13 Ιανουαρίου 2011

Συνεχής παραποίηση της ιστορίας από τους ανεκδιήγητους ρασοφόρους κατακτητές της ΕΛΛΑΔΑΣ...

Αναδημοσίευση,λόγω διαστρέβλωσης της ιστορίας από το μπλογκ...ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3 στην ανάρτηση...Η θλιβερή τραγικότητα του ανθελληνικού μένους του αντιπρόεδρου αυτής της θλιβερής κυβέρνησης δεν σταματά πουθενά: «Ο Ιουστινιανός, ο Τσιμισκής, οι Παλαιολόγοι ΔΕΝ ήταν Έλληνες!!! Ζούσαμε πολύ καλά την εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!!»

Δεν θα ασχοληθούμε με τον "κόπρο",αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει έτσι μια ακόμα παραποίηση της ιστορίας,κατά το δοκούν των ρασοφόρων κατακτητών τούτης της γης που είναι ποτισμένη σε πολύ μεγάλο βάθος με αίμα Ελλήνων που κατασφάχτηκαν,από τα ρασοφόρα τέρατα!

Συν τοις άλλοις,είναι απορίας άξιον γιατί,ο..."λόγος του θεού της αγάπης",χρειάζεται την ανθρώπινη τεχνολογία για να επικοινωνήσει με τα..."πρόβατα"(πιστούς του)!
Επειδή η ανάρτηση κατευθυνόταν ως απάντηση σε άλλο μπλογκ,τυγχάνει αναδημοσίευσης που απευθύνεται και στο παραπάνω..."θεόπνευστο"!!!
Παρεπιπτόντως,γράψαμε ως σχόλιο στην ανάρτηση του παραπάνω μπλογκ,την δική μας ανάρτηση,αλλά φευ!,δεν έχει ακόμα...εγκριθεί(αναμένουμε!)...

ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ...των ρασοφόρων!!!Άλλο ένα φρούτο!!!

Στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να στρέψουν την πορεία της αφύπνισης των ΕΛΛΗΝΩΝ,κάτι που νομοτελειακά λόγω των συμπαντικών συγκυριών φαντάζει αναπόφευκτο,φυτεύουν σχεδόν καθημερινά(!!!) στου ΔΙΑ το δύχτι(Διαδίκτυο),σελίδες που τις ονομάζουν τάχα "ελληνοκεντρικές"!!!
Τρανό παράδειγμα αυτή...  www.hellinon.net/
που ενώ χρησιμοποιεί το όνομα των Ελλήνων,αναφέρει στον υπότιτλο ότι οι Έλληνες..."φέρουν τον τίτλο ΡΩΜΑΙΟΙ,είναι οι κληρονόμοι της ρωμηοσύνης"!!!!!!!!!
Φέξε μου και...γλίστρησα!!!Ηλίου φαεινότερον η χριστιανοταλιμπανίστικη προπαγάνδα!!!
Εν ριπή οφθαλμού και σταχυολογικά,να ένα παράδειγμα από την ενότητα (Κωνσταντινούπολις)...Πιστοί εν Χριστώ Βασιλείς των Ρωμαίων της..."ελληνικής ταυτότητας" τους!!!
Όταν ξέρουμε ποιός ήταν Ο..."άγιος" και "μέγας" Κωνσταντίνος από τη...Δαρδανία!
Με ευκολία προσπαθούν να παραποιήσουν και την ιστορία για τον Ουπράβδα!!!Φτύνουν κατάμουτρα ακόμα και τον ΔΙΚΟ τους(χριστιανό) ιστορικό Παπαρρηγόπουλο!!!Δείτε τι γράφουν για τον Ουπράβδα...
Ο Ιουστινιανός ο Μέγας
Λέτε να ψεύδεται ο Παπαρρηγόπουλος,όταν ιστορεί τα καθέκαστα για το ποιός ήταν ο...ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ.Ο ΟΥΠΡΑΒΔΑ ΕΚ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ..."ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!!!!!!!!;
Ψεύδεται μήπως ο Παπαρρηγόπουλος όταν αναφέρεται στον...΅μέγα΅  Θεοδόσιο;
[Ο Θεοδόσιος ήτο υιός ομωνύμου στρατηγού διαπρέψαντος επί Ουαλεντινιανού,αλλ'έπειτα συκοφαντηθέντος και θανατωθέντος αδίκως.Μετά την τοιαύτην του πατρός τελευτήν,ο νέος Θεοδόσιος,όστις είχε δώσει δείγματα ωσαύτως αξιολόγων στρατηγικών προτερημάτων,απήλθεν εις Ιβηρίαν την πατρίδα αυτού και διέτριβεν εκεί ιδιωτεύων ότε ο Γρατιανός εκάλεσεν αυτόν,άγοντα το τριακοστόν τρίτον της ηλικίας έτος,εις το ύπατον του συνάρχοντος αξίωμα,επιτρέψας αυτώ ιδίως,εκτός της μερίδος ήν είχεν ο Ουάλης,και την Ιλλυρίαν,διότι εν αυτή μάλιστα προέκειτο να καταπολεμηθώσιν οι Γότθοι]
Όχι κύριοι...!
Απαρήλθον οι χρόνοι της ύπουλης προπαγάνδας...Διότι... "Τοιουτοτρόπως επί Θεοδοσίου εθριάμβευσεν ο χριστιανισμός κατά της ειδωλολατρείας,....."
Και επειδή τουλάχιστον το διαδίκτυο δεν είναι... ΑΠΟΘΕΤΗΣ
Και λόγω της συνεχιζόμενης ΥΒΡΕΩΣ κατά των Ελλήνων από τον Τουρκόσπορο προκαθήμενό σας που λέγεται... Βαρθολομαίος:"Η εν Τριάδι Μονάς της Ζωής εφώτισε δια της αληθούς θεογνωσίας την Ελλάδα και απεσκυβάλισε τον δωδεκάθεον μύθον εις τον ασφοδελόν λειμώνα

Δια ταύτα... Ρωμιοί... είστε και φαίνεστε!Γιατί πολύ μας τα...ζαλήσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου