30 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...


Σχετικό θέμα:

Μετά από πολλή σκέψη είπαμε ότι πρέπει να το σηκώσουμε,μήπως και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι που παραμένουν Έλληνες και βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο λαβύρινθο του συστήματος των κατακτητών που κυβερνά την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Μη το δείχνετε σε ελληνόπουλα!Κάνετε κάτι όμως για να προστατέψετε το μέλλον των παιδιών της Ελλάδος...

Άντονυ Κουίν...Χόρεψε στο "Ζορμπά" και έγινε Έλληνας.

 

Αστυνομία τροφίμων στις ΗΠΑ.Προσεχώς και στην Ελλάδα!

Αποτέλεσμα της αδιάφορης στάσης των ανθρώπων απέναντι στα λίγα τέρατα που έχουν καταλάβει τον πλανήτη και μας χρησιμοποιούν ως..."γκοίμ",..."πιγκς",...και γενικώς ως "αναλώσιμα" υλικά...!

Το ξυπνητήρι

Nigel Farage: ΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΚΥΡΙΟΙ;

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

Οικολογικό έγκλημα στο φράγμα του Αλφειού ποταμού...



Οικολογικό έγκλημα με τη σφραγίδα της νομαρχίας Ηλείας και των αρμόδιων κυβερνητικών αρχών συντελείται στο φράγμα του ποταμού Αλφειού στην Ηλεία.
Όταν η νομαρχία Ηλείας κατασκεύασε στο φράγμα το μικρό υδροηλεκτρικό εργοστάσιο οι προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση προέβλεπαν κατασκευή ιχθυόσκαλας για να μπορούν τα ψάρια να ανεβαίνουν ανεμπόδιστα τον ποταμό μέχρι τις πηγές του.
Όπως όλα δείχνουν σήμερα, 
η ιχθυόσκαλα κατασκευάστηκε μόνο και μόνο για να μπορέσει η νομαρχία να εξασφαλίσει την άδεια.
Η κατασκευή είναι τέτοια που κάνει την είσοδο των ψαριών στην ιχθυόσκαλα αδύνατη, στη βάση της είναι αρκετά υπερυψωμένη, τα νερά που τρέχουν είναι λίγα επειδή ο κύριος όγκος έχει προβλεφθεί να κατευθύνεται στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο,[ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει θα τρέχει ελάχιστο νερό στην ιχθυόσκαλα] και στη μια από τις 2 εισόδους τα δέντρα και τα χόρτα έχουν κατασκευάσει έναν αδιαπέραστο φράκτη 100 περίπου μέτρων .
Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής από το χωριό Μακρίσια έως και τα σύνορα της Αρκαδίας είναι ανάστατοι επειδή βλέπουν 
τα ψάρια να έχουν εξαφανιστεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την ιχθυοπανίδα και την οικολογική ισορροπία της περιοχής. Είναι γνωστό ότι αρκετά είδη ψαριών την εποχή της αναπαραγωγής ανεβαίνουν προς τις πηγές των ποταμών.
Αν τα ψάρια δεν μπορούν να φτάσουν στις πηγές δεν αναπαράγονται σωστά, μεσοπρόθεσμα θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθεί ο γόνος αρκετών ειδών που αναπαράγονται στην περιοχή.
Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι, αν η ιχθυόσκαλα δεν είχε κατασκευαστεί πρόχειρα ή ήταν πιο κοντά στην είσοδο του φράγματος δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Επίσης, αρκετοί κάτοικοι στην παραποτάμια περιοχή διαμαρτύρονται γιατί όπως λένε αν και έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές της νομαρχίας, νομαρχιακούς συμβούλους και τους βουλευτές του νομού, κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί.

ΠΥΡΓΟΣ NEWS

Τα φώναζαν από το 2001,αλλά ποιός τους άκουγε;

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Η μάχη των Ελλήνων

Το ότι στην εποχή μας συντελείται μια παγκόσμια προσπάθεια γενοκτονίας του Έλληνα και του ελληνικού πνεύματος, αυτό θαρρώ το γνωρίζουμε όλοι μας και το βιώνουμε σε πολλά επίπεδα. Η κλοπή της ελληνικής γνώσης, η παραποίηση και απόκρυψη της συμβολής του ελεύθερου ελληνικού πνεύματος ανά τους αιώνες αποτελέι συστηματική ενασχόληση των δεινασών της οικουμένης.
Η ελεύθερη σκέψη είναι ο εχθρός της ελίτ και η έκφραση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης έρευνας και κατανόησης της ζωής και του σύμπαντος αποτελούσε ανέκαθεν ελληνικό πνευματικό έργο. Η ανθρωπότητα ολόκληρη έχει ευεργετηθεί από τα μεγάλα ελληνικά πνεύματα στο βάθος των αιώνων. Η ελληνική σκέψη είναι αυτή που προάγει με ποικίλους τρόπους το καλό και το ευ ζειν στον άνθρωπο.

Σήμερα καλούμαστε όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να αντισταθούμε γενναία και να προβάλλουμε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο. Η διαστρεύλωση της αλήθειας μέσα από την προπαγάνδα αιώνων έχει δηλητηριάσει την ίδια την ελληνική ψυχή, όμως υπάρχουμε ακόμη και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο και αν κάποιοι "Κίσσιγκερ" χτυπούν λυσσαλαία την ελληνικότητα. 

Η πραγματική μας δύναμη, η αλήθεια και η γνώση υπάρχει στο DNA μας και στο αίμα μας. Αφήστε τα χαζοκούτια και τιμήστε το ελεύθερο πνεύμα εντός σας! Θυμηθείτε να είστε Έλληνες! Νικήστε τις φοβίες που σας φύτεψαν ερευνώντας τη Γνώση και την Αλήθεια!

Γιατί Έλληνας είναι:

Σήμερα μπορεί να προσπαθούν να μας ξεριζώσουν έστω και από το μικρό κομμάτι Γης που απέμεινε να θυμίζει το ελληνικό στοιχείο γεωγραφικά, αλλά ο ελληνισμός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και αιώνες. Όσο και να θέλουν να πνίξουν την αλήθεια και το φως, αυτά πάντα θα λάμπουν και θα νικούν τους σκοταδιστές.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας είναι κληρονομιά μας! Έχουμε λύσεις στα χέρια μας για να ξεφύγουμε από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και τα ψεύδη των σκοταδιστών! Εδώ είμαστε εδώ θα μείνουμε στη δική μας γη όσους λαθραίου και αν κουβαλούν! Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τους συνανθρώπους μας, ωστόσο δεν ανεχόμαστε όλη αυτή την πολεμική εναντίον μας!

Στο όνομα της ελευθερίας της σκέψης, στο όνομα των ελεύθερων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρώπων οφείλουμε να δίνουμε καθημερινά τις μάχες μας σε όλα τα επίπεδα. Ήδη καταρρέουν τα ψεύδη αιώνων! Ήδη η αλήθεια βρίκσει το δρόμο της. Παραμένουμε ενωμένοι και νικούμε το σκοτάδι!

Φυλάξτε την πατρίδα στις καρδιές σας κι αφήστε τους ψεύτες και προδότες να μιλούν για "εθνικισμό"... και άλλες μαγειρεμένες ιστορίες για ηλιθίους!

Πατρίδα σημαίνει το δέσιμο της ψυχής με την ιστορία και τον τόπο μας! Πατρίδα σημαίνει τη διαχρονική φύλαξη των αξιών που φέρουμε στα κόκκαλα μας! Πατρίδα σημαίνει πως γνωρίζουμε ποιοί μας γέννησαν και ποιός είναι ο γεωγραφικός μας χώρος, μέσα στον οποίο μεγαλώνουν οι οικογένειες και τα παιδιά μας. Δεν είναι κάτι "αόριστο"... Είναι η ίδια η μνήμη μας κι αυτή δεν μπορούν ούτε να τη σβήσουν ούτε να την παραποιήσουν.

Θυμάμαι- δεν κοιμάμαι!
Είμαι ελεύθερος! -δεν φοβάμαι τίποτε!

γιατί απλά ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
Τιμήστε την καταγωγή μας.

Θράκη: Συνελήφθη τούρκος πολίτης με πολεμικά όπλα!!!


Η είδηση αποτελεί κόλαφο για τις αρχές ασφαλείας, οι οποίες συνέλαβαν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τον τούρκο πολίτη, σεσημασμένο εγκληματία και δραπέτη των Ελληνικών φυλακών. Όμως, το αποτέλεσμα της σύλληψής του γεννά πλήθος ερωτηματικών, καθώς και ο τόπος (περιοχή) όπου εκινείτο με το οπλοστάσιό του ο συλληφθείς.
Η καταγγελία που έγινε πριν έναν μήνα από το ιστολόγιό μας, ήταν σαφής και αφορούσε ήχους πολεμικών όπλων (και όχι κυνηγετικών) που ακουγόντουσαν σε συγκεκριμένη περιοχή στην ορεινή Θράκη το καλοκαίρι που πέρασε. Οι τότε πληροφορίες, μάλιστα, ήρθαν από Πομάκους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης (πομακοχώρια). Ο τούρκος υπήκκος που συνελήφθη από την αστυνομία, εκινείτο στα βόρεια του νομού Ξάνθης, κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία και στην ευρύτερη περιοχή των Θερμών, όπου και έγινε το δυσάρεστο επεισόδιο με το Γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο και την επίθεση που δέχτηκε από φανατικούς τουρκόφρονες που έδειξαν πανέτοιμοι να φτάσουν στα άκρα για να εκθέσουν την Ελλάδα.
Το ζητούμενο στην συκεκριμένη υπόθεση είναι πόσοι και ποιοί ήξεραν τι μετέφερε ο Τούρκος υπήκοος στο αμάξι του. Ποιούς συνάντησε στην περιοχή και για πόσο χρονικό διάστημα είχε "δραστηριότητες" ο συλληφθείς στα Πομακοχώρια; Πού "βρήκε" τα όπλα που μετέφερε και σε ποιούς τα πήγαινε; Τί επαφές είχε με μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και ποιά στρατιωτική εκπαίδευση έχει αποκτήσει στον τουρκικό στρατό;

Πως έγινε η σύλληψη;
Ένα μικρό οπλοστάσιο, αποτελούμενο από ένα πολεμικό όπλο, δεκάδες σφαίρες, μαχαίρια και πολλά εργαλεία διάρρηξης, βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, στο αυτοκίνητο ενός 46χρονου αλλοδαπού πολίτη Τουρκίας, ο οποίος βαρύνεται με πολλές καταδικαστικές αποφάσεις, καθώς και του 17χρονου γιου του.
Τα ξημερώματα οι δυο άντρες, καθώς οδηγούσαν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξαν αρχικά στο οδόστρωμα ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov, ένα υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου, τέσσερις γεμιστήρες για το ανωτέρω όπλο και εκατόν δεκαπέντε σφαίρες που ήταν μέσα στους παραπάνω γεμιστήρες.
Οι δυο άντρες συνελήφθησαν, και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί εντός του αυτοκινήτου, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων διάρρηξης. Προχωρώντας σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για τον 46χρονο εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του στη χώρα μας, ενώ από το 2005 εκκρεμούσε προς εκτέλεση δικαστική απόφαση απέλασής του. Από την προανάκριση προέκυψε επίσης ότι διέπραξε σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, της Ξάνθης, της Καβάλας, της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης και της Έδεσσας.
Εκτός των άλλων, διαπιστώθηκε ότι καταδικάστηκε και εξέτισε πολυετή ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση, οπλοφορία - οπλοκατοχή, απόδραση, σύσταση συμμορίας, στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής.
Ο 46χρονος ήταν κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, από όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990 και Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου από όπου αποφυλακίστηκε το 2005.
Οι δυο δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πηγή...