28 Απριλίου 2010

Βάνδαλοι και Χριστιανοί


Βάνδαλοι

Έτσι ονομάστηκαν στους πρώτους χριστιανικούς χρόνους διάφορες γερμανικές φυλές και ιδιαίτερα οι Χάστιγκς και οι Σίλιγκς. Στα τέλη του τετάρτου αιώνα μ.Χ. οι Βάνδαλοι μαζί με τους Αλανούς, μία άλλη γερμανική φυλή, ανέβηκαν τον ποταμό Δούναβη μέχρι τις πηγές του και τελικά ξεχύθηκαν στη Γαλατία και την λεηλάτησαν.

Κατόπιν πέρασαν στην Ιβηρική χερσόνησο (σημερινή Ισπανία) και εγκαταστάθηκαν εκεί, αφού μοίρασαν τη χώρα σε ομόσπονδες συμμαχίες: Στην Ισπανία τους χτύπησαν οι Βησιγότθοι με εντολή των Ρωμαίων, που έβλεπαν με άσχημο μάτι το ότι άρχισαν να μειώνονται οι κτήσεις τους. Έτσι οι βάνδαλοι με αρχηγό τον Γκιζέριχο ή Γιζέριχο αναγκάστηκαν να περάσουν στην Αφρική.

Το 439 μ.Χ., μετά από πολλούς αγώνες, κατέλαβαν την Καρχηδόνα και την έκαναν πρωτεύουσά τους. Δημιούργησαν στόλο και άρχισαν πειρατικές επιδρομές που έφτασαν μέχρι και την Ελλάδα. Το Βυζάντιο έστειλε εναντίον τους τον στρατηγό Άσπαρ με στρατό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Γιζέριχος, το 455 μ.Χ., με γερό πειρατικό στόλο ήρθε στην Ιταλία και κατέλαβε τη Ρώμη. Οι στρατιώτες του λεηλάτησαν την πόλη δύο βδομάδες και κατάστρεψαν με αγριότητα όλα τα έργα τέχνης: οικοδομήματα, αγάλματα, κομψοτεχνήματα κλπ. Η πράξη τους αυτή έμεινε στην ιστορία με το όνομα "βανδαλισμός" και από τότε έτσι ονομάζεται κάθε καταστροφή μνημείων πολιτισμού. Σημειωτέον ότι οι βάνδαλοι είχαν γίνει χριστιανοί....

Μετά τις καταστροφές τους οι Βάνδαλοι εγκαταστάθηκαν στη Ρώμη. Επειδή είχαν προσηλυτιστεί στον Αρειανισμό, δεν έβλεπαν με καλό μάτι την καθολική Εκκλησία.

Τελικά οι Βάνδαλοι διαβρώθηκαν από την καλοπέραση και τη διχόνοια, οπότε επωφελήθηκε ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουστινιανός να τους χτυπήσει. Ο στρατηγός Βελισάριος αποβιβάστηκε κοντά στην Καρχηδόνα δύο φορές, οπότε ο αρχηγός τους Γελίμερος αναγκάστηκε να παραδοθεί το 534 μ.Χ.

Τα υπολείμματα των Βανδάλων ανακατεύτηκαν με άλλες φυλές και σιγά - σιγά εξαφανίστηκαν.

Νίκος Σάμιος με πληροφορίες από την LivePedia.gr :: Η Ελληνική Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια

Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ.

Η απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων εξ αιτίας της ηφαιστειακής στάχτης ήταν μια συνωμοσία. Η απαγόρευση ίσχυε μέχρι τις 22.4.2010, μόνο για την διάρκεια των ασκήσεων Brilliant Ardent του ΝΑΤΟ - ασκήσεις για έναν επικείμενο πυρηνικό πόλεμο.

Μεγενθύνατε
του Εμμανουήλ Σαρίδη 
     
Για την απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων κατα την κηδεία του πολωνού Προέδρου Lech Kaczynski οι ηγέτες της Δύσεως ζήτησαν συγγνώμη. Μόνο η ρωσική ηγεσία δεν έλαβε υπ' όψιν την απαγόρευση αυτή και πήγε στην Πολωνία με αεροπλάνο, αγνώντας τα ψέματα της Μαφίας του Κεφαλαίου, στα οποία υπέκυψαν ακόμη και οι ΗΠΑ. Η ηφαιστειακή τέφρα ήταν ενα καθαρό παραμύθι - τα αεροπλάνα σε περίπτωση συγκεντώσεως τέφρας στον αέρα απλά την προσπερνούν, απο δίπλα. 
  
Κλειστοί παρέμειναν λοιπόν μόνο αερολιμένες στο δυτικό μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορεί ένας επιβάτης αεροπορικών εταιρειών που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει να θύμωσαι και να πηδούσε, όμως το χρήμα ειναι αυτό που κυβερνά τον κόσμο - και η μαφία των Rothschild είχε αποφασίσει να παραμείνουν τα αεροσκάφη στο έδαφος, για να μπορέσει να διεξαχθεί η άσκηση χωρίς εμπόδια κάνοντας μια πρόβα για επίθεση εναντίον του Ιράν.

Το μικρό ηφαίστειο στην Ισλανδία με την τέφρα που εκτόξευσε στον ορίζοντα δεν εμπόδισε σε καμμία περίπτωση την εναέρια κυκλοφορία. Η μεγάλη κυκλοφορία στρατιωτικών αεροπλάνων για την άσκηση του ΝΑΤΟ "Brilliant Ardent" χρειαζόταν έναν ουρανό χωρίς πολιτικά αεροπλάνα (για την ασκηση, που διευθύνονταν απο το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη, βλεπε και στο "Brillant Ardent").  

Δεκάδες χιλιάδες επιβάτες που διανυκτέρευσαν σε αεροδρόμια, άκουσαν τα παραμύθια περι ηφαιστειακής στάχτης, ταλαιπωρήθηκαν, δεν μπορεσαν να φτάσουν στον προορισμό τους. Και λοιπόν; Για την ηγεσία του ΝΑΤΟ και τους πιο ψηλά ιστάμενους οι άνθρωποι γενικά δεν θεωρούνται σαν άνθρωποι, αλλά σαν ζώα (goyim). Για την απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων την περασμένη εβδομάδα βλέπε και το άρθρο που δημοσίευσα εδω Die aktuelle Katastrophenmeldung vom üblichen Lügenverein.  
Όσο για την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία, πολλοί υποστηρίζουν, ότι προκλήθηκε από τις εγκαταστάσεις HAARP βορειοδυτικά της Gakona στην Αλάσκα, που λειτουργούνται απο το University of Alaska, την US Air Force και το US Navy. Το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) αποτελεί μέρος ενός πολιτικού και στρατιωτικού προγράμματος για την έρευνα της ατμόσφαιρας (και ιδίως της ιονόσφαιρας) μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλης συχνότητας. Υποστηρίζεται, ότι υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ της λειτουργίας των εγκαταστάσεων HAARP και των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως σεισμοί, πλημμύρες, διακοπές ηλεκτροδότησης και ηφαιστειακές εκρήξεις (και για να δούμε και που φτάνει το ελληνικό δαιμόνιο, εκτός Ελλάδος!, να αναφέρω, ότι το HAARP δημιουργήθηκε την δεκαετία του 80 απο τον Bernard Eastlund που χρησιμοποίησε όμως τις ιδέες του Νικολάου Χριστοφίλου, τις οποίες μάλιστα πατεντάρισε. Για όλα αυτά βλέπε στην http://de.wikipedia.org/wiki/HAARP).

Το τι πραγματικά συνέβη στην περιοχή του ηφαιστείου στην Ισλανδία, μπορείτε να δείτε και στις πολυ αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο ακόλουθο Λινκ:
και να αντιληφθείτε τον συσχετισμό μεταξύ της εκρήξεως του ηφαιστείου και της ενεργοποίησης της μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλης συχνότητας απο τις εγκαταστάσεις HAARP.  

Αν λοιπόν το Ισραήλ θέλει να γίνουν μεγάλες ασκήσεις για μια επικείμενη επίθεση εναντίον του Ιράν, τότε ζητάει απο τις ΗΠΑ να θέσουν σε λειτουργία την εγκατάσταση HAARP - και οι ΗΠΑ υπακούουν.

ΟΛΟΙ στη Βουλή! ΟΧΙ στους παγκόσμιους τοκογλύφους!Τι λέτε...πάμε;

 
TOXOTIS
 Εδώ και μέρες μιλάμε και φωνάζουμε το δίκιο μας στο διαδύκτιο. Ξεκίνησε και η συλλογή υπογραφών... όμως μιλούσαμε με φίλους δια ζώσης, όπως και με άλλους φίλους στο μπλογκ και το facebook να σηκωθούμε και να πάμε να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" μας μπροστα στη  Βουλή...

Κάποιος πρότεινε να είναι την Πρωτομαγιά με μαύρα ρούχα και κεριά...
Εγώ πάλι λέω με λευκά ρούχα και λουλούδια
Κηδεία θα έχουν αυτοί που θα φύγουν που θα πάρουν ΄πόδι ...
όχι εμείς που έχουμε το δίκιο με το μέρος μας...

Έγραψα ένα κειμενάκι και σκεφτόμουν να το σπρώξω με μαιλ και μπλογκς όπως κάναμε πέρυσι όλοι μαζί ενάντια στα εμβόλια... Ξέρετε πολύ καλά τη δύναμη που έχουμε όντας ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Στείλτε το λοιπόν παντού!!!...

"ΠΑΜΕ!!! Όλοι στη Βουλή!"

Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου δεν μας έχουν μείνει περιθώρια αναμονής και επίλυσης των προβλημάτων στη χώρα μας. Η θηλιά έχει μπει ήδη στο λαιμό μας και το μόνο που μένει είναι να "κλωτσήσει" ο δήμιός μας και το σκαμνί...

Το "ΟΧΙ" στο ΔΝΤ είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι...

Από χθες φίλοι δεξιά και αριστερά απαντούν θετικά στην πρόταση να πάμε και να κάνουμε μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ για να δηλώσουμε το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως εμείς δεν έχουμε την καλή τύχη των Ισλανδών που ρωτήθηκαν με δημοψήφισμα και αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα χρέη τρίτων. Εμείς έχουμε περισσότερη εργασία μπροστά μας γιατί ανεχτήκαμε τη διαφθορά για πολλές δεκαετίες.

Εμείς πρέπει να ξαναστήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, πρέπει να αναστήσουμε τη χώρα και την ελπίδα για όλους. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας όμως προτιμούμε να εργαστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να σταθούμε στο ύψος μας παρά σκλάβοι του ΔΝΤ, της Goldman Sachs και των λοιπών εγχώριων λαμογίων.

Εμείς πρέπει να πετάξουμε έξω τον κομματικό μηχανισμό που έθρεψε τούτη τη διαφθορά, πρέπει να ξυπνήσουμε και τη Δικαιοσύνη...

Με το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ και τη σημερινή κατάντια κάνουμε απλά την αρχή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!

Προτείνω λοιπόν με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια -μιας και εμείς είμαστε οι αθώοι της ιστορίας και με ειρηνικές διαθέσεις- να πάμε και να γιορτάσουμε το ΟΧΙ μας μπροστά στη ΒΟΥΛΗ. Μπορούμε να πάμε να κάνουμε εκεί την αρχή για την Εθνοσυνέλευση μας...  Πάμε δίχως "πρόγραμμα" και "αρχηγούς"... Εκεί μπορούμε να ξαναμάθουμε να λειτουργούμε ως Εκκλησία του Δήμου.


Όλη η ανθρωπότητα μπορεί να εμπνευστεί. 

Η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ευκαιρία!!!

Με βαθύ αίσθημα ενότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης 
-Έξω από κάθε κομματικό μαντρί-
ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι μεταξύ μας  
από κάθε γωνιά της χώρας
πάμε να ζωντανέψουμε την Ελλάδα μας
μπροστά στη Βουλή -που πρέπει να ξαναγίνει- των Ελλήνων

  • Διαδώστε το μήνυμα
  • Δώστε τις ιδέες σας για να ορίσουμε την ώρα και την ημέρα του ΟΧΙ μας
  • Ελάτε όλοι στην αυθόρμητη απάντηση της Ελληνικής Ψυχής και  Θάρρους!
  • Οργανώστε αυθόρυματα ανάλογες εκδηλώσεις σε σημεία-σύμβολα και πλατείες στις πόλεις σας.
  •  
  • Τι λέτε? Πάμε?...
  •  
  • Για να μην συμπέσουμε με τα οργανωμένα συνδικάτα μπορούμε να ορίσουμε σαν ώρα τις 5μμ 

  • Για τη Θεσσαλονίκη -όσοι δεν πάνε στη Βουλή- συνάντηση στο Λευκό Πύργο

Παπατζέφρι:"Θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες"!!!Ρε "μεγάλε"...μάγος είσαι;

Πηγή...