26 Νοεμβρίου 2008

Η δικαίωση των θυμάτων της σφαγής του Διστόμου από τους Γερμανούς.

Αυτά να τα βλέπουν όλοι οι...κυβερνώντες την Ελλάδα,οι οποίοι κόπτονται ότι υπερασπίζονται τα δίκαια των Ελλήνων!!!
Δεν βρέθηκε ποτέ μέχρι τώρα κάποιος πρωθυπουργός να ζητήσει επισήμως τις πολεμικές αποζημιώσεις από το Γερμανικό κράτος!!!
Τώρα θα τρέχουν όλοι να λένε κατόπιν εορτής,ότι..."με δικές τους ενέργειες",δικαιώνονται τα θύματα του Διστόμου!!!!!!!

_________________________________________________________
http://greece-salonika.blogspot.com/

33 εκ.ευρώ για τους συγγενείς των θυμάτων της "σφαγής Διστόμου"!

Εξήντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά τη σφαγή του Διστόμου, άνοιξε χθες οριστικά ο δρόμος για τη δικαίωση και στην πράξη, των συγγενών των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, καθώς το Εφετείο της Φλωρεντίας κήρυξε εκτελεστή στην Ιταλία την απόφαση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, που είχε επιδικάσει σε βάρος του γερμανικού Δημοσίου αποζημιώσεις ύψους περίπου 33 εκατ. ευρώ το 2000.
Ετσι οι συγγενείς των τραγικών θυμάτων θα μπορέσουν να εισπράξουν τις οφειλόμενες «γερμανικές επανορθώσεις» μέσω της Ιταλίας (συμμάχου χώρας του «Αξονα» τότε).

Την απόφαση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς επικύρωσε και η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου (με μεγάλη πλειοψηφία) αποκρούοντας την αναίρεση του γερμανικού Δημοσίου και επικυρώνοντας την υποχρέωσή του να αποζημιώσει θύματα της θηριωδίας.

Κόμμα Κ(ουτσού) Ε(φραίμ).Θέλει το "Γερμανό" του!!!

Κρατάνε το ΚΚΕ με τον "Γερμανό"...

.
Ποια εξήγηση δίνεται για τη στήριξη προς τη ΝΔ στην υπόθεση του Εφραίμ...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Μια εξήγηση που δίνεται στα πολιτικά παρασκήνια για την έμμεση στήριξη την οποία το ΚΚΕ προσέφερε στη ΝΔ και στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, με την "αποδοχή" του υπομνήματος των Εφραίμ και Αρσένιου, είναι η εξής: Υπάρχει ακόμη σε εκκρεμότητα η υπόθεση της εξαγοράς της "Γερμανός", που πολιτικά τουλάχιστον το ΚΚΕ θα μπορούσε να πάθει ζημιά από την περαιτέρω δικαστική εξέλιξή της.
Είναι μια πολιτική ερμηνεία κι αυτή...

Η Μονή Εμμαούς??? Αυτά συμβαίνουν σε όλη την επικράτεια του "χριστιανοβυζαντινοπαπαδιστάν"!!!!!

Ο Κολοκοτρώνης,ο Καραισκάκης,ο Νικηταράς,ο Κατσαντώνης,ο Πλαπούτας,ο Μακρυγιάννης,ο Τζαβέλλας και όλοι οι άλλοι αιθεροβάμμονες επαναστάτες του 1821,αν ήξεραν σε τι κατάντια θα έφτανε σήμερα η Ελλάδα,μάλλον θα άφηναν τα πράγματα όπως είχαν!!!!!!!
Το όνειρό τους ήταν να κάνουν την Ελλάδα ελεύθερη,αλλά μάλλον την πάτησαν από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της έρμης γης!!!!!!!
Μετά τα όσα είχαν καταφέρει οι μελανειμονούντες συνεργαζόμενοι με όλους τους διαθέσιμους εχθρικούς στρατούς εναντίον της Ελλάδας,ήταν δυνατόν να αφήσουν έτσι απλά την ιδιοκτησία τους;;;;;;
Έχουν στην κατοχή τους ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
Αλλά αν κατέχουν την Ελλάδα,έχουν και τους κατοίκους της σκλάβους!!!!
Γιατί πως αλλιώς θα έκριναν και θα αποφάσιζαν "ελέω κατοχής",ότι όλοι οι Έλληνες είναι χριστιανοί ορθόδοξοι επειδή μόνο και μόνο κατοικούν εντός της ιδιοκτησίας τους;;;;;;
Πλέον μη σας φαίνεται τίποτα από ό,τι ακούτε παράξενο!!!!!
Αυτά συμβαίνουν σε όλη την επικράτεια του "χριστιανοβυζαντινοπαπαδιστάν"!!!!!