30 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Η μάχη των Ελλήνων

Το ότι στην εποχή μας συντελείται μια παγκόσμια προσπάθεια γενοκτονίας του Έλληνα και του ελληνικού πνεύματος, αυτό θαρρώ το γνωρίζουμε όλοι μας και το βιώνουμε σε πολλά επίπεδα. Η κλοπή της ελληνικής γνώσης, η παραποίηση και απόκρυψη της συμβολής του ελεύθερου ελληνικού πνεύματος ανά τους αιώνες αποτελέι συστηματική ενασχόληση των δεινασών της οικουμένης.
Η ελεύθερη σκέψη είναι ο εχθρός της ελίτ και η έκφραση της ελεύθερης σκέψης και της ελεύθερης έρευνας και κατανόησης της ζωής και του σύμπαντος αποτελούσε ανέκαθεν ελληνικό πνευματικό έργο. Η ανθρωπότητα ολόκληρη έχει ευεργετηθεί από τα μεγάλα ελληνικά πνεύματα στο βάθος των αιώνων. Η ελληνική σκέψη είναι αυτή που προάγει με ποικίλους τρόπους το καλό και το ευ ζειν στον άνθρωπο.

Σήμερα καλούμαστε όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να αντισταθούμε γενναία και να προβάλλουμε την αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο. Η διαστρεύλωση της αλήθειας μέσα από την προπαγάνδα αιώνων έχει δηλητηριάσει την ίδια την ελληνική ψυχή, όμως υπάρχουμε ακόμη και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο και αν κάποιοι "Κίσσιγκερ" χτυπούν λυσσαλαία την ελληνικότητα. 

Η πραγματική μας δύναμη, η αλήθεια και η γνώση υπάρχει στο DNA μας και στο αίμα μας. Αφήστε τα χαζοκούτια και τιμήστε το ελεύθερο πνεύμα εντός σας! Θυμηθείτε να είστε Έλληνες! Νικήστε τις φοβίες που σας φύτεψαν ερευνώντας τη Γνώση και την Αλήθεια!

Γιατί Έλληνας είναι:

Σήμερα μπορεί να προσπαθούν να μας ξεριζώσουν έστω και από το μικρό κομμάτι Γης που απέμεινε να θυμίζει το ελληνικό στοιχείο γεωγραφικά, αλλά ο ελληνισμός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και αιώνες. Όσο και να θέλουν να πνίξουν την αλήθεια και το φως, αυτά πάντα θα λάμπουν και θα νικούν τους σκοταδιστές.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας είναι κληρονομιά μας! Έχουμε λύσεις στα χέρια μας για να ξεφύγουμε από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και τα ψεύδη των σκοταδιστών! Εδώ είμαστε εδώ θα μείνουμε στη δική μας γη όσους λαθραίου και αν κουβαλούν! Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τους συνανθρώπους μας, ωστόσο δεν ανεχόμαστε όλη αυτή την πολεμική εναντίον μας!

Στο όνομα της ελευθερίας της σκέψης, στο όνομα των ελεύθερων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανθρώπων οφείλουμε να δίνουμε καθημερινά τις μάχες μας σε όλα τα επίπεδα. Ήδη καταρρέουν τα ψεύδη αιώνων! Ήδη η αλήθεια βρίκσει το δρόμο της. Παραμένουμε ενωμένοι και νικούμε το σκοτάδι!

Φυλάξτε την πατρίδα στις καρδιές σας κι αφήστε τους ψεύτες και προδότες να μιλούν για "εθνικισμό"... και άλλες μαγειρεμένες ιστορίες για ηλιθίους!

Πατρίδα σημαίνει το δέσιμο της ψυχής με την ιστορία και τον τόπο μας! Πατρίδα σημαίνει τη διαχρονική φύλαξη των αξιών που φέρουμε στα κόκκαλα μας! Πατρίδα σημαίνει πως γνωρίζουμε ποιοί μας γέννησαν και ποιός είναι ο γεωγραφικός μας χώρος, μέσα στον οποίο μεγαλώνουν οι οικογένειες και τα παιδιά μας. Δεν είναι κάτι "αόριστο"... Είναι η ίδια η μνήμη μας κι αυτή δεν μπορούν ούτε να τη σβήσουν ούτε να την παραποιήσουν.

Θυμάμαι- δεν κοιμάμαι!
Είμαι ελεύθερος! -δεν φοβάμαι τίποτε!

γιατί απλά ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!
Τιμήστε την καταγωγή μας.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι φιλε Πλατωνα.Ψηλα το κεφαλι και θα τους παρουμε φαλαγγι...ειναι και εκεινος ο Εχετλαιος...Οφιουχοι,Δρακονιανοι,Σαυρες και τα συναφη σιχαμερα ερπετα και οι συνεργοι σας...στην τρυπα σας...Διομηδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή