10 Μαΐου 2010

Η επιστροφή των εξωγήινων...

 Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά οι παγκοσμιοποιητές...τρέχουν και τρέμουν...!

Δύσκολοι καιροί για επιστήμονες: Οι οικονομολόγοι αδυνατούν να μας εξηγήσουν πώς το όνειρο της παγκοσμιοποίησης μεταβλήθηκε σε παραμύθι και οι αστροφυσικοί μετατρέπουν το... κάποτε παραμύθι των εξωγήινων σε απτή προοπτική! Αλλά, αν οι πρώτοι πιέζονται από τα θύματα της απρονοησίας τους να δώσουν εξηγήσεις, οι δεύτεροι από τι ωθούνται να προβούν σε εκτιμήσεις που δεν τόλμησαν ποτέ στο παρελθόν; Διότι- για τους πολλούς που δεν πρόσεξαν τις σχετικές ειδήσεις - από την αρχή αυτής της χρονιάς έχουμε μια έντονη επαναφορά εξωγήινων σεναρίων στο προσκήνιο. Οχι από ευφάνταστους «ουφολόγους» αυτή τη φορά, αλλά από τα πιο σεβαστά επιστημονικά χείλη!

«Εξωγήινη» επιστημονική ταραχή
Την αρχή έκανε η Βασιλική Εταιρεία του Λονδίνου (η Ακαδημία των Βρετανών), που διοργάνωσε συνέδριο στις 25 Ιανουαρίου με θέμα την ύπαρξη εξωγήινων. Ο κύριος ομιλητής του συνεδρίου, καθηγητής Εξελικτικής Παλαιοβιολογίας στο Κέιμπριτζ Simon Conway Μorris τάχθηκε όχι απλώς υπέρ της ύπαρξης εξωγήινων αλλά και ότι «αυτοί μπορεί να μας μοιάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και στα ελαττώματά μας, όπως η απληστία, η βία και η τάση να εκμεταλλεύονται πόρους άλλων».
Τη σκυτάλη παρέλαβε στις 25 Απριλίου ο πασίγνωστος μελετητής των Μαύρων Οπών, Stephen W. Ηawking: « Οι ίδιοι οι αριθμοί καθιστούν την ύπαρξη εξωγήινων απόλυτα λογική» είπε. «Φαντάζομαι ότι πιθανόν ζουν σε μεγάλα διαστημόπλοια, έχοντας εξαντλήσει όλους τους πόρους του μητρικού τους πλανήτη. Τόσο αναπτυγμένοι εξωγήινοι θα μπορούσαν ίσως να γίνουν νομάδες,που επιζητούν να κατακτήσουν και εποικήσουν όποιον πλανήτη βρουν.Αν τέτοιοι εξωγήινοι μας επισκεφθούν ποτέ,νομίζω ότι η έκβαση θα είναι παραπλήσια εκείνης που είχε η απόβαση του Κολόμβου στην Αμερική και η οποία δεν επεφύλαξε καλή τύχη στους ιθαγενείς». Επομένως; «Επομένως» συμπλήρωσε ο Ηawking «το να προσπαθήσει κανείς να έλθει σε επαφή μαζί τους είναι αρκετά ριψοκίνδυνο».
Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν...
Σε μυστική αποστολή;
Ηλιακές κηλίδες και..."πράγματα"!!!
"Άγνωστα" αντικείμενα εντός του Ηλιακού συστήματος...

3 σχόλια:

  1. Tην εκδοχή της ουράνιας επέμβασης ίσως κάποιος τη χαρακτηρίσει όνειρο.
    Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν.Κάπου εκεί στις παρυφές του ηλιακού συστήματος βρίσκονται οι Ολύμπιοι με την αστροπολιτεία "ΦΟΙΝΙΚΑΣ", για τη ματαίωση των καταχθόνιων σχεδίων των αποστατών.
    Μια επέμβαση που θα σηματοδοτήσει τη σωτηρία του πλανήτη μας.
    Γεράσιμος Καλογεράκης

    Υπατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΤΙΑ
    ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

    ΕΥΓΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟ 1999?

    ΑπάντησηΔιαγραφή