10 Μαΐου 2010

Η επιστροφή των εξωγήινων...

 Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά οι παγκοσμιοποιητές...τρέχουν και τρέμουν...!

Δύσκολοι καιροί για επιστήμονες: Οι οικονομολόγοι αδυνατούν να μας εξηγήσουν πώς το όνειρο της παγκοσμιοποίησης μεταβλήθηκε σε παραμύθι και οι αστροφυσικοί μετατρέπουν το... κάποτε παραμύθι των εξωγήινων σε απτή προοπτική! Αλλά, αν οι πρώτοι πιέζονται από τα θύματα της απρονοησίας τους να δώσουν εξηγήσεις, οι δεύτεροι από τι ωθούνται να προβούν σε εκτιμήσεις που δεν τόλμησαν ποτέ στο παρελθόν; Διότι- για τους πολλούς που δεν πρόσεξαν τις σχετικές ειδήσεις - από την αρχή αυτής της χρονιάς έχουμε μια έντονη επαναφορά εξωγήινων σεναρίων στο προσκήνιο. Οχι από ευφάνταστους «ουφολόγους» αυτή τη φορά, αλλά από τα πιο σεβαστά επιστημονικά χείλη!

«Εξωγήινη» επιστημονική ταραχή
Την αρχή έκανε η Βασιλική Εταιρεία του Λονδίνου (η Ακαδημία των Βρετανών), που διοργάνωσε συνέδριο στις 25 Ιανουαρίου με θέμα την ύπαρξη εξωγήινων. Ο κύριος ομιλητής του συνεδρίου, καθηγητής Εξελικτικής Παλαιοβιολογίας στο Κέιμπριτζ Simon Conway Μorris τάχθηκε όχι απλώς υπέρ της ύπαρξης εξωγήινων αλλά και ότι «αυτοί μπορεί να μας μοιάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και στα ελαττώματά μας, όπως η απληστία, η βία και η τάση να εκμεταλλεύονται πόρους άλλων».
Τη σκυτάλη παρέλαβε στις 25 Απριλίου ο πασίγνωστος μελετητής των Μαύρων Οπών, Stephen W. Ηawking: « Οι ίδιοι οι αριθμοί καθιστούν την ύπαρξη εξωγήινων απόλυτα λογική» είπε. «Φαντάζομαι ότι πιθανόν ζουν σε μεγάλα διαστημόπλοια, έχοντας εξαντλήσει όλους τους πόρους του μητρικού τους πλανήτη. Τόσο αναπτυγμένοι εξωγήινοι θα μπορούσαν ίσως να γίνουν νομάδες,που επιζητούν να κατακτήσουν και εποικήσουν όποιον πλανήτη βρουν.Αν τέτοιοι εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ,νομίζω ότι η έκβαση θα είναι παραπλήσια εκείνης που είχε η απόβαση του Κολόμβου στην Αμερική και η οποία δεν επεφύλαξε καλή τύχη στους ιθαγενείς». Επομένως; «Επομένως» συμπλήρωσε ο Ηawking «το να προσπαθήσει κανείς να έλθει σε επαφή μαζί τους είναι αρκετά ριψοκίνδυνο».
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν...
Σε μυστική αποστολή;
Ηλιακές κηλίδες και..."πράγματα"!!!
"Άγνωστα" αντικείμενα εντός του Ηλιακού συστήματος...

Το ανέκδοτο της ημέρας (ΦΟΒΕΡΟ!!)

e-mail φίλου...
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της διαγραφής της η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «η πατρίδα μας βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα της οικονομικής χρεοκοπίας και συνταράσσεται από πρωτόγνωρη κοινωνική αναταραχή. Τριάντα χρόνια διαφθοράς, σπατάλης, ανευθυνότητας και κρατισμού μάς οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε. Τα σοβαρά λάθη, η αδράνεια και οι παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης αλλά και η εγκληματική καθυστέρηση και οι επιπολαιότητες της παρούσας κυβέρνησης επιδείνωσαν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα», συμπληρώνοντας ότι «μοναδικός γνώμονας των πράξεών μου είναι το συμφέρον της πατρίδας και η συνείδησή μου. Και αναλαμβάνω πλήρως το βάρος της ευθύνης των επιλογών μου».
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
Τάδε έφη: κ. SIEMENS, XΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, κ. Γκουαντάναμο, κ. ΒΙΖΑ,  κ. "ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ", Ρήξη με Παμμακεδονική Ένωση κ.α.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ MEGA ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS!

Σημερα στο MEGA Σαββατοκυριακο, ο Καθηγητης Κατσαρος εδωσε μαχη για την ενημερωση του κοσμου περι των χημικων αεροψεκασμων, εν μεσω χλευασμων του Χασαποπουλου και του ετερου

ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ στον καθηγητη που δινει αγωνα σκληρο
Προτείνω φίλοι μου όλοι να στείλουμε ΆΜΕΣΑ επιστολές διαμαρτυρίας για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους, τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ τους, και την ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ τους στον καθημερινό μας βομβαρδισμό απο τα χημικά δηλητήριαπου μας ψεκάζουν!!!


Επίσης έχουμε ηθικό χρέος και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε με το να εκφράσουμε την εκτίμησή & συμπαράστασή μας υπερ του αξιολογότατου επιστήμονα και ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ,που πρωτοστατεί και αγωνίζεται άοκνα για την ενημέρωση όλων και την προστασία μας!!!!

Αναδημοσίευση απο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ
πηγή


Ακολουθούν αποσπάσματα των εισηγήσεων που έγιναν από τούς : Καθηγητή Νίκο Κατσαρό επιστημονικό συνεργάτη του " Δημόκριτου" και του κ. Γιάννη Ζαμπετάκη Καθηγητή Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών στα πλαίσια της ημερίδας που έγινε την Κυριακή 7/3/2010 στην αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας για το θέμα των αεροψεκασμών.

Πηγή...

 Σχετικά θέματα:

Χημικοί αεροψεκασμοί για να εξαφανιστεί η ζωή από τον πλανήτη!

Χημικοί ψεκασμοί πάνω από την Ελλάδα,εναντίον των Ελλήνων!.

ANTI-CHEMTRAILS.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.