18 Φεβρουαρίου 2011

Σκοτώνουν τους συνεργάτες τους όταν τους είναι άχρηστοι;Μπεν Αλί και Μουμπάρακ


Ο πρώην πρόεδρος της Τυνησίας Ζιν Ελ Αμπιντίν Μπεν Αλι έχει βυθιστεί σε κώμα εδώ και δύο ημέρες, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη σε νοσοκομείο της Τζέντα όπου νοσηλεύεται. Αυτό ανέφερε πηγή προσκείμενη στην οικογένειά του.«Υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή» πρόσθεσε η ίδια πηγή.


Ταυτόχρονα,η υγεία του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ επιδεινώνεται ενώ ο ίδιος αρνείται την ιατρική περίθαλψη, όπως γράφει η σαουδαραβική εφημερίδα Άσαρκ αλ Αουσάτ.  Το δημοσίευμα δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.  Aπό την άλλη,  πηγή που γνωρίζει την οικογένεια Μουμπάρακ δήλωσε χθες ότι ο πρώην πρόεδρος δεν είναι άρρωστος.

Ενώ ο Naguib Sawiris παρόλο που έχει δηλώσει ότι...δεν είναι φίλος με τον Μουμπάρακ και απορρίπτει ως φανταστικές κάποιες δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου και της Σερβίας,ότι ετοιμάζει τη μεταφορά(Do you know that Mubarak is planning to escape to Montenegro ...)(άρθρο που έχει διαγραφεί!!),
και διαμονή της οικογένειας του Μουμπάρακ στο Μαυροβούνιο,είχε παρευρεθεί σε Συνάντηση στην Αίγυπτο σχετικά με το μέλλον της.
Τελικά σε όλο τον Αραβικό κόσμο και όχι μόνο φαίνεται ότι το "φεϊσμπουκ" και το "τουίτερ" τα καταφέρνουν μια χαρά!

Το ίδιο μέλλον μάλλον θα έχει και ο Καντάφι ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου