07 Σεπτεμβρίου 2009

Μιγιούκι.Η κόρη της...Αφροδίτης!

Οι επαφές τρίτου τύπου της Μιγιούκι Χατογιάμα

Το ζεύγος Χατογιάμα ποζάρει ευτυχισμένο, σε νεανική ηλικία. Πρώην ηθοποιός, η Μιγιούκι εμφανίζεται συχνά στα ιαπωνικά ΜΜΕ όπου σχολιάζει θέματα μόδας, μαγειρικής και εσωτερικής διακόσμησης (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ΥUΚΙΟ ΗΑΤΟΥΑΜΑ)

ΤΟΚΙΟ Μπορεί ο νέος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ο Γιούκιο Χατογιάμα, να έχει το παρατσούκλι «εξωγήινος», αλλά η σύζυγός του είναι εκείνη που είχε επαφές τρίτου τύπου με άλλους κόσμους στο Σύμπαν. «Ενώ το σώμα μου κοιμόταν, η ψυχή μου απογειώθηκε με ένα UFΟ τριγωνικού σχήματος και έφτασε στην Αφροδίτη» αποκάλυψε η Μιγιούκι Χατογιάμα σε βιβλίο της που εκδόθηκε πέρυσι. « Ηταν ένα πολύ όμορφο μέρος και πραγματικά καταπράσινο» έγραψε για τον πλανήτη Αφροδίτη. Η 56χρονη πρώην ηθοποιός περιέγραψε την « εξωγήινη εμπειρία» που της συνέβη, όπως είπε, πριν από 20 χρόνια σε βιβλίο με τίτλο «Πολύ παράξενα πράγματα που συνάντησα». Εκεί γράφει ότι όταν μίλησε για αυτή την εμπειρία στον πρώτο της σύζυγο, εκείνος νόμισε ότι ήταν απλώς ένα όνειρο. Αλλά ο νυν άνδρας της και εν αναμονή πρωθυπουργός «έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης και σίγουρα θα μου έλεγε:“Αυπέροχα!΄΄» εκμυστηρεύθηκε η Μιγιούκι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Εκτός από την απαγωγή της από εξωγήινους είπε ακόμη ότι γνώριζε τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ σε προηγούμενη ζωή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν από τις εκλογές, μίλησε για τη φιλία της με τον σταρ, πάντοτε σε προηγούμενη ζωή, και για τη φιλοδοξία της να γυρίσουν μαζί μια ταινία. «Ηταν μετενσαρκωμένος σε Ιάπωνα και ήμασταν μαζί, οπότε όταν τον δω θα του πω “Γεια. Πάει καιρός...΄΄ και εκείνος θα καταλάβει. Αυτή η ταινία θα αλλάξει τις αξίες σας. Σίγουρα θα κερδίσω το Οσκαρ. Πριν από επτά χρόνια ο σύζυγός μου το θεωρούσε όνειρο αυτό, αλλά τώρα με ενθαρρύνει και μεταφράζει το σενάριο της ταινίας στα αγγλικά» είπε. Στην ίδια συνέντευξη, η κυρία Χατογιάμα περιέγραψε πως «τρώει τον Ηλιο» για πρωινό, στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής που ακολουθεί. Εκλεισε τα μάτια της και έκανε πως δαγκώνει μικρά κομμάτια από τον Ηλιο. «Μμμμ... Παίρνω ενέργεια από αυτό και το κάνει και ο σύζυγός μου» αποκάλυψε. Οπουδήποτε αλλού στον κόσμο η εξαιρετικά πολυπράγμων μέλλουσα πρώτη κυρία θα εθεωρείτο ελαφρώς ανισόρροπη. Αλλά στη σοβαρή πολιτική κουλτούρα της Ιαπωνίας, είναι απλώς μοναδική. Πρώην ηθοποιός σε μελό μιούζικαλ, δημιουργός εκκεντρικών ρούχων και υποστηρίκτρια της μακροβιοτικής δίαιτας, έχει γράψει πολλά βιβλία μαγειρικής. Ο Γιούκιο Χατογιάμα δεν κρύβει την αφοσίωσή του προς την πολυτάλαντη σύζυγό του. Η κυρία Χατογιάμα ήταν παντρεμένη όταν τη γνώρισε, παρ΄ όλα αυτά ο νέος ιάπωνας πρωθυπουργός έχει δηλώσει με υπερηφάνεια ότι «οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν το ταίρι τους από τις ανύπανδρες γυναίκες. Εγώ επέλεξα το δικό μου από όλες τις γυναίκες».

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου