18 Φεβρουαρίου 2011

Τζέφρυ ο "πισοπεταλιάς"...Μας αξίζει;

Όχι κ.Ιγνατίου,δεν έχουμε την κυβέρνηση που..."μας" αξίζει,όπως λένε οι τάχα αδαείς ξένοι.Έχουμε μια ακόμα κυβέρνηση των κατακτητών.Ακόμα μια κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν Νενέκοι και προδότες.Διότι δεν είναι όλοι αλλογενείς και αλλόφυλοι,όλοι όμως είναι απλοί υπάλληλοι...και αναλώσιμοι.Το σύστημα των κατακτητών θα τους πετάξει σαν στιμένες λεμονόκουπες άμα τελειώσει η ικανότητά τους να υπηρετούν τα αφεντικά τους.Όσο για τον αλλογενή και αλλόφυλο Τζέφρυ,η τελευταία σου φράση φωτογραφίζει την επικείμενη προσπάθεια μεταπήδησής του στη θέση του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε.Αφού τους έδωσε την Ελλάδα στο πιάτο,ίσως του δώσουν τη θέση που ονειρεύεται...Εκτός και μείνει εδώ για να έχει την τύχη του Μπεν Άλι και του Μουμπάρακ,των συνοδοιπόρων του στην "Σοσιαληστρική" Διεθνή...!   

«Μήπως έχετε την κυβέρνηση που σας αξίζει»;...

sibilla - σίβυλλα 

Του Μιχάλη Ιγνατίου
http://www.aixmi.gr/, μέσω "press-gr"
  
Παρακολουθώντας από μακρυά -και την ίδια στιγμή από πολύ κοντά λόγω του γεγονότος ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βρίσκεται επτά οικοδομικά τετράγωνα από το σπίτι μου- την φαρσοκωμωδία της αποκρατικοποίησης και της αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας, δεν μπορώ να κρύψω μία σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου μόλις πληροφορήθηκα τα πραγματικά γεγονότα. Είπα στον εαυτό μου ότι «μας αξίζει ό,τι παθαίνουμε», αν και το καλύτερο για την περίσταση το δήλωσε ως ερώτημα φίλος που εργάζεται στο Ταμείο: «Μήπως έχετε την κυβέρνηση που σας αξίζει»;

Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ


Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΜε τίτλο «το έθνος των Ελλήνων- Ήρωες και Εφιάλτες» έγινε η εκδήλωση του Φεβρουαρίου από το Κέντρο Ελευσινιακών Μελετών ΔΑΕΙΡΑ με ομιλήτρια την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Τζάνη. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού Ελευσίνας χειροκρότησαν με θέρμη την αγωνίστρια καθηγήτρια, που υπερασπίστηκε με πλείστα γραπτά τεκμήρια από Έλληνες και ξένους πρωταγωνιστές της Ιστορίας την συνέχεια του έθνους των Ελλήνων, η οποία συνέχεια αποτελεί το μέγιστο εμπόδιο της επεκτατικής πολιτικής της «ξένης ακρίδας» (κατά Μ. Θεοδωράκη) για την υποδούλωση του πλέον ελευθερόφρονος λαού του κόσμου. Γι’ αυτό παρουσιάζονται σήμερα εντεταλμένοι «ιστορικοί» και πολιτικοί στην χώρα μας, που με ιδιαίτερη ένταση δολιοφθείρουν τις

Σκοτώνουν τους συνεργάτες τους όταν τους είναι άχρηστοι;Μπεν Αλί και Μουμπάρακ


Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησίας Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλι έχει βυθιστεί σε κώμα εδώ και δύο ημέρες, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη σε νοσοκομείο της Τζέντα όπου νοσηλεύεται. Αυτό ανέφερε πηγή προσκείμενη στην οικογένειά του.«Υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή» πρόσθεσε η ίδια πηγή.


Ταυτόχρονα,η υγεία του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ επιδεινώνεται ενώ ο ίδιος αρνείται την ιατρική περίθαλψη, όπως γράφει η σαουδαραβική εφημερίδα Άσαρκ αλ Αουσάτ.  Το δημοσίευμα δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.  Aπό την άλλη,  πηγή που γνωρίζει την οικογένεια Μουμπάρακ δήλωσε χθες ότι ο πρώην πρόεδρος δεν είναι άρρωστος.

Ενώ ο Naguib Sawiris παρόλο που έχει δηλώσει ότι...δεν είναι φίλος με τον Μουμπάρακ και απορρίπτει ως φανταστικές κάποιες δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου και της Σερβίας,ότι ετοιμάζει τη μεταφορά(Do you know that Mubarak is planning to escape to Montenegro ...)(άρθρο που έχει διαγραφεί!!),
και διαμονή της οικογένειας του Μουμπάρακ στο Μαυροβούνιο,είχε παρευρεθεί σε Συνάντηση στην Αίγυπτο σχετικά με το μέλλον της.
Τελικά σε όλο τον Αραβικό κόσμο και όχι μόνο φαίνεται ότι το "φεϊσμπουκ" και το "τουίτερ" τα καταφέρνουν μια χαρά!

Το ίδιο μέλλον μάλλον θα έχει και ο Καντάφι ... 

Επιστολή από την Προμηθέα: Περιγράφει το τραγικό γεγονός της 17 Ιανουαρίου 2011.

Ω!...Ελληνίς...Εσύ που θα μπορούσες άνετα περί άλλων να τυρβάζεις...Ως άλλη ΥΠΑΤΙΑ 

είχες το θάρρος ΕΣΥ να μιλήσεις για όσα θα μπορούσαν να έχουν μιλήσει οι πιο...εξέχουσες προσωπικότητες του Ελληνισμού,οι υποτιθέμενοι και φερόμενοι ως..."κεφαλές" των Ελλήνων...!
Ω! παιδί της διασποράς...Ω! γόνε ελληνικού σπέρματος...Άδολη ψυχή,που δεν έτυχε να βρεθεί δίπλα σου ένας ΟΔΥΣΣΕΥΣ,να σου μάθει την ΑΝΤΙΠΑΛΟΓΝΩΣΙΑ...Ο δόλος ελληνική ψυχή μας,είναι ένα όπλο που ναι μεν δίδαξε ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ μέσω του Ομήρου,αλλά δυστυχώς,χρησιμοποιείται κατά κόρον από όλους τους ανθέλληνες παραβολάνους...
Δεν βρέθηκε καρδούλα μας,κανένας εκεί στο Αμέρικα(από τους δήθεν Έλληνες),να σας αγκαλιάσει εσένα και τη μανούλα σου...
Μια μάνα που αν και έχει ρίζες ελληνικές,είναι πιο ελληνίδα από όλες τις  εντός Ελλάδος ελληνίδες...
Με όση δύναμη έχουμε,ελληνίδα μας,ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στη μανούλα σου και ευελπιστούμε ότι κάποιοι "έλληνες"(αν όντως νοιώθουν Έλληνες),που έχουν την οικονομική δυνατότητα,θα αφυπνιστούν και θα βοηθήσουν,τη μανούλα σου και εσένα...................



Επειδή τα τοπικά νέα μεταφέρουν εσφαλμένες πληροφορίες σας στέλνω τα γεγονότα ως συνέβησαν στις 17 Ιανουαρίου 2011.

Τα γεγονότα στις 17 Ιανουαρίου 2011 έχουν ως εξής.

Κατά της 12 το μεσημέρι Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, μέρα σχόλης [Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ Ημέρα] αφού η μητέρα μου και εγώ είχαμε το πρωινό μας, καθαρίσαμε την κουζίνα μας, και ήπιαμε τον καφέ μας, εκείνη βγήκε για την ημερήσια προσευχή της έξω στην αυλή, και εγώ πήγα για......

Η Ορσηίδα, η Σάρρα και η μητέρα των Ελλήνων.

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;... αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα; (η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)... θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις -εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα... είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων! Αυτή η θλιβερή, καθολική άγνοια των προγόνων μας, είναι και η καλύτερη απόδειξη της απόλυτης ιστορικής αφασίας των ελλήνων! Όχι μόνο δεν ξέρουν ότι έχουν προπάτορά τους τον Έλληνα, τον γιο του Δευκαλίωνα, αλλά ουτε και οι πλέον μορφωμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν, ότι η σύζυγός του Ορσηίδα, είναι η ιστορική μητέρα των Ελλήνων!

Συγκέντρωση Ενημέρωσης των Πολιτών για το θέμα του Βωμού των 12 Θεών

Η Οργάνωση Θύρσος Έλληνες Εθνικοί και Φίλοι Συνέλληνες, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου καλούν σε 2ωρη συγκέντρωση Ενημέρωσης των Πολιτών για το θέμα του Βωμού των 12 Θεών που φανερώθηκε στο πρόσωπο της Αττικής Γής, για τη σπουδαιότητά του και την Ιστορία του, ώστε συμπαραστεκόμενοι στο αίτημα των Αρχαιολόγων  να βοηθήσουμε να αποτραπεί ο κίνδυνος κατάχωσής που τον απειλεί, λόγω της αδιαφορίας του Υπουργείου «Πολιτισμού» σε συνδυασμό με τις επίπλαστες αιτιάσεις για το κόστος των σωστικών ενεργειών που απαιτούνται.

Σημείο συγκέντρωσης είσοδος Αρχαιολογικού χώρου του Θησείου επί της οδού Ανδριανού και ώρα 10.30 πρωινή. 

ΘΥΡΣΟΣ

Ο 24ος Ηλιακός Κύκλος δείχνει τα ...δόντια του!!!


http://www.swpc.noaa.gov/sxi/images/latest_sxi.png
3 Στεμματικές Εκτοξεύσεις Μάζας κατευθύνονται προς εμάς!!! (3 CME’s headed our way)
Η ηρεμία πριν την καταιγίδα. Τρεις ΣΕΜ είναι καθ οδόν ως μέρος των συμβάντων Ράδιο-νέκρωσης στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου.
Η τελευταία από τις τρεις δείχνει να είναι η ταχύτερη και ίσως προλάβει τις προηγούμενες στην μέση προς το τέλος της αυριανής ημέρας, 17 Φεβρουαρίου.
Το γεωμαγνητικό πεδίο αναμένεται να είναι ήσυχο προς το άτακτο την πρώτη ημέρα (16 Φεβρουαρίου). Την δεύτερη ημέρα (17 Φεβρουαρίου) αναμένεται να είναι ήσυχο προς ενεργό με μικρή πιθανότητα καταιγίδας αργότερα. Την τρίτη ημέρα (18 Φεβρουαρίου) αναμένεται να είναι άτακτη προς ενεργή με μικρή πιθανότητα καταιγίδας.
 

Απίστευτο! Δείτε το πορνό βίντεο που προκαλεί σάλο με την μεγαλύτερη παρτούζα επωνύμων (37 άτομα!), στην οποία συμμετείχαν πασίγνωστοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και δύο καλόγριες(!)