18 Νοεμβρίου 2009

EURO 2004.Για να μη ξεχνιόμαστε!!!Οι ΘΕΟΙ της Ελλάδας θα μας φέρουν και το Παγκόσμιο;




ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!Για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο!


Τους θυμάστε;Ήταν το 1994 στο Παγκόσμιο Κύπελλο
στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!

2004


Μπράβο στα παιδιά και στον Ρεχάγκελ!

Άξιοι συνεχιστές.


Photo: (ActionImages)

Ο Αλκέτας Παναγούλιας ήταν ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ελλάδος στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της το 1994 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την αυριανή προσπάθεια της «γαλανόλευκης» να πάρει για δεύτερη φορά στην ιστορία της την πρόκριση σε Μουντιάλ. «Θέλει θάρρος για να φτάσουμε στην πρόκριση» τόνισε ο 75χρονος τεχνικός.

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει αύριο στο Ντόνετσκ την Ουκρανία με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική με τον Αλκέτα Παναγούλια να εκφράζει την πεποίθηση πως «η ομάδα μας μπορεί να προκριθεί. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες και εκτιμώ πως είμαστε σε θέση να πετύχουμε ένα γκολ, να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να πάρουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αποκάλυψε και το πώς εκείνος προετοίμαζε τους παίκτες του πριν από τέτοια μεγάλα παιχνίδια. «Είχαμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και να ξέρετε πως πάντα υπήρχε αγωνία και συγκίνηση πριν από αυτά τα ματς. Αυτό που έλεγα στους παίκτες που πριν από κάθε τέτοια μεγάλη αναμέτρηση ήταν πως αγωνίζονταν για την Εθνική και αυτή ήταν η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να τους γίνει. Το να αγωνίζεσαι για κάποιον σύλλογο είναι σημαντικό, το να αγωνίζεσαι, όμως, για τη χώρα σου, είναι ό,τι σημαντικότερο μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή».

Ερωτηθείς για το ποιοι κατά τη γνώμη του είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από την Εθνική ομάδα, ο 71χρονος τεχνικός εξήγησε πως «όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι άδικο να διαχωρίζουμε έτσι τους παίκτες γιατί σίγουρα κάποιοι θα αδικηθούν. Καλό θα είναι τους παίκτες να τους χωρίζουμε ανά δεκαετία. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω. Εκτιμώ λοιπόν πως οι δύο Μίμηδες (σ.σ Δομάζος και Παπαϊωάννου) και οι δύο Γιώργηδες (Δεληκάρης και Κούδας) ήταν ό,τι καλύτερο είχε περάσει από την ομάδα».http://www.sport-fm.gr/article/204826

Δείτε και την ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου:ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ!!!!!!!

Μπατζελή: Τέρμα στις κατ' εξαίρεση αποζημιώσεις ...

Πολύ ωραία τα πράσινα α-λόγια!Δεν είπε όμως το γιατί όταν έγιναν κυβέρνηση το πρώτο που έκαναν ήταν ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ τις καταβολές αποζημιώσεων για τα καμένα των πυρκαγιών του 2007.Αυτή είναι η πράσινη ανασυγκρότηση,ειδικά του Νομού Ηλείας!

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των...βουλευτών!Τρέχουν οι αγρότες στα γραφεία τους(τρίβουν τα χέρια τους οι βολευτές),έρπουν σαν σαλίγκαροι και επαιτούν την...μεσολάβησή τους μήπως και τους δοθούν κααάποια στιγμή αυτά που δικαιούνται.Τους έβαλαν να ξεριζώσουν τις καμένες ελιές,δολώνοντάς τους με περισσότερη αποζημίωση κατά δένδρο!Όμως για να πάρουν τα λεφτά της αποζημίωσης,πρώτα ήταν υποχρεωμένοι να αγοράσουν τα νέα δένδρα και να προσκομίσουν τιμολόγια!Προς όφελος των φυτωριούχων και του...ΦΠΑ.
Οι αγρότες ξερίζωσαν,αγόρασαν,φύτεψαν,με δικά τους λεφτά και...περιμένουν...όπως η αλεπού τον κόρακα να κάνει κρα για να του πέσει το τυρί!
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

ΠΑΣΕΓΕΣ: Μπατζελή: Τέρμα στις κατ' εξαίρεση αποζημιώσεις ...Μπατζελή: Τέρμα στις κατ’ εξαίρεση αποζημιώσεις, ανασυγκρότηση για τον ΕΛΓΑ που θα αποζημιώνει και την καρπόπτωση

Επέκταση των ασφαλιστικών καλύψεων του ΕΛΓΑ με πρώτο βήμα την καρπόπτωση και την ηλιόπτωση, προανήγγειλε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας στη Βουλή. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι θα επιταχυνθεί ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων όσο είναι δυνατόν, θα καταργηθούν οι κατ’ εξαίρεση αποζημιώσεις και θα εξευρεθούν νέες πηγές χρηματοδότησης του οργανισμού.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αστ. Ροντούλη, η κα Μπατζελή ανακοίνωσε ότι συνιστάται επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των υπουργείων Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και της ΑΤΕ Ασφαλιστική προκειμένου να ετοιμάσει το σχέδιο για την εξόφληση των χρεών του ΕΛΓΑ σε βάθος χρόνου, θέμα το οποίο - αναγνώρισε η υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης - εξαρτάται από τη χρηματοδότηση.

«Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΓΑ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές συνθήκες και τις μελλοντικές ανάγκες, αλλά και την αλλαγή των κλιματικών συνθηκών», ξεκαθάρισε η κα Κατερίνα Μπατζελή υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει γρήγορα στην εξυγίανση, τον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση του οργανισμού με βάση τους εξής άξονες:

-όσο το δυνατόν ταχύτερη καταβολή των αποζημιώσεων,

-επέκταση των καλύψεων σε επιπλέον αίτια και τομείς (άμεσα θα νομοθετηθεί η κάλυψη της καρπόπτωσης και της ηλιόπτωσης, ανακοίνωσε) έτσι ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο των κατ' εξαίρεση αποζημιώσεων,

-νέες ή συμπληρωματικές με τον υπάρχοντα μηχανισμό πηγές χρηματοδότησης,

-εξασφάλιση της ανταποδοτικότητας και αποδοτικότητας του συστήματος καθώς, όπως εξήγησε, με τον τρόπο που δίνονται σήμερα οι αποζημιώσεις γίνεται έμμεση ανακατανομή αγροτικού εισοδήματος και ασφαλίστρων από περιοχή σε περιοχή.

Η κα Κατερίνα Μπατζελή ξεκαθάρισε ότι «ο ΕΛ.Γ.Α. δεν πρόκειται και δεν μπορεί να αποζημιώνει εμπορικές τιμές», και ταυτόχρονα ανέλαβε την δέσμευση να γίνει το σύστημα αποζημιώσεων αντικειμενικό μέσω της απλοποίησης των διαδικασιών και της διαφάνειας.

Το νέο φύλλο (13 Νοεμβρίου) της δεκαπενθήμερης εφημερίδας HELLHΝΩΝ ΛΟΓΟΣ.

Το νέο φύλλο (13 Νοεμβρίου) της δεκαπενθήμερης εφημερίδας

HELLHΝΩΝ ΛΟΓΟΣ

Στοιχίζει μόνο 1 €!

SMALLtefxos12web

Είναι η εφημερίδα του ελληνικού κινήματος. Να την ενισχύσουμε!

Η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στους τρομοκράτες


«Λεβέντες μου σας καμαρώνω! Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη , του Ανδρούτσου και του Άρη σε σύγχρονη εκδοχή. Και γι’ αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου λαού μας. Με την γενναία σας δημόσια αποκήρυξή μου, μου ανοίξατε τα μάτια.

Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός προδότης-συνεργάτης της χούντας και της αντιλαϊκής δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ την δίκαιη τιμωρία μου.

Το σπίτι μου βρίσκεται σε μια μικρή πάροδο της οδού … και καθώς είμαι ξαπλωμένος , έχω απέναντι μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ' όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν. Προς τούτο έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρα μου για να σας διευκολύνω, με κίνδυνο να πάθω γρίπη. Όμως ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέρειες όταν έχει να κάνει με terroristes-τιμωρούς όπως εσείς;"

Je vous remercie

Μίκης Θεοδωράκης

Υ.Γ. Καημένε Παπαδόπουλε που είσαν να καμαρώσεις την σπορά σου»

Πηγή...


Γεωργιάδης, Βαρθολομαίος και συναγωγή....:


Κύριε ελέησον! (ή σαλόμ, κατά προτίμηση...)

Αδωνις ή Αδωνάϊ;


Σχετικό θέμα :
Διαδικτυακή Αλητεία ιουδαιοχριστιανών που το παίζουν Ελληναράδες 2.Προσοχή στiς Ελληνομαϊμούδες


Μπλεξίματα δεν θέλαμε στην οικογένεια μας...


Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε αυτούς που αντιστάθηκαν, για τους (αδίκως) "απόφοιτους" της "σχολής" «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ»