07 Αυγούστου 2011

Κάτω από συνθήκες Κοινοβουλευτικης και Θεοκρατικης Δικτατοριας στο Εβραιστάν της σήμερον

 Από το μπλοκ

Οι αλλαγές που είναι προγραμματισμένες απο τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., είναι εκ των πραγμάτων παραπλανητικές και θνησιγενείς!



Μια ανάλυση του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Δόκτορος πτυχιούχου μηχανικού
Υφηγητoυ Πολυτεχνείου Ααχεν Γερμανιας
Dimitris N. Adamopoulos
Eschersheimer Ldstr. 445
D-60431 Frankfurt am Main
  
Καποιοι πρέπει να βρουν το θαρρος και να διατυπωσουν ορισμενες αληθειες για θεματα, για τα οποία μονο ψευδη και μισολογα λεγονται ‘η συγκεχυμενες απόψεις και σκοπημοτητες κυριαρχουν. Καποιοι πρεπει να ξεσκεπασουν τις συγκαλυψεις που γινονται με την βοηθεια της Δικαιοσυνης των Αχτιναμεδων, δηλαδη με τον πυλωνα μιας σαθρης και σαχλης δημοκρατιας, λογω υπεροχης δυναμεως και πολιτικης ισχυος και χρηματος. Καποιοι πρεπει να ξεσκεπασουν την γυμνη πραγματικοτητα, ότι από τα παρασκηνια παραφρονες και υπηρετες των Χαζαραιων Εβραιων, που αντιπροσωπευουν τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο, κυβερνουν την Ελλαδα. Σε λιγο με τα δημοψηφισματα θα ανοιξουν ένα παραθυρο για εκτονωση της λα’ι’κης δυσαρεσκειας.

Στο κρατίδιο του Εβρα’ι’σταν ζουν δυο διαφορετικοι και αντιθετοι κοσμοι. Από την μια πλευρα ο κόσμος που πλητεται από ανεργια, απολυσεις, τρομοκρατια και εξευτελισμους στους χώρους εργασιας, ανασφαλιστη εργασια, μερικη απασχοληση, προσωρινη απασχοληση, συνταξεις των 300 ευρω, μισθους των 600 ευρω, συνταξη μετά 40 χρονια εργασιας, και εάν, ο φοβος και η αγωνια για το αυριο κ.α., δηλαδη, ο κοσμος που αποτελει την πλειοψηφια των Ρωμιων.

Και από την άλλη πλευρά μια μειοψηφια αποτελουμενη από τον κόσμο των οικογενειακων

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;»

.............
Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57  - 10554 Αθήνα
Τηλ:2103241961 Κιν:6973519579
e-mail: elas@acsmi.gr                                                                                                                                                                         Αθήνα 07-08-2011


«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  ΤΙ  ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ  ΚΥΡΙΟΙ;»


Η παρούσα παρέμβασή μου στο σημερινό πολιτικό γίγνεσθαι, ως Έλληνος πολίτου, στηρίζεται επί της Διατάξεως του Άρθρου 1 και μάλιστα αφενός μεν της παραγράφου 3 του Συντάγματος κατά την οποίαν: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους….», αφ’ ετέρου δε της παραγράφου 2 αυτού κατά την οποία: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία».

Το ταπεινωτικό Desaveu των ΗΠΑ στην πτώση ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν


Στην Σομαλία όμως έγινε η κατάρριψη δύο αμερικανικών ελικοπτέρων Black Hawk και ο θάνατος 18 Αμερικανών στρατιωτών ανάγκασαν τους Αμερικανούς σε ταπεινωτική αποχώρηση.

Διαβάστε ποιοι ήταν οι 20 και πλέον από τους 31 νεκρούς πεζοναύτες που σκοτώθηκαν χτές στην πτώση ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν:
Λεπτομέρειες στο…http://dexiextrem.blogspot.com/2011/08/blog-post_3371.html