25 Δεκεμβρίου 2009

Βυθίζεται η Ολυμπία;

Βουλιάζει η Ολυμπία;
Συντάκτης Γιάννης Σπυρούνης

Κατά 1,6 χιλιοστά το χρόνο βυθίζεται ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας σύμφωνα με έρευνα που έκαναν ο επίκουρος καθηγητής Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Ισαάκ Παρχαρίδης και ο υποψήφιος διδάκτορας Μιχάλης Φουμέλης. Αυτό έγινε γνωστό χθες μέσα από δημοσίευμα των «Νέων», προκαλώντας τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής και την έκπληξη της Ζ' ΕΠΚΑ. Η έρευνα βασίστηκε στην σύγχρονη τεχνολογία με τη χρήση δορυφόρων.

Ερευνα μέσω δορυφόρων

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που η εξελιγμένη δορυφορική τεχνολογία της Συμβολομετρίας Σταθερών Ανακλαστήρων εφαρμόζεται σε έναν αρχαιολογικό χώρο και μάλιστα τέτοιας σπουδαιότητας για να διαπιστώσει τη συμπεριφορά των μνημείων στο πέρασμα των αιώνων. «Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι τουλάχιστον από το 1992 μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της αρχαίας Ολυμπίας υφίσταται αυτή την καθίζηση», δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο κ. Παρχαρίδης που είναι και ειδικός σε θέματα παρατήρησης φυσικών καταστροφών της Γης από το Διάστημα με χρήση δορυφορικών συστημάτων. «Η μεγαλύτερη καθίζηση του εδάφους παρατηρείται κάτω από τα... πόδια του Ναού του Διός. Στο σημείο αυτό την υπολογίσαμε μέχρι και 1,6 χιλιοστά τον χρόνο. Στο Πρυτανείο η καθίζηση είναι 0,36 χιλιοστά, στο Λεωνιδαίο 0,69 χιλιοστά τον χρόνο και στην Ακαδημία της Ολυμπίας, που βρίσκεται στον Κρόνιο Λόφο, 0,36 χιλιοστά τον χρόνο. Αν το δει κανείς υπό το πρίσμα του γεωλογικού χρόνου, η καθίζηση είναι σημαντική. Σε 1.000 χρόνια η αρχαία Ολυμπία θα έχει βυθιστεί κατά ένα μέτρο ή και περισσότερο ίσως». Για τον κ. Παρχαρίδη και τον κ. Φουμέλη, η καταβύθιση της αρχαίας Ολυμπίας άρχισε πολύ παλιότερα. «Ίσως να συνέβαινε πάντα γιατί η περιοχή αυτή ανέκαθεν γειτνίαζε με ζώνες που είναι ιδιαίτερα γεωδυναμικά ενεργές», ανέφερε στα «ΝΕΑ» ο κ. Φουμέλης. Όμως τα αίτια είναι βαθύτερα. Και βρίσκονται στην ποιότητα των εδαφών πάνω στα οποία θεμελιώθηκε η Ολυμπία.
«Έχουμε να κάνουμε με εδάφη μη συνεκτικά», ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες στους επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ΕSΑ) ο κ. Παρχαρίδης. Ο ΕSΑ και το Ίδρυμα Λάτση στήριξαν την πραγματοποίηση της πρωτοποριακής αυτής έρευνας και οι Έλληνες ειδικοί που κατάφεραν με ένα σύμπλεγμα δορυφόρων να υπολογίσουν από απόσταση 800 χιλιομέτρων στο διάστημα αυτή την αόρατη με γυμνό μάτι εδαφική αποσταθεροποίηση, είναι σίγουροι πως η συμπεριφορά των εδαφών κάτω από τον στίβο των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων προκαλεί αργά, αλλά σταθερά, αυτή την καταβύθιση. «Τα ιζήματα του εδάφους συμπυκνώνονται, συνενώνονται κατά κάποιον τρόπο και το έδαφος συρρικνώνεται. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό. Έτσι είναι η ιστορία της Γης. Η στεριά και η θάλασσα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση σχηματίζοντας βουνά, πεδιάδες, ωκεανούς και παραλίες. Απλώς αυτό που μπορούμε να πούμε εδώ είναι ότι επειδή στην περιοχή της αρχαίας Ολυμπίας δεν γίνεται χρήση γεωτρήσεων, ο ρυθμός της καθίζησης δεν έχει επιταχυνθεί. Γιατί διαφορετικά, από την άντληση του νερού θα δημιουργούνταν ένα κενό το οποίο θα πήγαινε να καλύψει το έδαφος. Και τότε δεν θα μιλούσαμε απλώς για καθίζηση 1 και 2 χιλιοστών τον χρόνο, αλλά για 3 ή και 4 εκατοστά τον χρόνο», αναφέρει ο κ. Ισαάκ Παρχαρίδης. Η τεχνολογία της Συμβολομετρίας Σταθερών Ανακλαστήρων που έχει αναπτύξει ο κ. Παρχαρίδης, στηρίζεται στην αξιοποίηση δορυφόρων οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση 400 έως 800 χιλιομέτρων μακριά από τη Γη. Ο δορυφόρος στέλνει μία δέσμη μικροκυματικής ακτινοβολίας στα μνημεία και αυτή επιστρέφει πίσω μεταφέροντας πληροφορίες για το μέγεθος της απόστασης που χωρίζει τα δύο αντικείμενα. «Το ταξίδι της ακτινοβολίας από τον δορυφόρο στη Γη διαρκεί συγκεκριμένη ώρα και θα αλλάξει μόνο όταν η απόσταση έχει αυξηθεί εξαιτίας της καθίζησης του εδάφους πάνω στο οποίο είναι κτισμένο ένα οικοδόμημα». Ο δορυφόρος περνάει πάνω από το ίδιο σημείο της Γης, κάθε 35 μέρες, την ίδια πάντα ώρα, σύμφωνα με τον κ. Παρχαρίδη.

Εκπληξη και αντιδράσεις

Απευθυνθήκαμε στην προϊσταμένη της Ζ' ΕΠΚΑ κα Γεωργία Χατζή, για να σχολιάσει το θέμα αυτό. Και η ίδια δεν είχε ενημερωθεί από τους επιστήμονες για την εξέλιξη αυτή που παρουσιάστηκε μέσα από το δημοσίευμα των «Νέων». «Αφού ενημερωθήκαμε από το δημοσίευμα, στη συνεχεία ενημερώσαμε τη γενική διεύθυνση αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού. Επί του παρόντος δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη για ένα θέμα τόσο εξειδικευμένο, για το οποίο θα πρέπει να μιλήσει αποκλειστικά ο ειδικός καθηγητής ο κ. Ισαάκ Παρχαρίδης, με τον οποίο προσπάθησε να επικοινωνήσει η Ζ΄ Εφορεία αλλά δε στάθηκε δυνατόν», δήλωσε η κα Χατζή. Αν ευσταθούν τα αποτελέσματα της έρευνας αυτό σημαίνει ότι και η αρχαιολογική διερεύνηση πρέπει να γίνει εκ νέου, με άλλα δεδομένα, αν λάβουμε υπόψη πως τις περισσότερες φορές σημαντικά στοιχεία για την έρευνά τους αντλούν οι αρχαιολόγοι από την στρωματογραφία, δηλαδή από το τμήμα που εξετάζουν από την σημερινή επιφάνεια του εδάφους, έως την επιφάνεια που εντοπίζονται τα ευρήματα. Αν δεχθούμε ότι από την εποχή που ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Ιερού της Ολυμπίας έως σήμερα έχουν περάσει 2000 χρόνια και πλέον, τότε οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες.Τις ενστάσεις του ανέφερε σε δήλωσή του και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης, για την συγκεκριμένη έρευνα. «Πληροφορήθηκα από τα Μέσα της Αθήνας ότι βυθίζεται η Ολυμπία. Σαν τίτλος είναι εντυπωσιακός, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η μελέτη είναι του καθηγητή Γεωγραφίας κ. Παρχαρίδη, έχει γίνει από δορυφόρο και μετά από επικοινωνία που είχα με δύο - τρεις έγκριτους επιστήμονες που έχουν σχέση με την Γεωλογία, πιστεύω πως θα πρέπει να υπάρξει συλλογική διερεύνηση του θέματος όχι μόνο από γεωγράφους, αλλά και από γεωλόγους, σεισμολόγους και αρχαιολόγους. Παρόλα αυτά εικάζω πως το φαινόμενο της μηδενικής βύθισης του 1,5 χιλ. κάθε έτος μπορεί να οφείλεται στη μετακίνηση υλικών με την πάροδο των ετών από τα ποτάμια της περιοχής που όμως δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να παρατηρηθεί και το αντίστοιχο φαινόμενο της ανύψωσης. Επειδή όμως σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω ειδικός ας αναμένουμε συλλογικές ανακοινώσεις όλων των ειδικοτήτων», σχολίασε ο κ. Αηδόνης.

Πώς το σχολιάζει ο Θύμιος Λέκκας

Ζητήσαμε ένα σχόλιο και από τον γεωλόγο, γνώστη της Ηλειακής πραγματικότητας, Ευθύμιο Λέκκα, καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που χαρακτήρισε έγκριτο επιστήμονα τον κ. Παρχαρίδη και συμπλήρωσε πως η υποχώρηση του εδάφους σε αυτά τα μεγέθη μπορεί να συμβεί, φυσικά όχι μόνο στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά και σε άλλες περιοχές.

Πηγή...

Περί Αστρονομίας.

«Γύρω στο εφτάστερο τ' αμάξι ουρανοδρόμοι
αμέτρητοι, γιγάντων κόσμοι και θηρίων,
ο Γαλαξίας, ήλιων ωκεανός, ο Ορίων,
τα ζώδια, του Απείρου τέρατα και τρόμοι.

Μουγκρίζει ο Λέων στην ερημιά των αιθερίων,
κ' η Λύρα παίζει, και σαν τρόπαιο και η Κόμη
της Βερενίκης δείχνεται, ρυθμοί και νόμοι,
μέσα στο χάος χάνονται των μυστηρίων.

Και με τον Ήλιο, Κρόνος, Άρης, Γη, Αφροδίτη,
σέρνονται, φεύγουν, τρέχουνε κυνηγημένοι
προς του Ηρακλή το μεγαλόκοσμο μαγνήτη.»

Κωστής Παλαμάς από το έργο του «Ασάλευτη Ζωή»

Ο Γαλαξίας μας

Ερχόμενοι στην ζωή στον πλανήτη Γη του Ηλιακού Συστήματος του Ηλίου (SOL), κάνουμε ένα ταξίδι αλλαγής μεγεθών για την εμπειρία και την γνώση της αληθείας. Εισερχόμεθα και ταξιδεύουμε μέσα σε μια μικρογραφία του Σύμπαντος. Σαν ουράνια σώματα ακολουθούμε διαδρομές και τροχιές. Καταλαμβάνουμε θέσεις για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Παίρνουμε μαθήματα και...συνέχεια στην πηγή...

Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας.Άντε μήπως γλυτώσουμε!Να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας!

Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να σώσουμε την Ελλάδα.Κάποτε όταν πάλι όλη η Ασία(περίπου 6.000.000 με τον Ξέρξη), ήρθε και πάτησε τα άγια χώματα,κι ενώ οι περισσότεροι Έλληνες από τη Μικρά Ασία,τη Θράκη τη Μακεδονία,τη Θεσσαλία,τα νησιά,είχαν μηδίσει,δηλαδή είχαν προδώσει είτε με το ζόρι,είτε εθελοντικά,μια χούφτα Έλληνες αντιστάθηκαν...ΛΕΩΝΙΔΑΣ.Ο Λέων που προδόθηκε...
Σήμερα βρισκόμαστε στην έσχατη κατάσταση πριν την ολοκληρωτική εξαφάνιση.Ίσως σας φαίνεται παράλογο,αλλά αν σκεφθείτε πως θα είναι η ζωή των παιδιών μας μετά από πενήντα χρόνια,τότε ίσως αισθανθείτε ρίγος!


Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι αυτόφωτο και αυτοφυές, λαϊκό κίνημα, του Ανωνύμου, του Έλληνος.
Δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας ,της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.
Η Επιτροπή θα δίνει ονόματα των μελών της όταν χρειάζεται.
Δεν αναζητούμε νέους ηγέτες και εκπροσώπους. Για να δώσουμε τη μάχη της ενημέρωσης δεν χρειαζόμαστε εκπροσώπους. Χρειάζεται η εθελοντική επαναστατική-πατριωτική προσφορά του κάθε ενός από εμάς. Χιλιάδες στόματα, χιλιάδες χέρια, χιλιάδες πόδια.
Προσκαλούμε τα μέλη των πατριωτικών κινήσεων και κομμάτων να παλέψουν μαζί μας.
Να εξηγήσουμε σε όλους τους πολίτες ότι άλλο πράγμα η ανθρωπιά και άλλο η Δημοκρατία.
Να καταλάβουν, ότι η «νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης», δεν είναι πράξη ανθρωπιάς. Ότι έχει απώτερους στόχους. Την άλωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Την εμφύτευση μουσουλμανικών και μειονοτικών κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Ο Αγώνας μας, έχει στόχο να καταλάβουν όλοι, το τι θα προκαλέσει η «ανθρωπιά», σε 10 χρόνια.
Θα δώσουμε τη μάχη της εθνικής αφύπνισης με το σύστημα παραπληροφόρησης των εργολάβων της ψωρο-ελίτ.
Παράλληλα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να εμποδίσουμε αυτή την εξέλιξη, με τα όπλα που μας προσφέρει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Το δημοψήφισμα θα γίνει υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές.
Καλούμε από τώρα όλους τους πολίτες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, για συγκρότηση υπερκομματικών ,πατριωτικών, δημοτικών κινήσεων, σε κάθε δήμο σε κάθε κοινότητα της χώρας.
Για την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας
Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Ορισμένα ονόματα από τα δεκάδες μέλη της Επιτροπής
ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΣΑΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΡΑΠΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ - ΛΕΥΚΑΔΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ
ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ- ΕΔΕΣΣΑ
ΙΑΣΩΝ ΚΙΑΝΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΤΕΣ – ΣΠΑΡΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Πηγή...

Η Γάζα δεν θα μείνει αβοήθητη!

Και η Αίγυπτος με κολπάκια για την παρεμπόδιση του κονβόι "Viva Palestina" προς τη Γάζα. ΗΠΑ, Ισραήλ, Ε.Ε. & Αίγυπτος... Το κονβόι...


...θέλουν δεν θέλουν , θα μπει στη μαρτυρική Γάζα, που έχουν επιβάλει εμπάργκο οι "πολιτισμένοι" δυτική κατ' εντολή του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος.
Egypt’s proposed re-route would add almost 500 miles to the journey
Στέλνουμε μηνύματα διαμαρτυρίας σε κάθε επίσημη αρχή της Αιγύπτου, για την παρεμπόδιση της ανθρωπιστικής βοήθειας, ΕΔΩ!
Η Γάζα δεν θα μείνει αβοήθητη!
Οι Ελεύθεροι Πολιορκημένοι της Γάζας δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί στηρίζουν το παράνομο και δολοφονικό εμπάργο των ναζί του 21ου αιώνα;



Πηγή...

Διαστρικό νέφος μας παγώνει και αυτοί "φωνάζουν" για...υπερθέρμανση!

Που είναι ο...Γιαχβέ ρε παιδιά,να διώξει τα σύννεφα;!!!

ΝΑΣΑ: Το διαστρικό νέφος που μας ΠΑΓΩΝΕΙ, θα ταρακουνήσει επιτέλους την εξουθενωμένη ανθρωπότητα;

Οι -33,6 βαθμοί "υπερθέρμανσης" στη Γερμανία είναι αρκετοί, ή να βάλουμε λίγο ακόμα;;;


Additional compression could allow more cosmic rays to reach the inner solar system, possibly affecting terrestrial climate...
http://ncwatch.typepad.com/dalton_minimum_returns/2009/12/another-one-of-mother-natures-surprises.html
http://science.nasa.gov/headlines/y2009/23dec_voyager.htm
Δηλαδή, το γαλαξιακό ρεύμα που μας έρχεται ΑΥΞΗΜΕΝΟ, αυξάνει τη νεφοκάλυψη, την ψύξη και την ξηρασία...:


Για τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια -
http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot - Επιλέξτε Χάρτη Καιρού Βάσης: Accumulated Snowfall.
Περιμένουμε ΠΟΤΕ θα γίνει διαδήλωση για αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα, ενόψει των μεγάλων κρύων που ανήγγειλαν ΝΑΣΑ-CERN και ενδεχόμενου πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα!...

Πηγή...

...θεός εάν είναι...

ένα μικρό αφιέρωμα στους αναγνώστες και αναγνώστριες...

Σεβασμός στις μέρες της αγάπης...

Με ένα κλικ δείτε περισσότερη

Στην „δημοκρατική“ Τουρκία: Μαζικές συλλήψεις Κούρδων!


Σαράντα δύο Κούρδοι, πολλοί από τους οποίους πολιτικοί και μέλη του Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTP) του οποίου πρόσφατα απαγορεύτηκε η λειτουργία, συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας, ανακοίνωσε πηγή ασφαλείας στο Ντιγιάρμπακιρ.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ταυτόχρονα επιχειρήσεις σε 11 επαρχίες, συλλαμβάνοντας 31 υπόπτους, οκτώ από τους οποίους είναι δήμαρχοι, σύμφωνα με πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.***
Η επιχείρηση είχε στόχο να εξαρθρώσει παρακλάδια του ΡΚΚ στους κόλπους κουρδικών μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) και του Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας, του πρώην μεγαλύτερου φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας. Η λειτουργία του DTP απαγορεύτηκε με εντολή του ανώτατου δικαστηρίου στις 11 Δεκεμβρίου. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι το κόμμα είχε εμπλακεί σε αυτονομιστική δράση και είχε διασυνδέσεις με το εκτός νόμου Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (ΡΚΚ).
Είναι το τρίτο κύμα συλλήψεων για την εξάρθρωση κουρδικών κινημάτων από τις αρχές του έτους και σε σχεδόν 100 άτομα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Τα περισσότερα στελέχη και μέλη του DTP έχουν γίνει μέλη ενός άλλου φιλοκουρδικού κόμματος, του Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP).
Η παύση της λειτουργίας του DTP προκάλεσε βίαιες διαμαρτυρίες στη νοτιοανατολική Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, με δύο νεκρούς. Ανησυχίες υπάρχουν επίσης ότι η απαγόρευση του DTP μπορεί να δυναμιτίσει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε πρόσφατα για μια μεταρρύθμιση με στόχο τη διευθέτηση του 20ετούς κουρδικού ζητήματος.
Πηγή :ΑΠΕ-ΜΠΕ
***Σημείωση από Κούρδους για το μπλοκ του Αλφειού: Οι δήμαρχοι των πόλεων Siirt, Batman, και άλλων έξη μικρότερων πόλεων.
Ακούστε τι λέει ο κ. Καλεντερίδης για τον νεοθωμανισμό της Τουρκίας και τις γενοκτονίες εδώ...

Ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων











Σήμερα είναι εθνική εορτή της πατρίδας μας, της Τουρκίας



Στο "σκαμνί" ο «Μέγας» Θεοδόσιος!

Σαν σήμερα, το 390 ο αυτοκράτωρ του Βυζαντίου «Μέγας» Θεοδόσιος παραδέχεται την ενοχή του σε διάπραξη μαζικών φόνων στη Θεσσαλονίκη και προβαίνει σε δημόσια απολογία, ενώπιον του αρχιεπισκόπου Μεδιολάνων Αμβροσίου, και ο Αμβόσιος ο ίδιος επίπληξε τον αυτοκράτορα.

Επί «μεγάλου» Θεοδοσίου και του υιού του Αρκαδίου, αφ’ ενός μεν σφαγιάσθηκαν 15.000 Έλληνες στην Θεσσαλονίκη, γιατί αρνήθηκαν να βαπτίσουν τα παιδιά τους, αφ’ ετέρου δε διατάχθηκε η πλήρης καταστροφή των ναών και των μνημείων της Αρχαίας Ελλάδας, με τέτοιο τρόπο, «ώστε να μην μείνει τίποτα που να τα θυμίζει», όπως έλεγε ένα διάταγμα (Πηγή: Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 28, άρθρο «Πίστη και Γνώση, Ελληνικότητα και Ανατολικισμός», Γρηγόρης Δ. Δέπος, σελίδα 52).

Ας σημειωθεί ακόμη πως ο Μέγας Θεοδόσιος δεν κατάστρεψε μόνο τους ναούς της Ελλάδας αλλά της Ανατολής και της Αιγύπτου.

Αχ Αμβρόσιε, που είσαι, να σταθείς πάλι στην πόρτα και ν' απαγόρευσης την είσοδο σε τέτοιους ανθρώπους, πού θα τολμήσουν τώρα τα Χριστούγεννα να έρθουν να κοινωνήσουν τα άχραντα μυστήρια!
...γράφει κάποιος ιερωμένος, τι να πει ο άνθρωπος και για τον Πατριάρχη που μετά από επισκέψεις σε συναγωγή, σε γιορτή της κόκα-κόλας με τις γνωστές και απαράδεκτες δηλώσεις του, έχει το θράσος να δίνει ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων ...


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.

Έρχεται η ώρα της τελικής επίθεσης για την οριστική εξάλειψη του ελληνικού στοιχείου από αυτόν τον χιλιοποτισμένο με αίμα των Ελλήνων τόπο.Τον διάσπαρτο με κόκκαλα πατεράδων,παππούδων,προπάππων.
Ποιός σας είπε ρε προδότες ότι μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε,χωρίς να τιμωρείστε;Μιλάτε για δημοκρατία και επιμένετε να δηλώνετε ότι έχετε ως πρότυπο την Αθηναϊκή του 6ου,5ου,4ου αιώνα προ χ.χ.Ξεχνάτε όμως ότι όποιος οριζόταν να διαχειριστεί τα κοινά,αν με οποιονδήποτε τρόπο έλεγε ψέμματα ή πρόδιδε ή έκλεβε και γενικά λειτουργούσε εις βάρος των συμφερόντων των Αθηναίων πολιτών καταδικαζόταν στην ΕΣΧΑΤΗ και μάλιστα τον παλούκωναν;ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ήταν η τιμωρία.Να το έχετε υπόψιν σας.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.

Toυ FactorX

Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή, live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.

Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.

Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;

Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;

Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.

Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.

Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.

ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.

ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.

Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατʼ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.

Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.

Πηγή...