04 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι προδότες;Είναι ηλίθιοι;Ή είναι μισθωτοί με μαλακό εγκέφαλο;

<Των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν> (Κι ενώ καιγόντουσαν τα σπίτια μας, εμείς τραγουδούσαμε και χαιρόμαστε...)
---
Γιάννης Κωνσταντίνου πρόεδρος ΔΕΘ


Στους παραπάνω στάλθηκε ένα... Μήνυμα απ΄τον Ηρόδοτο.

Που επιβεβαιώνει το γιατί ο Φίλιππος οργάνωσε την...A' Ελληνική Ομοσπονδία ή Κοινό Συνέδριο των Ελλήνων 


Ας ξαναδούμε όμως,ποιά ήταν... Η στάση ενός "ξένου" για την Μακεδονία

Με πληροφορίες από τον Δημοσθένη,τον Ισοκράτη,τον Θουκιδίδη και τον Στράβωνα,πολύ σωστά ο καθηγητής Stephen G. Miller,αποδεικνύει ότι η περιοχή λέγεται Παιονία και οι κάτοικοί της Παίονες,που ποτέ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!

Ποιοί ήταν τελικά οι Παίονες;Από που προέρχεται το όνομά τους;Ποιά η εθνικότητά τους;Εδώ στέλνει ένα μήνυμα-καταπέλτη,ο Παυσανίας!

([3] τοὺς Ἠλείους ἴσμεν ἐκ Καλυδῶνος διαβεβηκότας καὶ Αἰτωλίας τῆς ἄλλης: τὰ δὲ ἔτι παλαιότερα ἐς αὐτοὺς τοιάδε εὕρισκον. βασιλεῦσαι πρῶτον ἐν τῇ γῇ ταύτῃ λέγουσιν Ἀέθλιον, παῖδα δὲ αὐτὸν Διός τε εἶναι καὶ Πρωτογενείας τῆς Δευκαλίωνος, Ἀεθλίου δὲ Ἐνδυμίωνα γενέσθαι: [4] τούτου τοῦ Ἐνδυμίωνος Σελήνην φασὶν ἐρασθῆναι, καὶ ὡς θυγατέρες αὐτῷ γένοιντο ἐκ τῆς θεοῦ πεντήκοντα. οἱ δὲ δὴ μᾶλλόν τι εἰκότα λέγοντες Ἐνδυμίωνι λαβόντι Ἀστεροδίαν γυναῖκα--οἱ δὲ τὴν Ἰτώνου τοῦ Ἀμφικτύονος Χρομίαν, ἄλλοι δὲ Ὑπερίππην τὴν Ἀρκάδος--, γενέσθαι δ' οὖν φασιν αὐτῷ Παίονα καὶ Ἐπειόν τε καὶ Αἰτωλὸν καὶ θυγατέρα ἐπ' αὐτοῖς Εὐρυκύδαν. ἔθηκε δὲ καὶ ἐν Ὀλυμπίᾳ δρόμου τοῖς παισὶν ἀγῶνα Ἐνδυμίων ὑπὲρ τῆς ἀρχῆς, καὶ ἐνίκησε καὶ ἔσχε τὴν βασιλείαν Ἐπειός: καὶ Ἐπειοὶ πρῶτον τότε ὧν ἦρχεν ὠνομάσθησαν. [5] τῶν δὲ ἀδελφῶν οἱ τὸν μὲν καταμεῖναί φασιν αὐτοῦ, Παίονα δὲ ἀχθόμενον τῇ ἥσσῃ φυγεῖν ὡς ποῤῥωτάτω, καὶ τὴν ὑπὲρ Ἀξιοῦ ποταμοῦ χώραν ἀπ' αὐτοῦ Παιονίαν ὀνομασθῆναι.
(Παυσανίας,ΗΛΙΑΚΑ.)


Έτσι βλέπουμε ότι η Παιονία και οι Παίονες φέρουν το όνομα του αρχηγέτη τους Παίονος του Ενδυμίωνος του Αεθλίου του ΔΙΟΣ!Τον Αέθλιον έτεκεν η Πρωτογένεια του Δευκαλίωνος και της Πύρρας!
Που καταλήγουμε;Ότι,αφού οι Αιτωλοί όπως και οι Επειοί(μετέπειτα Ηλείοι) είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ,που προέρχονται από αδέλφια-αρχηγέτες,ποιοί μπορεί να είναι οι Παίονες που προέρχονται από τον τρίτο αδελφό; 

Αυτά,λοιπόν,τα ανθρωπάρια,καλά κάνουν και ομιλούν...περί αυτοπροσδιορισμού και τα τοιαύτα!
Πρώτον,βεβαιώνουν οι ίδιοι ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες(ποιός Μακεδών άλλωστε ή Παίων θα μπορούσε να εκστομίσει κατά των ΠΡΟΓΟΝΩΝ του τέτοιες ύβρεις)!
Δεύτερον,καθιστούν ολοφάνερη την πρακτορική τους δράση εντός του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
Τρίτον,καταδεικνύουν ότι ΚΑΙ οι κατακτητές υποστηρικτές τους,που εξουσιάζουν σήμερα την Ελλάδα,όπως και οι συνεργοί τους,ουδεμίαν σχέσιν έχουν με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
Τέταρτον,απεικονίζουν σε ποιά κατάσταση βρίσκεται σήμερα η λεγόμενη..."ελληνική κοινωνία"!
Ούτε το όνομά τους δεν θα ψέλλιζαν σε εκείνες τις εποχές,αυτά τα σκουλήκια!Το κατ' ελάχιστον θα εξορίζονταν αν δεν έπιναν κώνειο!Πως όμως;

Σχετικά θέματα:

Όλα τα έχει η..."μαριωρή",ό φερετζές της λείπει!

Οι Οι-κωλόγοι δεν θέλουν την προτομή του Αλέξανδρου,γιατί θα ξεριζωθούν μερικά πουρνάρια!

Ο ΛΙΑΝΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!

Οι «ιατροδικαστές» ετοιμάζονται για τον τεμαχισμό του πτώματος.

Κράτος τεμαχισμένο, πολίτες νομάδες για το μεροκάματο.

Η γέννηση του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Του Έλληνα Χριστού...Του δικού μας Θεού.

Mας πρήξατε

Ντορέξ!Για να έρχονται τα Σκοπιανά αεροπλάνα!Ντορέξ...

"OVERKILL"-"ΦΑΙΔΩΡΑ".Τι γνωρίζουν ο ΓΑΠ και η ΝΤΟΡΑ;

Να γιατί λυσσάνε για τη Μακεδονία!

Ο φιλέλλην Αμερικανός καθηγητής Στέφεν Μίλερ,για την Μακεδονία!!!

"Δυναμική αντεπίθεση ετοιμάζουν το ελληνικό ''λόμπι'' στις ΗΠΑ και η Αθήνα, γιά την αντιμετώπιση της μεγάλης τηλεοπτικής προπαγάνδας των Σκοπίων"...

"ΥΠΝΟΙ"... ΞΥΠΝΑΤΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!

Η χριστιανική αγάπη έφτασε και στην Χιλή


Προσεύχεται και βοηθάει με κομποσκοίνια τους εγκλωβισμένους της Χιλής ο Πάπας

Ο Πάπας έστειλε ... κομποσκοίνια για τους εγκλωβισμένους της Χιλής και έσπευσε να υπογραμμίσει μετά την προσευχή που έκανε στην λειτουργία :

"Θα ήθελα με ιδιαίτερη αγάπη, να θυμηθούμε τους μεταλλωρύχους που είναι παγιδευμένοι στο ορυχείο του Σαν Χοσέ στην περιοχή της Χιλής, Ατακάμα".