27 Αυγούστου 2008

Ο ίδιος ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,έλεγε ότι είναι απόγονος των ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ που κατάγονταν από το ΑΡΓΟΣ της Πελοποννήσου.Άλλη μία καταγραφή του ΑΡΡΙΑΝΟΥ,που μας ξεκαθαρίζει την καταγωγή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.Απορούμε με το γεγονός,γιατί οι ΑΡΓΕΙΟΙ δεν ξεσηκώνονται ως απόγονοι των προγόνων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;Τόσες ιστορικές καταγραφές υπάρχουν που δηλώνουν ότι πράγματι η οικογένεια του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κατάγεται από τους ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ,οι οποίοι ήταν ΑΡΓΕΙΟΙ,αφού ο προπάτορας ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ο Α'!!!!
Το επιβεβαιώνει και ο ΑΡΡΙΑΝΟΣ,ο οποίος στο Βιβλίο 2,κεφ.5 μας λέει:

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,κεφ.5.
".....Μόλις(ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) επέστρεψε στην Ταρσό,έστειλε το ιππικό με επικεφαλής τον Φιλώτα,να διασχίσουν την πεδιάδα του Αλήνιου,μέχρι τον Πύραμο ποταμό.Αυτός,μαζί με το πεζικό και τη βασιλική ίλη κατευθύνθηκε στη Μάγαρσο και τέλεσε θυσία προς τιμήν της Αθηνάς,η οποία ήταν η προστάτιδα της πόλης.Έπειτα από εκεί έφτασε στον Μαλλό,όπου απένειμε τιμές ήρωα στο νεκρό Αμφίλοχο.Και καθώς είχε ξεσπάσει εξέγερση στην πόλη,εκείνος την κατέστειλε.Αξίωσε να λαμβάνει τους φόρους που η πόλη κατέβαλλε στο βασιλιά Δαρείο,γιατί οι πρώτοι κάτοικοι του Μαλλού ήταν άποικοι από το Άργος,και αυτός(ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) θεωρούσε τον εαυτό του ΑΠΟΓΟΝΟ των ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ που ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ από το ΑΡΓΟΣ."

Να συμπληρώσουμε κι αυτό: Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ήταν γιος του ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ,βασιλιά του ΑΡΓΕΙΩΝ.Έχουμε λοιπόν την πόλη ΑΡΓΟΣ στην Πελοπόννησο,αλλά έχουμε και στη Μακεδονία το ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!! Αφήνετε τον απόγονο των προγόνων σας έρμαιο,να τον διαπομπεύουν οι βάρβαροι!!!!!!Πως,αφού εσείς αισθάνεστε περήφανοι για την καταγωγή σας,δεν υπερασπίζεστε τα αδέλφια σας,οι οποίοι μάλιστα το φωνάζουν ότι είναι ΑΡΓΕΙΟΙ;;;;;Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΣΑΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ.!!!!!!! Άλλωστε γιαυτό έχει στο κεφάλι του τη λεοντή,όπως ακριβώς και ο Ηρακλής,θέλοντας και με αυτόν τον τρόπο να δείχνει την καταγωγή του!!!!!!!!!

3 σχόλια:

 1. Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

  Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...

  http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU
  *Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!

  http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q
  *Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...

  http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4

  *Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
  Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έλα Αλέκο…

  Τι εθνικότητας ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος?

  ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???

  http://www.youtube.com/watch?v=ykwmS0ZUqq4

  Λυπάμαι πολύ!

  ΧΑΣΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το ποιός θα χάσει θα το δεις σε λίγο καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή