευμένου χρέους – αλλά με παρενέργειες πολύ οδυνηρές για όλους…
Ή αλλιώς ο πληθωρισμός είναι η εκδίκηση στους τοκογλύφους. Αν γίνει έγκαιρα η σεισάχθεια και περιοριστούν οι τοκογλυφικές πρακτικές, τότε δεν χρειάζεται πληθωρισμός στη συνέχεια…
Όσο περισσότερο στηρίζεται μια κοινωνία στο χρήμα τόσο περισσότερο απαραίτητο είναι να εμποδιστούν όσοι διαχειρίζονται το χρήμα να λειτουργήσουν ως καρτέλ (έννοια πολύ συγγενής προς τη νόμιμη τοκογλυφία).
Η κυκλοφορία του χρήματος δεν πρέπει να οδηγεί σε υπερβολική συγκέντρωση ισχύος, ούτε σε ασφυκτικό έλεγχο πάνω στην υπόλοιπη οικονομία.
Η αγορά απαιτεί συνεχή διάχυση: εισοδήματος, πλούτου ευημερίας και ιδεών. Αν η συγκέντρωση (τραπεζικής) ισχύος εμποδίζει τη διάχυση, τότε ο δυναμισμός του συστήματος αναστέλλεται. Και το ίδιο το σύστημα της αγοράς – που είναι εξ ορισμού ιδιαίτερα δυναμικό και δεν αντέχει καθεστώς ασφυξίας – καταρρέει.
Η σημερινή διεθνής κρίση είναι αποτέλεσμα μιας τέτοιας υπερβολικής κυριαρχίας των τραπεζών στη διεθνή οικονομία (μέσω των χρηματο-οικονομικών υπηρεσιών). Ιδιαίτερα στην Ευρώπη η κυριαρχία αυτή υπήρξε πολύ έντονη. Στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι συντριπτική.
Τα μέτρα που λήφθηκαν διεθνώς – εξ αιτίας της κρίσης και για την αντιμετώπισή της – οδήγησαν στον εκμηδενισμό των βασικών επιτοκίων, κι επιδίωκαν ακριβώς αυτό: να ανακουφίσουν το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους που είχε ήδη συσσωρευτεί από κυβερνήσεις και ιδιώτες κατά τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν, δηλαδή, ένα μέτρο σεισάχθειας σε διεθνή κλίμακα.
Δυστυχώς, αυτή η παγκόσμια σεισάχθεια δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα! Εδώ το ανεξέλεγκτο τραπεζικό κατεστημένο δεν επέτρεψε να «περάσει» η χωρίς προηγούμενο μείωση του ευρω-επιτοκίου στους έλληνες δανειολήπτες.
Στην Ελλάδα δεν έχουμε «ελεύθερη τραπεζική αγορά» – έχουμε ένα σκληροπυρηνικό κι άκαμπτο τραπεζικό καρτέλ. Που όσο ανέβαιναν το βασικό ευρω-επιτόκιο (πριν ξεσπάσει η κρίση) ανέβαζαν τις τοκοχρεολυτικές δόσεις των οφειλετών τους, αλλά όταν άρχισαν να υποχωρούν τα ευρω-επιτόκια (μετά την κρίση) δεν μείωσαν αντίστοιχα τις μηνιαίες δόσεις των δανειοληπτών.
Η σεισάχθεια έγινε παντού αλλού. Αλλά δεν ήλθε ποτέ στην Ελλάδα.
Αν λειτουργούσαν ως «τραπεζική αγορά» κι όχι ως αδίστακτο καρτέλ, τότε η μέση ελληνική κοινωνία θα ανακουφιζόταν γύρω στα 1000 ευρώ το μήνα!
Και βέβαια, η κρίση θα είχε ήδη ξεπεραστεί στην Ελλάδα – όπως αρχίζει ήδη να ξεπερνιέται (υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες ανεργίας) στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία μάλλον και στις ΗΠΑ…
Εδώ όμως, η σεισάχθεια δεν έφτασε ποτέ.
Κι αν θέλει η κυβέρνηση να κάνει κάτι αληθινά δραστικό, επαναστατικό και ταυτόχρονα σύμφωνο με τις νέες διεθνείς τάσεις στην παγκόσμια οικονομία, ας σπάσει επιτέλους το τραπεζικό καρτέλ: να υποχρεωθούν οι τράπεζες να μειώσουν άμεσα τις τοκοχρεολυτικές μηνιαίες δόσεις των δανειοληπτών.
Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη, η πιο ουσιαστική, η πιο αποτελεσματική μεταρρύθμιση. Και προϋπόθεση για όλες τις άλλες.
Σεισάχθεια τώρα!
Ή μάλλον να επανεισάγουμε στην σύγχρονη Ελλάδα μια έννοια που γεννήθηκε εδώ, σήμερα αποδίδει παντού αλλού και σε μας παραμένει άγνωστη.
Τόσο άγνωστη που κατάντησε σχεδόν «απαγορευμένη».
Την έχουμε αποσιωπήσει σε τέτοιο σημείο, που την αγνοούν πια οι πάντες.
Σεισάχθεια τώρα!

...................

Όνειρο θερινής νύχτας η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ !
«Οταν ο Σόλων έγινε κύριος της καταστάσεως, εξησφάλισε την ελευθερίαν του λαού και δια το παρόν και δια το μέλλον, απαγορεύσας να συνάπτονται δάνεια επί σωματική εγγυήσει. Εθέσπισε νόμους και κατήργησε τα χρέη, τόσον τα ιδιωτικά όσον και τά δημόσια, δια τού μέτρου το οποίον εκλήθη σεισάχθεια, διότι επέταξεν από επάνω των το βάρος» Αριστοτέλης Αθηναίων Πολιτεία VI.

Βέβαια η αρχαία "σεισάχθεια" (σείω -ταρακουνώ + άχθος -βάρος, δηλαδή χάρισμα χρεών), που ιστορικά εφάρμοσαν κατά καιρούς οι κρατικές εξουσίες για την ανακούφιση των πληθυσμών από τα υπερβολικά χρέη, (Ελλάδα Ρώμη) θα ήταν και σήμερα αναγκαστικά το επόμενο βήμα, αν η οικονομική κατάρρευση δεν ήταν σχεδιασμένη, και δεν αποτελούσε μέρος ενός οικονομικού πολέμου που αποσκοπούσε ακριβώς στην οικονομική και πνευματική υποδούλωση των λαών.


Θέλετε την ομολογία αυτού του ισχυρισμού: «εγώ μετατόπισα τα σύνορα των κρατών, λεηλάτησα τους θησαυρούς τους και καθαίρεσα τους ισχυρούς που κάθονται στα ύψη. Το χέρι μου βρήκε τα πλούτη των λαών σαν σε φωλιά πουλιών και όπως κάποιος μαζεύει αυγά αφημένα έτσι κι εγώ μάζεψα (τα πλούτη) όλης της γης και κανείς δεν κίνησε εναντίον μου ούτε φτερούγα, κι ούτε άνοιξε το στόμα του να ψιθυρίσει κάτι (εναντίον μου)» Ησαΐας 10.14
Και κάτι για τις πραγματικές αλλά και για τις οικονομικές πυρκαγιές: «Θα μετατρέψω την ευδαιμονία τους σε φτώχια κάτω απ' την φαινομενική τους δόξα, και η δόξα μου θα γίνει καύση και θα ανάψει φωτιά που θ' απλωθεί σαν πυρκαγιά. Τότε το φως και ο άγιος του Ισραήλ, θα γίνει φλόγα που θα ανάψει τα αγκάθια και τα τριβόλια τους και θα τα κατακάψει σε μια μέρα. Θα κατακάψει ολότελα το όμορφο δάσος, τους κήπους και τα καρποφόρα δένδρα, και θα νομίζει κανείς πως βλέπει ετοιμοθάνατο. Τα δέντρα που θ' απομείνουν στο δάσος, εύκολα θα μπορεί ακόμα και μικρό παιδί να γράψει τον αριθμό τους». Ησαΐας 10.17-19

Καλόπουλος

Υ.Γ.
Επειδή το άρθρο περί σεισάχθειας δεν είναι του φίλου Καλόπουλου,δεν θυμάμαι όμως που το έχω δει για να βάλω την πηγή,παρακαλώ όποιος το ξέρει ας μου το μεταφέρει σε σχόλιο!Επειδή είναι αρχή μας να δηλώνουμε τις πηγές μας και τους συγγραφείς των άρθρων!
Εδώ είναι η πρωταρχική πηγή:

Σεισάχθεια τώρα! Να επανεισάγουμε στην σύγχρονη Ελλάδα μια έννοια ...

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: ΜΗΤΕΡΕΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τρομοεμβόλια!

Περιέργως πως,από τη στιγμή της προκήρυξης εκλογών,σταμάτησαν να μιλούν για την..."πανδημία"!!!Ο Αβραμόπουλος τώρα ασχολείται με τα..."κουκιά"!

ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: ΜΗΤΕΡΕΣ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, αστυνομικοί, πυροσβέστες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ τρομοεμβόλια!

Ήδη στο γραφείο του Δ. Αβραμόπουλου (που άρχισε να λειτουργεί σε προεκλογικούς ρυθμούς) φθάνουν καθημερινά επιστολές συλλόγων, φορέων αλλά και απλών πολιτών που εκφράζουν την αντίθεσή τους με τον εμβολιασμό.

*Με βάση τις πρώτες καταγραφές, δεν προτίθενται να εμβολιαστούν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας. Εκπρόσωποί τους το δήλωσαν ευθέως, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, με τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων. Το ίδιο οι πυροσβέστες, και οι εργαζόμενοι στο υγειονομικό σύστημα.

*Υπάρχουν, όμως, και πολλές μητέρες που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

*Το κύμα των αρνήσεων «δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα», εκμυστηρεύονταν αξιωματούχοι που συμμετέχουν στον αντιγριπικό σχεδιασμό.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=79327


ΧΑΡΗ στη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ξεπερνά τις 27.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ το αντι-τρομοεμβολιαστικό βίντεο και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

Πηγή...

Και εδώ:

ΟΧΙ κερδοσκοπικά-εκβιαστικά εμβόλια/πειραματόζωα!


Δείτε κι αυτά και άλλα στο πολύ καλό μπλογκ
Τοξότης