20 Φεβρουαρίου 2011

Πρασίνισε το Σύνταγμα σήμερα!Όχι για τον Παναθηναϊκό,αλλά για τον...Μωάμεθ!


3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να "γιορτάσουν" την γέννηση του Μωάμεθ. Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.

Συγκέντρωση Ενημέρωσης των Πολιτών για το θέμα του Βωμού των 12 Θεών.



Μετά από το κάλεσμα της Οργάνωσης «Θύρσος – Έλληνες Εθνικοί» και Φίλων από Πρωτοβουλία Ελλήνων, 150 άτομα έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων Πολιτών και των ξένων επισκεπτών, για την υπόθεση του Ιερού Βωμού των 12 Θεών που κινδυνεύει άμεσα να καταστραφεί από την –έως τώρα- απόφαση του ΗΣΑΠ- και με πλήρη την απουσία του Υπουργείου «Πολιτισμού» να συναινεί ουσιαστικά σε αυτήν.

Σηκώθηκε πανό από την Οργάνωσή μας και μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, ταυτόχρονα με την επί τόπου ενημέρωση των διερχομένων.
Την πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή τους πρόσφεραν μέλη του 12830.gr που ετοίμασαν και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό σε 5 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ιταλικά) καθώς και ο αγωνιστικός Λόγος του κ.Τσαγκρινού – τιμώντας μας με την παρουσία του- που απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος. Ακόμη μέλη του ΥΣΕΕ παραβρέθηκαν διαβάζοντας και μοιράζοντας την ανακοίνωσή της οργάνωσής τους.

Στα πλέον θετικά η διάθεση όλων να δοθεί ανάλογη και ακόμη ισχυρότερη συνέχεια για το θέμα υπό κοινή συνεργασία και συνεννόηση. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την δραστηριότητα της περαιτέρω ενημέρωσης προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Καλούμε όλους τους Φίλους τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό να στείλουν όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρονικά μηνύματα διαμαρτυρίας στις διευθύνσεις του ΗΣΑΠ και του Υπουργείου Πολιτισμού ώστε να ακυρωθούν οριστικά τα όποια σχέδια για την κατάχωση του Ιερού μας Βωμού.



Στείλτε τα μηνύματά σας προς:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΗΣΑΠ: pro@isap.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπουργείου Πολιτισμού: grplk@culture.gr

Ευχαριστούμε όλους τους συνΈλληνες για την παρουσία τους, την ανταπόκριση και τη μαχητικότητά τους στην εκδήλωση και πρωτίστως κάθε Φορέα, Σύλλογο, συλλογικότητα, και ομάδα.


ΘΥΡΣΟΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ