01 Δεκεμβρίου 2008

Με πόσα ¨θεόπνευστα" σκάνδαλα τελειώνει η υπομονή του Έλληνα;;

Είναι να απορεί κανείς με τη γαιδουρινή υπομονή αυτού του λαού!!!!
Δηλαδή πόσα ακόμα σκάνδαλα της..."θεικής αντιπροσωπείας" θα πρέπει να αποκαλυφθούν για να αντιληφθεί ότι τον δουλεύουν ψιλό γαζί εδώ και 2.000 χρόνια;
Και καλά με τους απλοικούς ανθρώπους του λαού,αλλά να ακούς μορφωμένους Έλληνες να μιλούν σαν να είναι παπάδες,περί μεμωνομένων περιστατικών από τα οποία κινδυνεύει η...πλήρωση των εκκλησιών από...πιστούς,πάει πολύ!!!!!!
Θα περίμενε κανείς από αυτούς τους ανθρώπους να έχουν βγάλει το...γ-ράσο από πάνω τους και να έχουν μπει μπροστάρηδες σε έναν αγώνα αφύπνισης!!!!!!
Εδώ δεν προλαβαίνουν τα...πιεστήρια των ΜΜΕ τις απανωτές απάτες που ξεσκονίζονται κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα και αυτοί κόπτονται μη μείνουν άδειες οι...εκκλησίες!!!!!
Ούτε μέτοχοι στις εκτός ελέγχου "θεόπνευστες" εταιρίες των "μελανειμονούντων" να ήταν!!!!!!!!!!

Ο ευτελισμός του Πανεπιστημιακού ασύλου!!!

http://ermionh.blogspot.com/

Saturday, November 29, 2008

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ

ΣΤΟ:

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=53055588


http://benl.primedu.uoa.gr/tzani/index.html

Ξεχείλισμα μίσους και ροή αίματος στη βίβλο!!!

Και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί υπάρχει τόσο μίσος στη Γη!!!!
___________________________________

____________________________________________________________
http://ermionh.blogspot.com/

Saturday, November 08, 2008

Ένα μικρό και πρόχειρο δείγμα βιβλικής αντιφάσεως και ασυναρτησίας

Εδώ προσφέρουμε στους αναγνώστες ένα μικρό και πρόχειρο δείγμα βιβλικής αντιφάσεως και ασυναρτησίας. Υπολογίζω ότι ένα καλό ολοκληρωμένο δείγμα πρέπει να ισούται με εκατό φορές αυτό εδώ. Υπάρχουν τέτοιοι κατάλογοι σχεδόν πλήρεις στην διεθνή βιβλιογραφία Αν τα βάλουμε όλα μαζί, έχομε τουλάχιστον επτά χιλιάδες (7.000) προβλήματα που ανακύπτουν από το ιερό αυτό βιβλίο. Αν και τα θέματα που εκτίθενται εδώ ευρίσκονται όλα εντός της Βίβλου, ζητώ συγγνώμη για τυχόν λανθασμένους αριθμούς στις αναφορές. Έπειτα, από έκδοση σε έκδοση υπάρχει μια διαφορά συν ή πλην ένα ή δύο στην αρίθμηση των στίχων και των ψαλμών. Οπότε ελέγξετε τις εκδόσεις του «αγίου» αυτού βιβλίου στις οποίες αναφέρεστε. Επί πλέον, κάθε έκδοση περιέχει πολλές συγκρίσεις και αντιπαραθέσεις στίχων στα περιθώρια κλπ. Έτσι αν βρείτε όλες τις αναφορές και τις συγκρίσεις των, θα φτιάξετε μια ατέρμονα αλυσίδα αντιφάσεων και ασυναρτησίας. Καλό κουράγιο! Αξίζει όμως η προσπάθεια για να αποδείξετε έτσι την «θεοπνευστία», την «ακρίβεια» και το «άριστο» ύφος αυτού του άχρηστου βιβλίου!


συνέχεια....

http://ermionh.blogspot.com/2008/11/blog-post_7296.html

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΖΕΥΣ.

"Ο πλανήτης Ζεύς,ο πέμπτος κατά σειράν πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος,εθεωρήθη ως η αρχή της τάξεως,της αρμονίας και της αυξήσεως της σοφίας,της δικαιοσύνης και της ευτυχίας.
οι ευμενώς επηρεαζόμενοι υπ'αυτού είναι ειλικρινείς και αισθηματικοί,ιστάμενοι προ των άλλων ανθρώπων αβιάστως,επειδή δε συνήθως συγκεντρώνουν εις χείρας των την εξουσίαν,καθίστανται οι προστάται της ελευθερίας.Αντιθέτως,οι επηρεαζόμενοι δυσμενώς υπό του Διός,είναι ηδυπαθείς,υπερήφανοι και καυχησιολόγοι,θρησκόληπτοι,άνομοι και ανήθικοι.Η σοφία μετατρέπεται,εις την περίπτωσιν αυτήν,εις πονηρίαν,μηχανορραφίαν και υποκρισίαν".

(Βλ. το εισαγωγικόν σημείωμα του Καθηγητού της Αστρονομίας εις το Πανεπιστήμιον Αθηνών Κωνσταντίνου Χασάπη,εις το Η.Κεφ. του Τόμου "ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ" του "ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ 'ΗΛΙΟΥ'".
[Από το βιβλίο του Ι.Φουράκη,"ΤΑ (ΠΡΟ)ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ",εκδόσεις ΤΑΛΩΣ Φ.

ΥΠ.ΕΞ. της Ελλάδος;;;

Είναι δυνατόν;;;;Υπουργείο της Ελλάδας να γράφει στην ηλεκτρονική σελίδα του ότι το Ελληνικό Αλφάβητο προέρχεται από το ανύπαρκτο..."φοινικικό";;;;
Και μάλιστα ότι αυτό το..."φοινικικό" είναι..."βορειοσημιτικό";;;!!!!!
Είναι υπουργείο της Ελλάδας αυτό;;;;;;;;
________________________________________________________________
http://pelasgos.e-e-e.gr/
http://old.mfa.gr/greek/greece/living/read_greek/alphabet.html

http://img518.imageshack.us/img518/17/ntorapicture1wu5.jpg