27 Αυγούστου 2008

Πως διαβάζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος τα γράμματα και τις λέξεις!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν σε μελλοντικό ντιμπέιτ,δοθεί στους πολιτικούς αρχηγούς να διαβάσουν τέτοια κείμενα,εκείνη τη στιγμή,χωρίς προετοιμασία!!!!!!!!Και ταυτόχρονα να τα βλέπει όλη η Ελλάδα από τις τηλεοράσεις!!!!Θα γελάσει κάθε πικραμένος!!!!!

____________________________________
PRESS-GR
Απίστευτο! Γράμματα και λέξεις... .
Πώς τα διαβάζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος!
.
Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Προσπαθήστε να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο:
Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετο τυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιzι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί, το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.
Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς πλβημόρα.
Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονισ εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηλε σνα σνύλοο.
Ατίπτσυεο ε;
-------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Ο ίδιος ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,έλεγε ότι είναι απόγονος των ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ που κατάγονταν από το ΑΡΓΟΣ της Πελοποννήσου.



Άλλη μία καταγραφή του ΑΡΡΙΑΝΟΥ,που μας ξεκαθαρίζει την καταγωγή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Απορούμε με το γεγονός,γιατί οι ΑΡΓΕΙΟΙ δεν ξεσηκώνονται ως απόγονοι των προγόνων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;Τόσες ιστορικές καταγραφές υπάρχουν που δηλώνουν ότι πράγματι η οικογένεια του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κατάγεται από τους ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ,οι οποίοι ήταν ΑΡΓΕΙΟΙ,αφού ο προπάτορας ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ο Α'!!!!
Το επιβεβαιώνει και ο ΑΡΡΙΑΝΟΣ,ο οποίος στο Βιβλίο 2,κεφ.5 μας λέει:

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,κεφ.5.
".....Μόλις(ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) επέστρεψε στην Ταρσό,έστειλε το ιππικό με επικεφαλής τον Φιλώτα,να διασχίσουν την πεδιάδα του Αλήνιου,μέχρι τον Πύραμο ποταμό.Αυτός,μαζί με το πεζικό και τη βασιλική ίλη κατευθύνθηκε στη Μάγαρσο και τέλεσε θυσία προς τιμήν της Αθηνάς,η οποία ήταν η προστάτιδα της πόλης.Έπειτα από εκεί έφτασε στον Μαλλό,όπου απένειμε τιμές ήρωα στο νεκρό Αμφίλοχο.Και καθώς είχε ξεσπάσει εξέγερση στην πόλη,εκείνος την κατέστειλε.Αξίωσε να λαμβάνει τους φόρους που η πόλη κατέβαλλε στο βασιλιά Δαρείο,γιατί οι πρώτοι κάτοικοι του Μαλλού ήταν άποικοι από το Άργος,και αυτός(ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) θεωρούσε τον εαυτό του ΑΠΟΓΟΝΟ των ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ που ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ από το ΑΡΓΟΣ."

Να συμπληρώσουμε κι αυτό: Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ήταν γιος του ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ,βασιλιά του ΑΡΓΕΙΩΝ.Έχουμε λοιπόν την πόλη ΑΡΓΟΣ στην Πελοπόννησο,αλλά έχουμε και στη Μακεδονία το ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!! Αφήνετε τον απόγονο των προγόνων σας έρμαιο,να τον διαπομπεύουν οι βάρβαροι!!!!!!Πως,αφού εσείς αισθάνεστε περήφανοι για την καταγωγή σας,δεν υπερασπίζεστε τα αδέλφια σας,οι οποίοι μάλιστα το φωνάζουν ότι είναι ΑΡΓΕΙΟΙ;;;;;Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΑΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ.!!!!!!! Άλλωστε γιαυτό έχει στο κεφάλι του τη λεοντή,όπως ακριβώς και ο Ηρακλής,θέλοντας και με αυτόν τον τρόπο να δείχνει την καταγωγή του!!!!!!!!!