15 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ...


Τα έλεγε η Ο.Ε.Α. ότι μας προορίζουν ως τυπικούς ηγέτες του «ΝΑΤΟ» για να μας σύρουν ως αιχμή του δόρατος στον Κινεζοεβραικο «Αρμαγεδδώνα», αλλά κανείς από το νεοελληνικό προδοτικό πουσταριό και πουταναριό δεν έδινε σημασία (πλην ελάχιστων ανεπαρκών εξαιρέσεων). Και ιδού τώρα που γίνεται ζοφερή πραγματικότητα:

Έβαλαν την παρηκμασμένη και υπο διάλυση Ελλάδα ως (τυπική) ηγέτιδα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ ταυτοχρόνως με την κλιμάκωση της έντασης του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν ως το

MATιά στην πλατεία συντάγματος....

Fetih 1453.Η άλωση της Νέας Ρώμης-Κωνσταντινούπολης σε ταινία!

Νεορωμαίοι,Κωνσταντινουπολιτολάτρες...στενοχωριέστε; 
Ως γνωστόν,κτήτωρ του Βυζαντίου ήταν ο Βύζας ο Μεγαρεύς.Ως άγνωστον,για εσάς τους..."Βυζαντινολάτρες",ο..."μέγας" Κωνσταντίνος ,αφού ισοπέδωσε την ελληνική πόλη κατασκεύασε την πρωτεύουσά του,την Νέα Ρώμη,που...ατιμίας ένεκεν της έδωσε το όνομά του.
Ο αγνώστου τόπου γεννήσεως,λοιπόν,"αγνώστου"(γνωστής κατ'εμάς) εθνικότητος,γιός του Κωνστάντιου του...Χλωρού,πρόσφερε βορά την Ελλάδα και τους Έλληνες στα βαμπίρ της Οικουμένης...
Από τότε αρχίζει ο διωγμός και ο εξανδραποδισμός των Ελλήνων από τους εβραιοχριστιανούς...
Αλλά,για να μην κουράζεστε,δείτε σε ποιά περίοπτη θέση βρισκόταν το όνομα...Έλλην
Κι αν θέλετε να μάθετε πραγματικά δείτε τα σχετικά...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,
...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,...εδώ,... ...ΕΔΩ......................!!!Ειδικά το τελευταίο!!!

Πουλημένοι

Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη δεν μας τά' γραψες καλά.
Δες ο Έλληνας τι κάνει για ν' ανέβει πιο ψηλά.
 Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη πάρε μαύρο γιαταγάνι κι έλα στη ζωή μας πίσω το στραβό να κάμεις ίσο.Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη δεν μας τά' γραψες σωστά. Το φιλότιμο δε φτάνει για να πάει κανείς μπροστά. Μπαρμπα-Γιάννη...

Φίλοι κι αδέλφια, μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...      

...μανάδες, γέροι και παιδιά στα παραθύρια βγείτε και θωρείτε
ποιοι περπατούν στα σκοτεινά και σεργιανούνε στα στενά
φίλοι κι αδέλφια, μανάδες, γέροι και παιδιά… σα δε φωνάξεις έβγα να το γράψεις:
… όπου φοβάται φωνή ν' ακούει απ' το λαό σ' έρημο τόπο ζει και βασιλεύει, κάστρο φυλάει ερημικό, έχει το φόβο φυλαχτό όπου φωνή φοβάται ν' ακούει απ' το λαό.

H Pόζα Λούξεμπουργκ και η επικράτηση του ναζισμού

«Ελευθερία μόνο για τα μέλη της κυβέρνησης, μόνο για τα μέλη του Κόμματος – αν και είναι πολυάριθμα – δεν είναι καθόλου ελευθερία. Η ελευθερία είναι ελευθερία γι αυτούς που σκέφτονται διαφορετικά. Η ουσία της πολιτικής ελευθερίας δεν εξαρτάται από τους φανατικούς της “δικαιοσύνης”, αλλά μάλλον στις αναζωογονητικές, ευεργετικές και καθαρτικές πράξεις αυτών που σκέπτονται διαφορετικά. Αν η “ελευθερία” γίνει “προνόμιο”, η λειτουργία της πολιτικής ελευθερίας σπάει.» Ρόζα Λούξεμπουργκ.

Ελεγε την αλήθεια στους φτωχούς
Γι' αυτό κι οι πλούσιοι τη σκοτώσαν.(Μπέρτχολντ Μπρέχτ, Επιτάφιος για την Ρόζα Λούξεμπουργκ).

...Ένας σοσιαλδημοκράτης  να είστε σίγουρος ότι δεν το σκάει, δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Yπερασπίζει τις πράξεις του, απαντά στις κατηγορίες και γελά ...
Η Ρόζα Λούξεμπουργκ εκτελέστηκε στο Βερολίνο το βράδυ της 15ης Ιανουαρίου του 1919 μόλις 4 μέρες μετά την βάναυση κακοποίηση της στο  ξενοδοχείο Eden την ώρα που η άρχουσα τάξη ξεσπούσε όλο το δολοφονικό της μένος για να τσακίσει την προοπτική μιας νικηφόρας εργατικής επανάστασης στη Γερμανία. Ενας στρατιώτης την άφησε αναίσθητη με δύο χτυπήματα του υποκόπανου και λίγο αργότερα ένας αξιωματικός (ο Hermann Wilhelm Souchon, ο οποίος δεν τιμωρήθηκε ποτέ, "αποζημιώθηκε" από τους ναζιστές, κατόπιν έγινε αξιωματούχος της ναζιστικής Αεροπορίας και πέθανε ατιμώρητος το 1982 στην Γερμανία)την πυροβόλησε στο κεφάλι. Μετά την πέταξαν σε ένα κανάλι (Φωτογραφία) για να την εξαφανίσουν μέχρι το Μάϊο οπότε το σώμα ήρθε στην επιφάνεια.
Κάθε Μάη όμως η Ρόζα Λούξεμπουργκ αναδύεται από τα παγωμένα νερά και τους κυνηγάει...
* SWR Media Services: Zeitgeschichte vor Gericht: Der Fall Liebknecht-Luxemburg Teil 1SWR Media Services: Zeitgeschichte vor Gericht: Der Fall Liebknecht-Luxemburg Teil 2

Δεν είναι αδικαιολόγητο από την πλευρά τους αυτό το μένος. Η Ρόζα Λούξεμπουργκ ήταν ορκισμένη εχθρός του συστήματος και το είχε εκφράσει με τον πιό καθαρό τρόπο στο βιβλίο της "Μεταρρύθμιση ή επανάσταση". Εκεί υποστήριζε ότι μια νέα κοινωνία μπορεί να γεννηθεί μόνο μέσα από μια επανάσταση: "Γι' αυτό, αυτοί που υποστηρίζουν τη μέθοδο των νομοθετικών μεταρρυθμίσεων σε αντίθεση με την κατάληψη της πολιτικής εξουσίας και τη σοσιαλιστική επανάσταση δεν διαλέγουν στην πραγματικότητα έναν πιο ήρεμο και αργό δρόμο που πηγαίνει στον ίδιο στόχο, αλλά ένα διαφορετικό στόχο" έγραφε η Ρόζα.

 Η εργατική επανασταση που ξέσπασε στη Γερμανία το 1918 το απέδειξε αυτό με τον πιο δραματικό τρόπο. Δεν ήταν τα αποσβολωμένα από την ορμή της επανάστασης παραδοσιακά κόμματα αυτά που ανέλαβαν να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά", αλλά το SPD, το κόμμα της "μεταρρύθμισης". Ακολουθώντας τον πιο άγριο και γρήγορο δρόμο η γερμανική σοσιαλδημοκρατία υπέγραψε τη θανατική καταδίκη της Ρόζας Λούξεμπουργκ, του Κάρλ Λήμπκνεχτ και ολόκληρης της γερμανικής επανάστασης ανοίγοντας το δρόμο για την επικράτηση του ναζισμού πάνω στα συντρίμια της ήττας του εργατικού κινήματος.

Kόμμα
Η Ρόζα Λούξεμπουργκ γεννήθηκε στην Πολωνία το 1871 και από μαθήτρια ακόμα έγινε μέλος επαναστατικής οργάνωσης. Ήταν το πέμπτο παιδί του Εβραίου εμπόρου ξυλείας Eliasz Luxemburg III και της συζύγου του Line (πατρικό όνομα: Löwenstein). Για να αποφύγει τη σύλληψη κατέφυγε στη Ζυρίχη ώσπου το 1898 φτάνει στο Βερολίνο και οργανώνεται στο SPD το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας

Ταχεία μετακίνηση των μαγνητικών πόλων της γης σε εξέλιξη


Από «Το Βρετανικό Ίδρυμα Γεωλογικών Ερευνών» (Φυσικό Συμβούλιο Ερευνών Περιβάλλοντος):

Μια μαγνητική αντιστροφή είναι σε εξέλιξη ;
Η Ανωμαλία στο Νότιο Ατλαντικό (SAA) είναι γνωστό ότι αυξάνεται σε έκταση και εξαπλώνεται προς τα δυτικά από τη Νότια Αφρική, καθώς το εσωτερικό μαγνητικό πεδίο της Γης, αποδυναμώνεται γρήγορα σε αυτήν την περιοχή. Αυτό μπορεί να είναι πρώιμες ενδείξεις για επικείμενη αντιστροφή στην κατεύθυνση του εσωτερικού μαγνητικού πεδίου της Γης. Δεν γνωρίζουμε λεπτομερώς τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια τέτοιων αντιστροφών, συμπεριλαμβανομένων και των αλλαγών που παρατηρήθηκαν στο μαγνητικό πεδίο και το χρόνο που μια τέτοια αντιστροφή χρειάζεται για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο αυτοί οι παράγοντες είναι σημαντικοί για να γνωρίζουμε πού μπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος ακτινοβολίας και πως η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να απαντήσει.

Το γήινο μαγνητικό πεδίο υπήρξε στο παρελθόν πολύ ψηλά, χαμηλά, και με πολλές αντιστροφές. Η τελευταία αντιστροφή έγινε περίπου πριν 800.000 χρόνια. Έτσι, η Γη είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει εκ νέου το μαγνητικό πεδίο της και το έχει πράξει κατά τη διάρκεια της ανθρώπινη προϊστορίας. Κατανοώντας την ανάπτυξη του SAA, μπορεί να είναι δυνατόν κατά συνέπεια για την κατανόηση της διαδικασίας αντιστροφής, η οποία είναι σημαντική και τον αντίκτυπό της στη ζωή και το φυσικό περιβάλλον.
Έχουν επιβεβαιωθεί αναφορές για την «μετακίνηση των πόλων» προς τη Σιβηρία που επιταχύνεται. Θερμότερα γεωγραφικά πλάτη έχουν μετατοπιστεί ΒΔ.

Σχετικά βίντεο εδώ:

1) http://www.youtube.com/watch?v=Jv-bWJ4z9kw&feature=player_embedded
2) http://www.youtube.com/watch?v=0EELrTepcmU&feature=player_embedded
3) http://www.youtube.com/watch?v=rSBfxx_q63k&feature=player_embedded

http://www.nemesi.gr/


ΣΥΜΠΟΣΙΟ


Όταν η Χθών θα γυρίσει ανάποδα και θα κάνει τους μη αυτόχθονες,χθόνιους,καταχθόνιους...υποχθόνιους!