16 Ιουλίου 2009

Ένα ντοκυμαντέρ για τους "παγκοσμιοποιητές"...

EndGame : Blueprint for Global Enslavement (Ελληνικοί υπότιτλοι)



Συναρπαστικό ντοκυμανταίρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.
Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ρόθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελίτ διαμέσου των αιώνων.

Ντροπή! Κρέμασαν βρωμερά καλτσόν δίπλα σε δύο κλασσικές σαρκοφάγους!

Υπουργείο....Α-πολιτισμού!




Πρώτα τοποθέτησαν το πριόνι.
Ουδεμία αντίδραση.
Τώρα σιχαμερά καλτσόν λερωμένα με περιττώματα, ούρα και αίματα περιόδου, βεβηλώνουν τους δύο κλασικούς τάφους που βρίσκονται δίπλα τους.
Μέσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης εκτίθενται τα ιερά μας. Λατρευτικά αγάλματα, βωμοί, μέρη από τον ιερό ναό της Αφροδίτης.
Το αποκαλούν μοντέρνα τέχνη. Μία πρόφαση για να φτύσουν στην ψυχή ενός λαού που
έπεσε σε αφασία.

Πηγή...

Οι "αντιπρόσωποι" του...θεού(Χριστιανοί),παραδέχονται ότι για τη γρίπη ο "θεός" είναι...αδύναμος!

Εγκύκλιο προς εκκλησιαζόμενους στις χριστιανικές στρούγκες εξέδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος προτρέποντας τους ασθενούντες,αλλά και τους έχοντες υπόνοια ασθένειας που ταιριάζει με τη γρίπη των..."χοίρων",να απέχουν από τον ...εκκλησιασμό.!!!
Το ερώτημα έρχεται μόνο του:
Καλά ο πανάγαθος,παντογνώστης ...θεός τους,δεν έχει τη δύναμη να θεραπεύσει μιά γρίπη;
Γιατί λιβανίζουν τον κόσμο για τις υπερθεϊκές δυνάμεις του "θεού" τους πάνω στους αδαείς πιστούς τους;
Αυτοί δεν διατυμπανίζουν ότι όποιος πιστεύει στον Γιαχβέ δεν παθαίνει τίποτα;
Άπιστοι "αντιπρόσωποι" του "μονογενούς",γιατί προδίδετε τον Χριστό σας!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων,τα μεταλλαγμένα και η εκπαίδευση των σχολείων!Με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών.Χωρίς αιδώ.

URL: http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=2&func=view&catid=97&id=10960&limit=6&limitstart=6#13037

Μήνυμα:
-----
Πιο όμορφες στην όψη, πιο ανθεκτικές στα παράσιτα, πιο φθηνές για την τσέπη του καταναλωτή είναι οι μεταλλαγμένες ντομάτες!

Η παραπάνω φράση θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. Είναι όμως μάθημα Βιολογίας της Γ΄Γυμνασίου. Διδάσκεται από το 2007 στα ελληνικά σχολεία, παρά τις αντιδράσεις των καταναλωτικών ενώσεων που επί δύο χρόνια «βομβαρδίζουν» το Υπουργείο Παιδείας με επιστολές διαμαρτυρίας.

Σοδειά φθηνή και… «ακίνδυνη»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο διδάσκεται το συγκεκριμένο μάθημα, είναι οι φωτογραφίες και οι λεζάντες που τις συνοδεύουν, στη σελίδα 124 του βιβλίου.

Στην πρώτη φωτογραφία, έξι ολοστρόγγυλες, καθαρές, γυαλιστερές ντομάτες. Στη δεύτερη φωτογραφία, ντομάτες αλλοιωμένες με τα πρώτα σημάδια της μούχλας στο φλοιό τους. Η λεζάντα: «ντομάτες γενετικά τροποποιημένες… και μη»!!!

http://img525.imageshack.us/img525/7425/tomatoesb.jpg

Και στο κείμενο του μαθήματος, όμως, η αναφορά στα μεταλλαγμένα προϊόντα προκαλεί αντιδράσεις: «όταν καλλιεργούμε τέτοια φυτά, δεν χρειάζεται να κάνουμε χρήση παρασιτοκτόνων. Η σοδειά μας δεν κινδυνεύει, το κόστος παραγωγής μειώνεται και το προϊόν φτάνει στον καταναλωτή σε χαμηλότερη τιμή».

Η αναφορά στις αρνητικές επιπτώσεις της γενετικής τροποποίησης των γεωργικών προϊόντων που ακολουθεί, είναι γενικόλογη και ασαφής: «… προβληματισμοί αναπτύσσονται σε ό,τι αφορά στη δημιουργία και την απελευθέρωση στο περιβάλλον γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, ιδίως φυτών. Πώς θα επηρρεάσουν τους άλλους οργανισμούς που ζουν στο ίδιο περιβάλλον; Θα διαταραχθεί η ισορροπία του περιβάλλοντος; Όταν στο περιβάλλον ένα είδος εισήχθη σε ένα οικοσύστημα από τον άνθρωπο, οι συνέπειες, τις περισσότερες φορές, ήταν αρνητικές».

Οι διαμαρτυρίες έπεσαν στο κενό

Το βιβλίο διδασκόταν στους μαθητές της τρίτης γυμνασίου και κατά το σχολικό έτος που μόλις τελείωσε. Ο πρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Σωτήρης Γκλαβάς, παραδέχεται, μιλώντας στη zougla.gr ότι αν και έχουν εντοπιστεί τα επίμαχα σημεία, εδώ και δύο χρόνια η εντολή για διόρθωση μπλέκεται στη γραφειοκρατία.
Από το 2007 το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή, με επιστολές και διαμαρτυρίες προς τρεις Υπουργούς Παιδείας, έχει ζητήσει να διορθωθεί το βιβλίο. Όπως καταγγέλλει στη zougla.gr ο πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Νίκος Τσεμπερλίδης, «στο τέλος του 2007 λάβαμε την υπόσχεση ότι θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Όμως το επόμενο σχολικό έτος ελέγξαμε και πάλι το βιβλίο. Ήταν ακριβώς το ίδιο!».

http://img102.imageshack.us/img102/4044/tomt.jpg

Όπως επισημαίνει το Κέντρο, «το γεγονός ότι πολλές φορές τους ενοχλήσαμε, αλλά και η έγγραφη απάντησή τους, αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται περί αβλεψίας ή λάθους…»

Μιλώντας στη zoygla.gr ο πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτή Νίκος Τσεμπερλίδης περιγράφει τις προσπάθειες που έγιναν από το 2007 για να αποσυρθεί το βιβλίο

Ποιος θα ελέγχει το γενετικό υλικό;

Σπύρος Καχριμάνης, πρόεδρος Ελληνικού κέντρου αγροτικής επιχειρηματικότητας

Το γενετικό υλικό (σπόροι κ.λ.π.) ανήκει στη κατηγορία των ελεύθερων αγαθών, όπως το νερό, ο αέρας, ο ήλιος κ.λ.π.

Μια αλλαγή αυτής της θεμελιώδους ιδιότητάς του, μια μετατροπή του δηλαδή από ελεύθερο σε βιομηχανικό αγαθό, θα αφαιρέσει από τη τροφή ένα ελεύθερο συστατικό της (φυσικό πόρο) και θα την καταστήσει ελεγχόμενη από τη βιομηχανία γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (Β.Γ.Τ.Ο.).

Η συνεχώς εντεινόμενη στρατηγική μάρκετινγκ της Β.Γ.Τ.Ο., είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και πρέπει να αντιμετωπιστεί από την παγκόσμια κοινότητα, με τη δέουσα προσοχή. Με περίτεχνα διαφημιστικά τρικ, η Β.Γ.Τ.Ο., προσπαθεί να περάσει διάφορα μηνύματα, όπως ότι οι γενετικά τροποποιημένο οργανισμοί (Γ.Τ.Ο.) είναι ασφαλέστεροι, υγιεινότεροι, ανθεκτικότεροι, καταναλώνουν λιγότερο νερό κ.λ.π.

Όλα αυτά είναι παρελκυστικά επιχειρήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν στη βάση δύο κρίσιμων ζητημάτων.

Το πρώτο, είναι ποιος θα ελέγχει τις πατέντες και αν το γενετικό υλικό θα εξακολουθήσει να είναι ένα ελεύθερο αγαθό. Εφόσον η απάντηση σε αυτό είναι αρνητική, που θα είναι, τότε κανένα νόημα για να συνεχίσουμε τη συζήτηση πάνω στα σούπερ πλεονεκτήματα των Γ.Τ.Ο. δεν υφίσταται.

Αν δηλαδή η Β.Γ.Τ.Ο. μας υπόσχεται ντομάτες που αντέχουν για 20 χρόνια, αλλά το σπόρο θα πρέπει να τον αγοράζουν οι γεωργοί μόνο από την βιομηχανία που θα έχει την πατέντα, σε τιμές που αυτή θα αποφασίζει μονοπωλιακά, ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Το δεύτερο ζήτημα, είναι αυτή καθαυτή η αξία και η ασφάλεια των Γ.Τ.Ο.

Η συζήτηση γι'αυτό πρέπει να ανοίξει εφόσον έχει απαντηθεί το πρώτο ζήτημα, προκειμένου να έχει αποδειχθεί και αποδομηθεί η «κοινωνική προσφορά» των Γ.Τ.Ο.

Στη δεύτερη αυτή συζήτηση λοιπόν, στη συζήτηση για την αξία και την ασφάλεια των Γ.Τ.Ο., οι υπέρμαχοι θα πρέπει να μας απαντήσουν τι έγινε με το γνωστό D.T.T.

Για να θυμίσουμε την ιστορία, αναφέρουμε πώς όταν το 1939 βγήκε στη αγορά το D.T.T., το διαφήμιζαν με όμορφες κοπέλες που έλουζαν τα μαλλιά τους με αυτό. Όταν αρκετά χρόνια μετά απεδείχθησαν οι αρνητικές του επιπτώσεις, όλοι «τραβούσαν τα μαλλιά τους».

Μια παρόμοια ιστορία έχουμε και τώρα.

Διάφοροι policy makers και διάφορα μέσα χρησιμοποιούνται από τη Β.Γ.Τ.Ο. για να προβάλουν τις super ιδιότητες των προϊόντων τους. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που προβάλλουν τους Γ.Τ.Ο., το κάνουν μόνο και μόνο για να δείξουν ότι είναι ενημερωμένοι και καινοτόμοι. Καλό είναι λοιπόν, να μην μας ταλαιπωρούν με super ντομάτες, αλλά να μας απαντήσουν πριν απ΄όλα: «ποιος θα ελέγχει τις πατέντες του γενετικού υλικού;»

http://www.zougla.gr ews.php?id=53039

Περί..."γρίπης των χοίρων" και άλλα "εν-χοιρίδια"...Στας χείρας της "χήρας" των "χοίρων".

H ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ

ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...

http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=689

Η εξέλιξη του φιάσκου

της «γρίπης των χοίρων»

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο παγκόσμιος απολογισμός από τη νέα γρίπη A (H1N1) γρίπη των χοίρων φτάνει τους 72 νεκρούς και τους 8.451 ασθενείς σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο». (Το παράξενο είναι, ότι ο αριθμός των υποτιθέμενων νεκρών και ασθενών ποικίλει από ανακοίνωση σε ανακοίνωση, από κανάλι σε κανάλι και από site σε site, δημιουργώντας την πολυπόθητη σύγχυση στις μάζες.)

«H Ελβετική Roche ανακοίνωσε, ότι είναι έτοιμη να στείλει 3 εκατομμύρια δόσεις του αντι-ιικού σκευάσματος Tamiflu ανά τον κόσμο, ενώ η Βρετανική φαρμακευτική εταιρεία Glaxo-Smith-Kline, που παρασκευάζει το δεύτερο φάρμακο που συνιστάται από τον Π.Ο.Υ., το Relenza, έχει χορηγήσει 100.000 στελέχη στις Μεξικανικές αρχές και αναζητά τρόπους για την αύξηση της παραγωγής. Επίσης 50 εκ. εμβόλια πουλήθηκαν στην Βρεταννική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

«H κυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε απ' το Κογκρέσο την έγκριση 1,5 δισ. δολαρίων για τη λήψη μέτρων έναντι της ασθένειας. Ούτε τυχαία είναι τα εκατομμύρια ευρώ, που δαπανήθηκαν διεθνώς για την αγορά διαγνωστικών εργαλείων της νέας «γρίπης των χοίρων», χρηματοδότησης πειραμάτων και αγοράς μελλοντικών αντιγριπικών εμβολίων. Εμβόλια, που αναμένεται να παράξουν Φαρμακοβιομηχανίες όπως οι Sanofi - Afentis, GlaxoSmithKline, Baxter International που είτε συνεργάζονται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), είτε (και...) με τον Αμερικάνικο Στρατό (όπως η Βaxter), γεμίζοντας εκ νέου τα ταμεία τους με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια».

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της Χολλυγουντιανής παραγωγής ταινίας θρίλερ, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, που παίζεται στα κανάλια των τηλεοράσεών μας με τον τίτλο: «Η γρίπη των χοίρων»! Στην παρωδία αυτή τρόμου και ψέμματος συμμετέχουν πολλοί καλοπληρωμένοι ηθοποιοί (οι κυβερνήτες των κρατών και οι «ειδικοί» ιατροί και άλλοι παρατρεχάμενοι) και εκατοντάδες χιλιάδες κομπάρσοι (ο πανικόβλητος κόσμος). Πρόκειται δε για μια υπερπαραγωγή, που θα ξεπεράσει σε κόστος, μέγεθος και πανικό κι αυτή ακόμα την περιβόητη «γρίπη των πτηνών»!

Σε προηγούμενο άρθρο της «Ελεύθερης Έρευνας» («Από την απάτη της γρίπης των πτηνών, στην απάτη τη γρίπης των χοίρων») είδαμε το μέγεθος της απάτης, που έχουν στήσει οι Φαρμακοβιομηχανίες εις βάρος της ανθρωπότητας, με την νέα εφεύρεση που ονομάζεται «η γρίπη των χοίρων».

Ας δούμε λοιπόν, πως εξελίσσεται το φιάσκο αυτό…


Διαβάστε περισσότερα