15 Οκτωβρίου 2009

Τσίτσιο(κορόϊδα)...το λιμάνι φεύγει!Η Ελλάδα είναι ήδη πουλημένη!


Κικιρίκουουου!!!Ο αλέκτωρ λάλησε...Ώρα για ξύπνημααα!!!Η καλή μέρα από το ξημέρωμα φαίνεται!!!Α,ρε τι κάνει η ΑΠΟΧΗ...29,τόσο...Άσε που μέσα σε αυτό το ποσοστό θα είναι πολλοί που σήμερα είναι στην...έξοδο προς την ανεργία!!Δεν φταίει κανείς άλλος...Αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς τι μπορεί να γίνει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας;Αμ,δεν θα γίνει τίποτα!ΠΑΣΟΚ και Νέα Δούλα θα ψηφίσουν αγκαλίτσα τον Πρόεδρο,για να συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ το αγαστό "έργο" της Νέας Δούλας!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ...ΚΟΡΟΪΔΑ!

ΠΑΠΑΤΖΙΔΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ …ΦΕΥΓΕΙ!!

Γράφει ο Ευγένιος Αδρικόπουλος

Καταμεσής της λιγωτικής αποθέωσης των ΜΜΕ για την κυβέρνηση των Νεοσοσιαλδημοκρατών ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Μας αποχαιρετά οριστικά την ίδια στιγμή όπου η σεμνοπρεπής πτήση μιας πράσινης μύγας παραπλεύρως του Μαξίμου ανατάσσεται τη συνοδεία οργάνων από τους σύγχρονους …αντιεξουσιαστές τύπου Μπιρμπίλως και άλλων Μπιρμπιλωτών σε πρώτο θέμα!
Η κυβέρνηση διαλύοντας και τις τελευταίες αυταπάτες ως προς τον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας που σχεδόν εν λευκώ της έχει πρόσφατα παραδοθεί, δήλωσε δια μέσου της κ. Κατσέλη (ειλικρινά εκπλήττομαι επειδή πρόκειται από τους ελάχιστους φιλολαϊκά ταγμένους αξιωματούχους εντός του κυβερνητικού συρφετού), ότι τη συναινετική γνώμη του Κινέζου πρέσβη, σχεδιάζει την «επαναδιαπραγμάτευση» της σύμβασης παραχώρησης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων με την κινεζική πολυεθνική! Όχι βεβαίως για να ανακόψει την πορεία της πλήρους ιδιωτικοποίησης μιας στρατηγικής σημασίας εγκατάστασης, αλλά για να εκχωρήσει στην COSCO και την Προβλήτα 1, η οποία υποτίθεται ότι θα παρέμενε στην ΟΛΠ ΑΕ! Με τη μέχρι τώρα σύμβαση, η COSCO έβαζε υπό την κυριότητά της την Προβλήτα 2, ενώ αναλάμβανε την υποχρέωση να φτιάξει και μια ακόμα Προβλήτα, την 3, η οποία επίσης θα ανήκε στην ίδια..»
Δηλαδή: Προσφέρει αμαχητί τα «κλειδιά» του ελληνικού εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου, με απροσδιόριστες συνέπειες συνολικά για την εργατική λαϊκή οικογένεια. Ταυτόχρονα σφοδρό θα είναι το χτύπημα και στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του ΟΛΠ, αφού ήδη προβλέπεται ότι οι εργασιακές σχέσεις θα υπόκεινται στους νόμους της «ελεύθερης αγοράς». Σε απλή μετάφραση, ο ΣΕΜΠΟ μετατρέπεται σε απέραντο εργασιακό γκέτο όπου θα κυριαρχούν απόλυτα οι νόμοι της «ανταγωνιστικότητας, όπως την επιδιώκει η ΕΟΚ στην βάση μιας οδηγίας της οποίας, τα .......
λιμάνια απελευθερώνονται από τα “κελιά του δημοσίου…”
Όμως την ίδια στιγμή που ο..«αντιεξουσιαστής» κ. Παπανδρέου μας απειλούσε διά μέσου του Ισπανού Ασεμπίγιο και της Μπιρμπίλως πως θα αναμορφώσει την Αθήνα αισθητικά, για το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα με την από τον Απρίλη του έτους 2008 επίκαιρη ερώτησή του ως προς την παραχώρηση του ΟΛΠ από το Νεοδημοκρατικό τσίρκο στους Κινέζους, δήλωνε «επαναστατικά» ότι:
«Αν υλοποιηθούν τα σχέδια της κυβέρνησης» για την «πλήρη ιδιωτικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας», η Ελλάδα «θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία τα μεγαλύτερα λιμάνια, το σύνολο των μεγάλων αεροδρομίων, οι τηλεπικοινωνίες, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και άλλοι ζωτικοί τομείς της οικονομίας θα είναι ιδιωτικοί ή και θα ελέγχονται από αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών». Και καταλήγει: «Αυτή η πολιτική είναι και ξεπερασμένη και αποτυχημένη. Την εφάρμοσαν μόνο στο παρελθόν ακραία νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις όπως της κ. Θάτσερ και του κ. Μητσοτάκη»!
Τώρα εγώ να υποθέσω τι.. Ότι στην «αντιεξουσιαστική» κυβέρνηση βρίσκεται η Θάτσερ ή ο Μητσοτάκης…

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Aγιασμός και δοξολογία ράμπας!


Όταν η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...:
Aγιασμός και δοξολογία ράμπας!
ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την περασμένη Κυριακή 21/1 έγινε η ορκωμοσία, ως είθισται, στον Ι. Ναό της Παναγίας, του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο και Περιοχής.
Σχεδόν όλοι οι νέοι σύμβουλοι, μαζί και ο πρόεδρος κ. Κώστας Μενεγάκης προσήλθαν σχετικά νωρίς και παρακολούθησαν μαζί με το υπόλοιπο εκκλησίασμα τη Θεία Λειτουργία την οποία τέλεσε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος π. Παναγιώτης Αυγερόπουλος. Παρών και ο Γενικός Πρόξενος Ελλάδας κ. Ευθύμιος Ευθυμιάδης.

Πριν από το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο πατέρας Παναγιώτης επικεφαλής πομπής, εκ του προχείρου, μαζί με τον πρόεδρο Μενεγάκη και τον Γενικό Πρόξενο και ακολουθούμενοι από τους συμβούλους εξήλθαν της εκκλησίας όπου έγινε αγιασμός και δοξολογία της νεοδομημένης ράμπας, προκειμένου να έχουν εύκολη πρόσβαση άτομα με ειδικές ανάγκες που χρησιμοποιούν αναπηρικά καροτσάκια.
Πηγή...

Ρε εσείς οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες; Και οι νεοέλληνες;

Βέβαια, θα μπορούσε να πει κάποιος, στην ανωτέρα περίπτωση δεν λατρεύουν την ράμπα, απλά την αγιάζουν και την δοξολογούν...


Ηγέτες προδότες."Ο αέρας θα πάρει τη σημαία από τα ίμια και δεν θα την αντικαταστήσουμε"!

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ.
ΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..."ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ"...ΟΠΟΤΕ;...ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...

Τρίζουν τα κόκκαλα των Ελλήνων ηρώων!!

freefotos.gr

Πάγκαλος: "Ο αέρας θα πάρει τη σημαία από τα ίμια και δεν θα την αντικαταστήσουμε"!
Σημίτης προς Λυμπέρη: "Είναι σοβαρό πράγμα για τις ένοπλες δυνάμεις να φύγει η σημαία;"
Λυμπέρης: "Πολύ σοβαρό, μπορεί να πέσει και η κυβέρνηση"
Σημίτης: "Είστε συναισθηματικός και υπερβολικός"!!

Αυτά τα λόγια τα είπαν άνθρωποι, ο κ. Σημίτης και ο κ. Πάγκαλος, οι οποίοι ο μεν ένας σήμερα είναι αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, ενώ ο άλλος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ...!

Υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να... ισχυριστεί ότι με αυτά τα λόγια, και φυσικά με τους χειρισμούς που ακολούθησαν, υπερασπίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι τα Ελληνικά εδάφη;; Δίνοντας άδεια για "γκριζάρισμα" ελληνικών εδαφών υπερασπίζεσαι την πατρίδα;; Φυσικά όλα αυτά θα έπρεπε να είχαν βγει στο φως πριν τις εκλογές, καθώς το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό...!
Καλύτερα όμως αργά παρά ποτέ...!
από Ελλήνων Αφύπνιση

Πηγή...

Μακελειό στη Λαχώρη του Πακιστάν!20 νεκροί από επιθέσεις των ταλιμπάν κατά της αστυνομίας!

Και είναι απορίας άξιον από που πηγάζει η αισιοδοξία κάποιων που πρωτοέγραψαν μια..."νουβέλα" με θέμα την απαγωγή του Θανάση Λερούνη και με τίτλο Οι Καλάς έσωσαν το Λερούνη .Καλή τη πίστη αυτή η "είδηση" κυκλοφορεί τώρα παντού!Ότι τάχα είναι θέμα ημερών η απελευθέρωσή του!Να μας πουν από που έχουν αυτή την πληροφορία.Προσωπικά έψαξα,αλλά δεν βρήκα μιά πηγή που να γράφει ότι οι ταλιμπάν είπαν,υποσχέθηκαν,δήλωσαν ότι θα απελευθερώσουν τον Θανάση!Ούτε μετέφεραν κάτι τέτοιο οι μεσολαβητές!Γι'αυτό και δεν αναδημοσίευσα το συγκεκριμμένο άρθρο γιατί στην ουσία δεν λέει τίποτα νέο!Όσα γράφει τα ξέραμε από πριν!Είναι κρίμα να δίνονται φρούδες ελπίδες καταρχήν στους δικούς του ανθρώπους!Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για να παίζουμε.

"Πάνω από 20 οι νεκροί από επιθέσεις εναντίον της αστυνομίας στο Πακιστάν!"

Υπό τον πλήρη έλεγχο των δυνάμεων ασφαλείας έχει τεθεί η κατάσταση στη Λαχώρη μετά τις τρεις σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 24 ανθρώπους, μετά από μία εβδομάδα βίας κατά την οποία σκοτώθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

Οι επιθέσεις στη Λαχώρη και μία επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στην Κοχάτ, που οδήγησε στο θάνατο άλλων δέκα ανθρώπων στην Κοχάτ, ακολουθούν μια σειρά παρόμοιων, αιματηρών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης εναντίον του αρχηγείου του στρατού. Καταγράφονται μάλιστα πριν την αναμενόμενη επιχείρηση των ενόπλων δυνάμεων εναντίον των Πακιστανών Ταλιμπάν στο νότιο Ουαζιριστάν.

Επτά άνθρωποι, εκ των οποίων και ένας δράστης, σκοτώθηκαν στο τοπικό αρχηγείο της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών (FIA) της αστυνομίας του Πακιστάν. Ένοπλοι επιτέθηκαν επίσης σε δύο κέντρα εκπαίδευσης της αστυνομίας.

Στην σχολή εκπαίδευσης κομάντο στο Μπεντιάν (προάστιο της Λαχόρης) οι δράστες εισέβαλαν στο κτίριο, αφού σκαρφάλωσαν στον τοίχο, αλλά και εκεί η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο, σύμφωνα με δήλωση του διοικητή της στρατιωτικής ζώνης της Λαχόρης, στρατηγού Σαφκάτ Αχμαντ.

Ο ίδιος διέψευσε πληροφορίες ότι οι δράστες της επίθεσης στο Μπεντιάν κρατούσαν ομήρους.

naftemporiki

Πηγή...

Το χρήμα του Γιαχβέ το κατέχει ο..."περιούσιος"!

Αλιλού Γιαχ...ΓΧΒΧ ΑΧΒΑΧ ΙΝΒΙ ΩΧΒΑΧ

ΟΙ 149, ΣΤΟΥΣ 400 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ

At least 149 of the Forbes 400 are Jewish Στη Λίστα του Forbes, οι 149 400 δισεκατομυριούχους, είναι Εβραίοι!!!!!
Ο Φορμπς μας λέει, ότι απο τους 400 δισεκατομυριούχους των ΗΠΑ οι 149 ειναι Εβραίοι. Δηλαδη 36%, υψηλότατο ποσοστό σχετικά με τον Εβραϊκό πλυθησμό (του είναι περίπου 5-7%*) των ΗΠΑ. Και μιλάμε για μεμονομένα πρόσωπα δισεκατομυριούχων εεεε!!!!! Χώρια οι εβραίοι μέτοχοι εταιριών που ξέρουν και θέλουν να κρύβονται πίσω από τεράστιες ανώνυμες επιχειρήσεις της Γουώλ Στριτ και τις πολυεθνικές. Και ακόμα, χώρια που οι εβραίοι, απλοί εκατομυριούχοι, οι οποίοι δεν αναφέρονται καθόλου στην λίστα του Φορμπς. Αν σκεφθεί κανείς τι συνειδήσεις και τι πισινούς μπορεί κανείς να αγοράσει μ' αυτό το χρήμα και βάλε. Αν σκεφθεί κανείς τι χρήμα μαζεύουν όταν κάνουν εράνους για πολιτικά κόμματα ή για το ισραήλ τους. Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί τόσοι πουλημένοι πολιτικοί και ποιος τους αγοράζει;;;;; Διάβασε Μπαρμα Νίκο, διάβασε κι ανάρτησε. Τα στοιχεία είναι εδώ στους .....φιλάνθρωπους!!!!! >>>>>>>>>>
http://blogs.jta.org/philanthropy/article/2009/10/05/1008323/at-least-139-of-the-forbes-400-are-jewish

*Εχω ακούσει ότι ποτέ οι εβραίοι δεν συμμετέχουν στην υποχρεωτική απογραφή που γίνεται κάθε 10 χρόνια στις ΗΠΑ. Μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης να ζητήση πληροφορίες από τη σχετική δημόσια υπηρεσία απογραφής πλυθησμού, για οποιοδήποτε εθνικο-θρησκευτικό σύνολο που ζει στην Αμερική, αλλά η ίδια υπηρεσία αδυνατεί να δώσει την ίδια πληροφορία για το σύνολο των Εβραιο-αμερικανών. Πολλοί και διάφοροι οι λόγοι πιστεύω.
Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΟΡΜΠΣ:
  1. 3 Lawrence Ellison 27,000 65 Redwood City Oracle
  2. 8 Michael Bloomberg 17,500 67 New York Bloomberg
  3. 11 Sergey Brin 15,300 36 Palo Alto Google
  4. 11 Larry Page 15,300 36 San Francisco Google
  5. 13 Michael Dell 14,500 44 Austin Dell
  6. 14 Steven Ballmer 13,300 53 Seattle Microsoft
  7. 15 George Soros 13,000 79 Westchester hedge funds
  8. 16 Donald Bren 12,000 77 Newport Beach real estate – father is jewish
  9. 22 Carl Icahn 10,500 73 New York leveraged buyouts
  10. 23 Ronald Perelman 10,000 66 New York leveraged buyouts
  11. 24 George B. Kaiser 9,500 67 Tulsa oil & gas, banking
  12. 26 Sheldon Adelson 9,000 76 Las Vegas casinos, hotels
  13. 29 James Simons 8,500 71 East Setauket hedge funds
  14. 36 Steven Cohen 6,400 53 Greenwich hedge funds
  15. 42 Eli Broad 5,400 76 Los Angeles investments
  16. 44 Len Blavatnik 5,000 52 London Access Industries
  17. 44 David Geffen 5,000 66 Malibu movies, music
  18. 44 Ira Rennert 5,000 75 New York investments
  19. 49 Charles Ergen 4,900 56 Denver EchoStar **
  20. 50 Stephen Schwarzman 4,700 62 New York investments
  21. 52 Samuel I. (Si) Newhouse Jr. 4,500 81 New York publishing
  22. 56 Micky Arison 4,300 60 Bal Harbour Carnival Cruises
  23. 61 Ralph Lauren 4,200 70 New York fashion
  24. 65 Lester Crown & family 4,000 84 Wilmette investments
  25. 65 Richard LeFrak & family 4,000 64 New York real estate
  26. 65 Donald Newhouse 4,000 79 Somerset County publishing
  27. 65 Daniel Ziff 4,000 37 New York inheritance, hedge funds
  28. 65 Dirk Ziff 4,000 45 New York inheritance, hedge funds
  29. 65 Robert Ziff 4,000 43 New York inheritance, hedge funds
  30. 77 Henry Kravis 3,800 65 New York leveraged buyouts
  31. 77 Paul Milstein & family 3,800 87 New York Emigrant, real estate
  32. 77 Samuel Zell 3,800 68 Chicago real estate, private equity
  33. 84 Leonard N. Stern 3,600 71 New York real estate
  34. 85 Stanley Druckenmiller 3,500 56 Pittsburgh hedge funds
  35. 85 Bruce Kovner 3,500 64 New York hedge funds
  36. 85 George Roberts 3,500 66 San Francisco leveraged buyouts
  37. 97 Riley P. Bechtel 3,000 57 San Francisco engineering, construction**
  38. 97 Stephen D. Bechtel Jr. 3,000 84 San Francisco engineering, construction**
  39. 97 Leonard Lauder 3,000 76 New York Estee Lauder
  40. 97 Theodore Lerner 3,000 84 Washington real estate
  41. 97 Steven Spielberg 3,000 62 Pacific Palisades movies
  42. 97 Warren Stephens 3,000 52 Little Rock Stephens Inc. **
  43. 97 David Tepper 3,000 52 Milburn hedge funds
  44. 110 Stephen Ross 2,900 69 New York real estate
  45. 113 Daniel Och 2,800 48 New York hedge funds
  46. 113 Haim Saban 2,800 65 Beverly Hills television
  47. 118 Joan Tisch 2,600 83 New York Loews
  48. 123 Edgar M. Bronfman 2,500 80 New York liquor
  49. 123 Ronald Lauder 2,500 65 New York Estee Lauder
  50. 123 Mitchell Rales 2,500 53 Washington Danaher Corp **
  51. 123 Steven Rales 2,500 58 Washington Danaher Corp **
  52. 123 David Rubenstein 2,500 60 Bethesda leveraged buyouts
  53. 139 Mark Cuban 2,400 51 Dallas Broadcast.com
  54. 139 Malcolm Glazer & family 2,400 81 Palm Beach sports teams, real estate
  55. 141 Steve Wynn 2,300 67 Las Vegas casinos, hotels **
  56. 147 Tom Gores 2,200 45 Beverly Hills leveraged buyouts
  57. 147 Bruce Wasserstein 2,200 61 New York Wasserstein Perella, Lazard
  58. 158 Nicolas Berggruen 2,000 48 New York Investments
  59. 158 Leon Black 2,000 58 New York leveraged buyouts
  60. 158 William Gross 2,000 65 Laguna Beach bonds **
  61. 158 Michael Milken 2,000 63 Los Angeles investments
  62. 158 Sumner Redstone 2,000 86 Beverly Hills Viacom
  63. 158 Leslie Wexner 2,000 72 New Albany Limited Brands
  64. 158 Mark Zuckerberg 2,000 25 Palo Alto Facebook
  65. 183 Stewart Rahr 1,950 63 New York Kinray
  66. 193 Alan Casden 1,850 63 Beverly Hills real estate
  67. 196 Thomas Pritzker 1,800 59 Chicago hotels, investments
  68. 196 Jerry Speyer 1,800 69 New York real estate
  69. 204 Israel Englander 1,700 61 New York hedge funds
  70. 204 Penny Pritzker 1,700 50 Chicago hotels, investments
  71. 204 Sheldon Solow 1,700 81 New York real estate
  72. 212 Robert Friedland 1,650 59 Singapore mining
  73. 212 Henry Samueli 1,650 55 Newport Beach Broadcom
  74. 220 Thomas Friedkin 1,600 74 Houston Gulf States Toyota
  75. 220 Alec Gores 1,600 56 Beverly Hills leveraged buyouts
  76. 220 Irwin Jacobs 1,600 76 La Jolla Qualcomm
  77. 220 Anthony Pritzker 1,600 48 Los Angeles hotels, investments
  78. 220 Jay Robert Pritzker 1,600 44 Evanston hotels, investments
  79. 230 John Morgridge 1,550 76 Portola Valley Cisco ** (NETA with Jewish Agency)
  80. 230 Isaac Perlmutter 1,550 67 Palm Beach Marvel
  81. 230 Wilma Tisch 1,550 82 New York Loews
  82. 236 Neil Bluhm 1,500 71 Chicago real estate
  83. 236 Robert Kraft 1,500 68 Brookline New England Patriots
  84. 236 Stephen Mandel 1,500 53 Greenwich hedge funds
  85. 236 Daniel Pritzker 1,500 50 Marin County hotels, investments
  86. 236 James Pritzker 1,500 58 Chicago hotels, investments
  87. 236 Jean (Gigi) Pritzker 1,500 47 Chicago hotels, investments
  88. 236 John Pritzker 1,500 56 San Francisco hotels, investments
  89. 236 Karen Pritzker 1,500 51 New Haven hotels, investments
  90. 236 Linda Pritzker 1,500 55 St. Ignatius hotels, investments
  91. 236 Marc Rich 1,500 74 Meggen commodities
  92. 236 Lynn Schusterman 1,500 70 Tulsa oil & gas, investments
  93. 236 John Sperling 1,500 88 Phoenix Apollo Group
  94. 236 Mortimer Zuckerman 1,500 72 New York real estate, media
  95. 272 George Lindemann & family 1,450 73 Palm Beach investments
  96. 272 Bernard Marcus 1,450 80 Atlanta Home Depot
  97. 277 S. Daniel Abraham 1,400 85 Palm Beach Slim-Fast
  98. 277 John Arrillaga 1,400 72 Palo Alto real estate
  99. 277 Alfred Mann 1,400 83 Los Angeles medical devices
  100. 277 Michael Moritz 1,400 55 Mountain View venture capital
  101. 277 Michael Price 1,400 57 Far Hills investments
  102. 277 Tamir Sapir 1,400 62 New York real estate
  103. 277 Alfred Taubman 1,400 85 Bloomfield Hills real estate
  104. 289 Ken Fisher 1,350 58 Woodside Money management **
  105. 289 David Gottesman 1,350 83 Rye investments
  106. 289 Marc Lasry 1,350 49 New York hedge funds (92nd Street Y)
  107. 296 Edmund Ansin 1,300 73 Miami Sunbeam Broadcasting
  108. 296 Ron Baron 1,300 66 New York money management
  109. 296 Leon Charney 1,300 68 New York Real estate
  110. 296 Glenn Dubin 1,300 52 New York hedge funds
  111. 296 Donald Fisher 1,300 81 San Francisco Gap
  112. 296 Doris Fisher 1,300 78 San Francisco Gap
  113. 296 Jeremy Jacobs Sr. 1,300 69 East Aurora sports concessions
  114. 296 Gary Michelson 1,300 60 Los Angeles medical patents
  115. 317 Arthur Blank 1,250 67 Atlanta Home Depot
  116. 317 Jeffrey Greene 1,250 54 Miami Beach real estate, investments
  117. 317 Thomas H. Lee 1,250 65 New York leveraged buyouts
  118. 317 Herbert Simon 1,250 74 Indianapolis real estate
  119. 317 Peter Sperling 1,250 49 Phoenix Apollo Group
  120. 326 John E. Abele 1,200 72 Shelburne healthcare **
  121. 326 Norman Braman 1,200 77 Miami art, car dealerships
  122. 326 John Fisher 1,200 48 San Francisco Gap
  123. 326 Nicholas Pritzker 1,200 65 Chicago hotels, investments
  124. 326 Alexander Rovt 1,200 57 Brooklyn fertilizer
  125. 326 Margaret Whitman 1,200 53 Atherton Ebay
  126. 341 Leon Cooperman 1,150 66 Short Hills hedge funds
  127. 341 Barry Diller 1,150 67 New York IAC/InterActiveCorp
  128. 341 Joseph Mansueto 1,150 53 Chicago Morningstar **
  129. 347 Marc Benioff 1,100 45 San Francisco Salesforce.com
  130. 347 A. James Clark 1,100 81 Easton Construction **
  131. 347 Robert Fisher 1,100 56 San Francisco Gap
  132. 347 Alan Gerry 1,100 80 Liberty cable television**
  133. 347 James Irsay 1,100 50 Carmel Indianapolis Colts (Father, Bob was Jewish)
  134. 347 Michael Krasny 1,100 56 Highland Park CDW Corp 3
  135. 347 Daniel Snyder 1,100 44 Potomac Washington Redskins
  136. 347 Henry Swieca 1,100 52 New York hedge funds
  137. 366 Peter Lewis 1,050 75 Coconut Grove Progressive Corp
  138. 366 Nelson Peltz 1,050 67 Bedford Investments
  139. 371 William Fisher 1,000 52 San Francisco Gap
  140. 371 Pincus Green 1,000 74 Jerusalem commodities
  141. 371 Jeffry Picower 1,000 67 Palm Beach investments
  142. 371 Steven Schonfeld 1,000 50 Westbury Proprietary Trading
  143. 371 Walter Shorenstein & family 1,000 94 San Francisco real estate
  144. 371 Evgeny (Eugene) Shvidler 1,000 45 London Millhouse LLC
  145. 371 Charles Zegar 1,000 61 New York Bloomberg LP
  146. 394 Jeffrey Lurie 980 58 Haverford Philadelphia Eagles
  147. 396 Nancy Lerner 960 49 Cleveland inheritance
  148. 396 Norma Lerner 960 73 Cleveland inheritance
  149. 396 Randolph Lerner 960 47 Cleveland inheritance
Με τη βοήθεια του φίλου μου απ' την Αμερική

Πηγή...

Ώστε οι κάτοικοι της Ηλείας είναι "μπουρτζόβλαχοι" κατά τον Ρ.Σ. "ΣΚΑΪ"!Για καμ του δώθε ρε μαμόθρεφτα!

Εμείς ρωτάμε,μήπως ο τύπος έχει τάσεις "ουκρανικές";Τον περιμένουμε να τον "φιλοδωρήσουμε"!Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος του!"Σκάει" φαίνεται από το κακό του που "άλλες" χαίρονται τα κάλλη της Ηλείας!Λένε στην Ηλεία:"Με είπες βλάχο;...τον κ@λ@ σου νάχω...πίσω από 'να βράχο"!

Δυστυχώς,είναι που είναι τελευταίος νομός στην Ευρώπη η Ηλεία,δέχεται και τα φτυσίματα ανεγκέφαλων,ηλιθίων,μαμόθρεφτων,βουτηρομπεμπέδων,ντιντίδων,

ανίδρωτων,πισογλέντηδων,μεταξοσώβρακων,μεταξοκώληδων χαρτογιακάδων!


Είναι Μπουρτζόβλαχοι και Χασισοκαλλιεργητές οι κάτοικοι της Ηλείας;;;

Την είδηση μας την έστειλε ο φίλος μας ο Μανάβης από τον Πύργο.

Σάλο έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ηλείας και στα τοπικά μέσα, εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ 100,3 προχθές. Ελεγε ο παρουσταστής

"Την Κυριακή πήγε ο Πρωθυπουργός στην Ηλεία , στην Αρχαία Ολυμπία και εξήγγειλε ότι ο νομός Ηλείας θα μετατραπεί σε πρότυπο πράσινης ανάπτυξης.Τον κοιτούσαν από κάτω οι μπουρτζόβλαχοι μ'ανοιχτό το στόμα. Καλά πλάκα μας κάνει ο Παπανδρέου. Τι τους νοιάζει τους βλάχους για την πράσινη ανάπτυξη. Τίποτα Ουκρανές για να βγάλουν τα μάτια τους θέλουν ......και κυρίως αυτό που θέλουν οι άνθρωποι είναι να νομιμοποιηθεί η παραγωγή και το εμπόριο Χασίς............Θυμηθείτε τα ηρωικά Δουνέικα .Οι κάτοικοι της Ηλείας θέλουν πράσινη ανάπτυξη και επειδή δεν την έχουν, κουτουπώνουν τα αγοράκια και τα κοριτσάκια...Και καταλήγει ο παρουσοιαστής .
Ο Αρχιτέκτονας Αθιμπίγιο θα έπαθε πλάκα με τόση βλαχιά γύρω του....
Ακούστε την εκπομπή εδώ skai.gr/player/Radio/?MMID=305429

Οσο χιούμορ και να επιστρατεύσουμε , όση ραδιοφωνατζίδικη αδεία και να χρησιμοποιήσουμε όλη η εκπομπή είναι απαράδεκτη . Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί, ρατσιστικές οι αναφορές . Μάλλον ο τύπος που χρησιμοποιεί το μικρόφωνο που του έδωσαν στον ΣΚΑΙ δεν έχει επισκεφτεί την Ηλεία και μάλιστα την Αρχαία Ολυμπία.
Εμείς το κάνουμε γνωστό και περιμένουμε τις αντιδράσεις των επισήμων φορέων της Ηλείας και την επανόρθωση από το Ραδιοφωνικό σταθμό.
Θα επανέλθουμε

Πηγή...

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.Ύπουλα παιχνίδια με πολλή μάσα!Γιατί δεν τα παίρνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις;Γιατί να δίνουμε το αίμα μας στα λαμόγια;

Εγκαταλείπουν στην τύχη τους τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι Γερμανοί της ΤhyssenΚrupp. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο Γερμανοϊάπωνας κ. Ακιο Ιτο, κάλεσε χθες στο γραφείο του το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων Τρίαινα και τους ανακοίνωσε επισήμως την πρόθεση του γερμανικού ομίλου να φύγει από το ναυπηγείο, ζητώντας παράλληλα από την ελληνική κυβέρνηση την εξόφληση κάποιων οφειλών για να πληρώσει τους εργαζομένους ως το τέλος του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, είπε, ως το τέλος του έτους η ΤhyssenΚrupp θα αποχωρήσει.

Οι Γερμανοί λένε ότι τυπικά αναζητούν αγοραστή για το ναυπηγείο, αλλά επί της ουσίας πιέζουν τη νέα κυβέρνηση να παραλάβει η Ελλάδα τα τέσσερα υποβρύχια εξαιτίας των οποίων υπάρχει η μεγάλη ελληνογερμανική εκκρεμότητα. Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οδηγούνται ουσιαστικά σε λουκέτο με την απώλεια 1.300 θέσεων εργασίας αλλά και των επιπλέον 2.000 θέσεων των εργολάβων και προμηθευτών των Ναυπηγείων.

Πρόσφατα οι Γερμανοί προχώρησαν σε καταγγελία της σύμβασης για τα υποβρύχια «Ματρόζος», «Πιπίνος» και «Κατσώνης» που κατασκευάζονται στα Ναυπηγεία, ενώ άλλο ένα, το «Παπανικολής» είναι έτοιμο στο ναυπηγείο του Κιέλου αλλά δεν παραλαμβάνεται αφού «γέρνει», σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό. Οι Γερμανοί δεν έχουν επιτύχει μέχρι στιγμής να πουλήσουν τα υποβρύχια ούτε στην Πολωνία ούτε στην Ταϊβάν, όπως υπολόγιζαν.

Τα υποβρύχια δεν παραλαμβάνονται από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας είτε για σοβαρούς τεχνικούς λόγους είτε επειδή υπάρχει διχογνωμία για το υπόλοιπο των χρημάτων που απομένουν (αν τελικώς απομένουν) προς εξόφληση της παραγγελίας.

Αλλά και το πρόγραμμα των φρεγατών, στο οποίο ήλπιζαν τα μέγιστα οι Γερμανοί, καρκινοβατεί, ενώ πρόσφατες αποφάσεις των Βρυξελλών καλούν τον Σκαραμαγκά (δηλαδή τους Γερμανούς) να επιστρέψουν περί τα 230 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο ως παράνομες ενισχύσεις παλαιοτέρων περιόδων. Τα πρόστιμα αυτά η ΤhyssenΚrupp δεν τα αναγνωρίζει, αφού δεν έγιναν επί των ημερών της, και δεν επιθυμεί να τα πληρώσει.

Οσο δεν επιλύεται αυτό το βασικό πακέτο προβλημάτων τόσο η γερμανική πλευρά θα εκβιάζει. Ο κλήρος της επίλυσης των προβλημάτων πέφτει στη νέα κυβέρνηση και ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Β. Καρακίτσιος ζήτησε για σήμερα συνάντηση με τον υπουργό Αμυνας κ. Ευ. Βενιζέλο.

Η επιβίωση των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του νέου υπουργού Εθνικής Αμυνας, Βαγγέλη Βενιζέλου.
Για τον λόγο αυτό ζήτησε ενημέρωση για το θέμα της παραλαβής των νέων υποβρύχιων από τον, παραμένοντα μέχρι και σήμερα, γενικό διευθυντή εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκο και από τον αρχηγό του ΓΕΝ, αντιναύαρχο Γιώργο Καραμαλίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ο νέος υπουργός ήταν αρκετά διαβασμένος για το θέμα και αυτό φάνηκε όταν ο κ. Βασιλάκος υποστήριξε ότι πέραν των επαναδιαπραγματεύσεων μεταξύ υπουργείου Αμυνας και γερμανικής εταιρείας, υπάρχει και επιχειρησιακό πρόβλημα. Στο σημείο αυτό ο υπουργός ζήτησε την άποψη του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος διαφώνησε με τον κ. Βασιλάκο, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα επιχειρησιακό πρόβλημα που να εμποδίζει την παραλαβή τουλάχιστον των τριών από τα τέσσερα υποβρύχια. Ζήτησε μάλιστα λίγο χρόνο για να φέρει στον υπουργό έγγραφη πλήρη ενημέρωση για το πώς αξιολόγησαν τα υποβρύχια οι επιτροπές του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέσα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά το μόνο «πακέτο» εργασιών που υπάρχει είναι η ναυπήγηση των τριών υποβρυχίων, ενώ υπάρχει προίκα από πρόσφατη απόφαση του ΚΥΣΕΑ επί κυβέρνησης Ν.Δ. για προμήθεια φρεγατών από τη Γαλλία, μέρος της κατασκευής των οποίων θα αναλάμβαναν και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Το πρόγραμμα αυτό προς το παρόν έχει παγώσει και κανείς δεν γνωρίζει αν θα υλοποιηθεί ή θα ξεκινήσουν νέες διαδικασίες με διαγωνισμό για την προμήθεια φρεγατών.

Τα ναυπηγεία ιδρύθηκαν το 1958 από τον εφοπλιστή Σταύρο Νιάρχο, για την συντήρηση των πλοίων του, αλλά και τις μετασκευές των μεταχειρισμένων σκαφών που η ναυτιλιακή αγόραζε. Ως θέση επελέγη ένα παλαιότερο ναυπηγείο του (τότε) Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού το οποίο, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είχε αχρηστευθεί λόγω των εκτεταμένων ζημιών. Θα παραμείνουν κατ'αποκλειστικότητα σε αυτές τις εργασίες εώς το 1965, όταν η συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή της κλάσης παράκτιων περιπολικών "Παναγόπουλος".
Σε αυτήν την φάση, τα ναυπηγεία γνωρίζουν ιδιαίτερη ανάπτυξη και αρχίζουν την ναυπήγηση νέων κατασκευών πολιτικών και στρατιωτικών σκαφών. Αυτή η περίοδος ακμής θα διατηρηθεί μέχρι περίπου τη δεκαετία του 1980. Το 1985, η ΕΤΒΑ αγοράζει την εταιρία. Με την κρίση στην ελληνική βαριά βιομηχανία να συνεχίζεται, τα ναυπηγεία προσπαθούν να επιβιώσουν συνεργαζόμενα με τα γερμανικά Blohm+Voss για την παραγωγή εν Ελλάδι των νέων φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού ΜΕΚΟ 200ΗΝ - κλάση "Ύδρα"). Τρία από τα τέσσερα πλοία που παραγγέλθηκαν κατασκευάστηκαν εκεί, και παραδόθηκαν τα έτη 1992-1994. Η συνεργασία συνεχίστηκε με την κατασκευή των νέων υποβρυχίων τύπου 214 και την αναβάθμιση των παλαιότερων 209 (πρόγραμμα Neptune).
Ακόμα και έτσι όμως, η εταιρία ιδιωτικοποιήθηκε κατά 50%, με μορφή συνεταιρισμού. Το υπόλοιπο 50% περνάει στην αγγλική Brown & Root, από την οποία αγοράζονται από την γερμανική HDW και όταν η τελευταία γίνει ιδιοκτησία του ομίλου χάλυβα Thiessen (2 Ιανουαρίου 2005, τα ναυπηγεία θα ακολουθήσουν. Η δύσκολη κατάσταση στην ευρωπαϊκή ναυπηγική όμως έχει εγείρει προσφάτως φήμες για πώληση των ναυπηγειων σε ασιατικό όμιλο βαριάς βιομηχανίας.
Σήμερα, ο ρόλος των ναυπηγείων είναι πολλαπλός, καθώς εκτός από τα έργα νέων κατασκευών, επισκευών και μετασκευών, έχουν αναλάβει και την κατασκευή βαγονιών συρμών του ΟΣΕ και του Μετρό και άλλων μεγάλων μεταλλικών κατασκευών στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι των ναυπηγείων δηλώνουν ότι διαθέτουν τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό ακόμα και για την παραγωγή αεροσκαφών.
Τα Ελληνικά Ναυπηγεία εκτείνονται σε χώρο 832.000m², με 65.000m² από αυτά να είναι στεγασμένα. Διαθέτουν δύο μόνιμες δεξαμενές 500 και 250 χιλιάδων τόνων (η δεξαμενή των 500 χιλιάδων τόνων είναι η μεγαλύτερη αυτού του είδους στην Μεσόγειο) καθώς και τρείς μικρότερες πλωτές δεξαμενές (72 χιλιάδες, 60 χιλιάδες και 36 χιλιάδες τόνοι). Επίσης, κεκλιμένη ναυπηγική κλίνη για την καθέλκυση πλοίων ή τμημάτων αυτών.
Το ναυπηγείο είναι εξοπλισμένο κυρίως με μηχανήματα τεχνολογίας CNC (Telerex) και οπτικής εργασίας (φωτοκύτταρο).
Από την αρχή της λειτουργίας του, το ναυπηγείο έχει εκτελέσει εργασίες σε πάνω από 9.000 πλοία, μεταξύ των οποίων:
Τα Ελληνικά Ναυπηγεία είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2000.
Πηγή: Βικιπαίδεια.

Μήπως όλο το ζουμί της υπόθεσης είναι εδώ;

Στρίβουν αλά γαλλικά για τις φρεγάτες...


Του Ηλία Νταλούμη
Η δημοσιοποίηση των επιστολών Ταβουλάρη - Βασιλάκου, πέραν των άλλων θεμάτων που αναδεικνύει, θέτει κι ένα εύλογο ερώτημα: Μήπως η DCNS και η ThyssenKrupp Marine Systems τα έχουν βρει στο θέμα των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ του Σκαραμαγκά και οι φρεγάτες FREMM, που σχεδιάζεται να αποκτήσει το Ναυτικό, θα ναυπηγηθούν εκεί; Στις 13 Ιουλίου 2009 ο πρόεδρος των Ναυπηγείων Ελευσίνας Νικ. Ταβουλάρης απευθυνόμενος στον Γεν.

Διευθυντή ΓΔΑΕΕ Ευάγ. Βασιλάκο, αναφέρει: «Η γαλλική πλευρά (DCNSDGA) μας ενημέρωσε ότι έλαβε οδηγίες σας να διακόψει και να αγνοήσει τις από 5ετίας σχέσεις συνεργασίας με την Ελευσίνα/Νεώριο (MOU, πρωτόκολλα κ.λπ.)… Ζήτησα από την DGA και την DCNS την άδεια να χρησιμοποιήσω την ενημέρωση που μου έκαναν σχετικά με τις “οδηγίες σας”, την οποία και μου έδωσαν».
συνέχεια αυτού του άρθρου εδώ

Και σε τελευταία ανάλυση γιατί δεν παίρνει τα ναυπηγεία ο Ελληνικός Στρατός να τελειώνουμε;Να γίνουμε αυτάρκεις σε πλοία,υποβρύχια,τραίνα και...αεροπλάνα;Τόσα τρις ευρώ που δίνουμε από το αίμα μας,γιατί να τα καρπώνονται τα λαμόγια;
Έχετε ούμπαλα να το κάνετε;

Οι Καλάς έσωσαν το Λερούνη


Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τους Ταλιμπάν για την απελευθέρωση του Έλληνα εθελοντή.
Στην τελική φάση έχουν μπει οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εξαμελή επιτροπή πολιτών που αποτελείται από μουσουλμάνους της κοινότητας Σιχ και μέλη της φυλής των Καλάς και των Ταλιμπάν για την απελευθέρωση του Έλληνα εθελοντή, Αθανάσιου Λερούνη, τον οποίο είχαν απαγάγει οι Ταλιμπάν στις 8 Σεπτεμβρίου, ύστερα από επίθεση στο σχολείο του χωριού των Καλάς Μπρουν, όπου διέμενε.
Η επιτροπή που έχει επικεφαλής τοπικό ηγέτη τον κ. Αμπντούλ Ματζίντ, έχει επισκεφθεί ήδη δυο φορές την περιοχή της κοιλάδας του Νουριστάν όπου κρατείται ο Λερούνης και έχει επικοινωνήσει μαζί του και έχει παραλάβει επιστολή που έχει γράψει ο ίδιος.
Τέσσερα από τα έξι μέλη παραμένουν στην περιοχή για τις διαπραγματεύσεις, ενώ δύο επέστρεψαν στην κοιλάδα Μπουμπουρέτ που συνορεύει με το Νουριστάν. Είναι οι κύριοι, Ναζίμ Αμπτούλ Ματζίντ, Μουλάνα Αμπτούλ Νασίρ, Καριμουλάχ και Αμπντούλ Ραούφ. Οι δυο που παραμένουν είναι Σιχ που έχουν παραδοσιακά καλές σχέσεις με τους Αφγανούς Παστού.
Μέχρι στιγμής οι απαγωγείς έχουν αποσύρει το αίτημα καταβολής λύτρων, ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο επιμένουν για την απελευθέρωση τριών σημαντικών ηγετών των Ταλιμπάν από τις πακιστανικές αρχές.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, Καλάς και μουσουλμάνοι, άνδρες και γυναίκες ακόμη και μικρά κορίτσια βγήκαν από τα χωριά τους και ξεκίνησαν μια οργισμένη πορεία προς την πόλη Nazim.Σύμφωνα με τα όσα είχε γράψει στην ιστοσελίδα http://www.groundreport.com/, ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γκουλ Χαμάντ Φαρούκι, ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία τους που οι Καλάς έκαναν κινητοποίηση και γεγονός πρωτοφανές, ότι σε αυτήν συμμετείχαν γυναίκες.
Η συγκέντρωση κατά «της εμφάνισης της τρομοκρατίας» στην περιοχή τους, κατέληξε έξω από το κυβερνητικό κτίριο της πόλης.
Με δάκρυα στα μάτια οι γέροντες των Καλάς μίλησαν για τον Λερούνη, για τον άνθρωπο που όπως είπαν έδωσε τη ζωή του, για την πρόοδο του λαού της κοιλάδας.
Κατηγόρησαν την τοπική αστυνομία ότι συνεργάστηκε με τους απαγωγείς. Οι απαγωγείς, είπαν, όταν μπήκαν στο σχολείο, ήσαν καλά πληροφορημένοι και πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο που κοιμόταν χώρος που ήταν γνωστός σε πολύ λίγους και στην Αστυνομία. Οι περισσότεροι άνδρες της φρουράς που του είχε παραχωρηθεί ήταν σε άδεια, και όσοι ήταν παρόντες αδράνησαν ακόμη και όταν πυροβολήθηκε ο μόνος από τους συναδέλφους του που αντέδρασε. Κατήγγειλαν την Αστυνομία ότι δεν καταδίωξε τους απαγωγείς πριν περάσουν τα σύνορα. «Δεν είμαστε ασφαλείς να πάμε στα χωράφια μας ή στα ζώα μας» είπαν σύμφωνα με την εφημερίδα Christal Times.
Σε μια έκρηξη οργής, ζήτησαν από την κυβέρνηση να αποσύρει την αστυνομία και τις άλλες δυνάμεις από την κοιλάδα και αναλάβουν οι ίδιοι να προστατεύουν τον εαυτό τους. Μια νεαρή μαθήτρια μιλώντας στην εφημερίδα αποκάλεσε τον Λερούνη «πατέρα της» και τέλος οι συγκεντρωμένοι έδωσαν στις αρχές τρεις μέρες προθεσμία για την απελευθέρωση του Athanasuis όπως τον αποκαλούν, αλλιώς απείλησαν να μεταναστεύσουν μαζικά από τα βουνά τους όπου ζουν επί χιλιετίες, για άλλη περιοχή του Πακιστάν ή το εξωτερικό.
Οι πρόκριτοι των Καλάς προσφέρθηκαν να πουλήσουν ακόμη και τα σπίτια τους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να καταβληθούν λίτρα.
Το πιο σημαντικό ήταν ότι η ιδιόμορφη αυτή λαϊκή συνέλευση εξέλεξε την επιτροπή που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις. Στην επιτροπή συμμετείχαν και μέλη της φυλής των Σιχ, που είχαν κατά το παρελθόν μεταναστεύσει στην κοιλάδα από το Αφγανιστάν και διατηρούν ακόμη συγγενικές σχέσεις στην περιοχή.
Η πίεση στην κυβέρνηση του Πακιστάν είναι σοβαρή σε μια περίοδο όπου λόγω των συγκορύσεων χρειάζεται την υποστήριξη του πληθυσμού, αλλά και οι Ταλιμπάν δεν περέμεναν ότι η κίνηση αυτή θα τους οδηγούσε σε μετωπική αντιπαράθεση με τους πληθυσμούς της κοιλάδας. Οι Ταλιμπάν φέρονται να έχουν λάβει σοβαρά υπόψη την αντίδραση των Καλάς, καθώς δεν επιθυμούν να έρθουν σε σύγκρουση με τις μικρές ορεινές κοινότητες του Πακιστάν.
Ο κ. Λερούνης οφείλει τα πάντα στους Καλάς, αλλά σχεδόν τίποτε στο ελληνικό κράτος.
Πηγή...

Πριν 1.000.000 χρόνια κάποιοι κατασκεύασαν τη μεγαλύτερη γέφυρα στον πλανήτη!

ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΤΩΝ

Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθιστορία έχουν υπάρξει 3 κατακλυσμοί.Κάθε κατακλυσμός κατέστρεφε μια ολόκληρη ανθρωπότητα.Θυμηθείτε τα γένη του Ησιόδου - Χρυσό κτλ.Μην παραξενεύεστε με αυτήν την απίθανη είδηση.
Προτιμήσαμε την φωτογραφία της ΝΑΣΑ παρά αυτές του Google Earth διότι οι φωτογραφίες που βλέπετε στο Google Earth έχουν υποστεί επεξεργασία και έχουν εξαφανιστεί ή παραποιηθεί "επικίνδυνα" αποδεικτικά στοιχεία.

Προσέξτε ακόμη οτι η χρονολόγηση προέρχεται απο την έδρα αρχαιολογίας της Σρί Λάνκα.


Μία από τις πλέον εντυπωσιακές όσο και αινιγματικές αρχαίες κατασκευές είναι και η βυθισμένη σήμερα «γέφυρα του Αδάμ», η οποία συνδέει το νησί της Σρι Λάνκα με την Ινδία(!), και ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη μελέτη δορυφορικών φωτογραφιών της περιοχής από τη NASA. Έχοντας συνολικό μήκος 18,5 μιλίων1-2 εκατομμυρίων ετών και ηλικία, σύμφωνα με την έδρα αρχαιολογίας της Σρι Λάνκα, , η εντυπωσιακή αυτή κατασκευή δημιουργήθηκε, αν πιστέψουμε τον θρύλο του Ramayama, από έναν μεγάλο αριθμό πιθηκοειδών όντων υπό την επίβλεψη του θεού Rama, προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του από τον βασιλιά των δαιμόνων Rayana.

Πηγή...