16 Ιουλίου 2009

Περί..."γρίπης των χοίρων" και άλλα "εν-χοιρίδια"...Στας χείρας της "χήρας" των "χοίρων".

H ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ

ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ...

http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=689

Η εξέλιξη του φιάσκου

της «γρίπης των χοίρων»

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο παγκόσμιος απολογισμός από τη νέα γρίπη A (H1N1) γρίπη των χοίρων φτάνει τους 72 νεκρούς και τους 8.451 ασθενείς σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο». (Το παράξενο είναι, ότι ο αριθμός των υποτιθέμενων νεκρών και ασθενών ποικίλει από ανακοίνωση σε ανακοίνωση, από κανάλι σε κανάλι και από site σε site, δημιουργώντας την πολυπόθητη σύγχυση στις μάζες.)

«H Ελβετική Roche ανακοίνωσε, ότι είναι έτοιμη να στείλει 3 εκατομμύρια δόσεις του αντι-ιικού σκευάσματος Tamiflu ανά τον κόσμο, ενώ η Βρετανική φαρμακευτική εταιρεία Glaxo-Smith-Kline, που παρασκευάζει το δεύτερο φάρμακο που συνιστάται από τον Π.Ο.Υ., το Relenza, έχει χορηγήσει 100.000 στελέχη στις Μεξικανικές αρχές και αναζητά τρόπους για την αύξηση της παραγωγής. Επίσης 50 εκ. εμβόλια πουλήθηκαν στην Βρεταννική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

«H κυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε απ' το Κογκρέσο την έγκριση 1,5 δισ. δολαρίων για τη λήψη μέτρων έναντι της ασθένειας. Ούτε τυχαία είναι τα εκατομμύρια ευρώ, που δαπανήθηκαν διεθνώς για την αγορά διαγνωστικών εργαλείων της νέας «γρίπης των χοίρων», χρηματοδότησης πειραμάτων και αγοράς μελλοντικών αντιγριπικών εμβολίων. Εμβόλια, που αναμένεται να παράξουν Φαρμακοβιομηχανίες όπως οι Sanofi - Afentis, GlaxoSmithKline, Baxter International που είτε συνεργάζονται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), είτε (και...) με τον Αμερικάνικο Στρατό (όπως η Βaxter), γεμίζοντας εκ νέου τα ταμεία τους με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια».

Αυτά είναι τα τελευταία νέα της Χολλυγουντιανής παραγωγής ταινίας θρίλερ, τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, που παίζεται στα κανάλια των τηλεοράσεών μας με τον τίτλο: «Η γρίπη των χοίρων»! Στην παρωδία αυτή τρόμου και ψέμματος συμμετέχουν πολλοί καλοπληρωμένοι ηθοποιοί (οι κυβερνήτες των κρατών και οι «ειδικοί» ιατροί και άλλοι παρατρεχάμενοι) και εκατοντάδες χιλιάδες κομπάρσοι (ο πανικόβλητος κόσμος). Πρόκειται δε για μια υπερπαραγωγή, που θα ξεπεράσει σε κόστος, μέγεθος και πανικό κι αυτή ακόμα την περιβόητη «γρίπη των πτηνών»!

Σε προηγούμενο άρθρο της «Ελεύθερης Έρευνας» («Από την απάτη της γρίπης των πτηνών, στην απάτη τη γρίπης των χοίρων») είδαμε το μέγεθος της απάτης, που έχουν στήσει οι Φαρμακοβιομηχανίες εις βάρος της ανθρωπότητας, με την νέα εφεύρεση που ονομάζεται «η γρίπη των χοίρων».

Ας δούμε λοιπόν, πως εξελίσσεται το φιάσκο αυτό…


Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου