12 Ιουλίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ).

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ JEFFREY Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...
Επεισοδιακή ήταν η εκδήλωση που ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στο Προεδρικό. Αρχικά κάποιοι από τους συγκεντρωθέντες ξεκίνησαν να πετάνε κροτίδες και αντικείμενα προς την πλευρά του Προεδρικού όπου βρισκόταν συγκεντρωμένες οι αστυνομικές δυνάμεις. 
Ακολούθως όταν τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν η Αστυνομία έριξε δακρυγόνα με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν. Ακολούθως οι συγκεντρωμένοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και εισέβαλαν στο Προεδρικό. Η εκδήλωση ξεκίνησε από την Πλατεία Ελευθερίας όπου γύρω στις 3.000 κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στους 12 αδικοχαμένους συμπατριώτες μας. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναγγελίας των ονομάτων των θυμάτων ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων ξεκίνησε για το Προεδρικό όπου η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Πηγή...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.!!

Φαινόμενα Νεοειδωλολατρείας. Δωδεκαθεϊσμός -Υποτίμηση Παλαιάς Διαθήκης - Ολυμπιακοί Αγώνες

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ


Ορθόδοξο Επιστημονικό Συνέδριο
Φαινόμενα Νεοειδωλολατρείας ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!  Δωδεκαθεϊσμός -Υποτίμηση Παλαιάς Διαθήκης - Ολυμπιακοί Αγώνες

Πρακτικά επιστημονικού συνεδρίου - Θεσσαλονίκη, 25-27 Μαϊου 2003 Εισηγήσεις - Περιεχόμενα:

ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ (με σχόλια)!

ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ‏

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!
Δηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους τοκογλύφους.
 [a2]Θα πουλάμε για χρόνια και χρονάκια υπέρ των τοκογλύφων.
 [a3]ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική αυτοδιοίκηση) ακόμα και

Προσκύνα...(Κάνε το σκυλάκι)!

Ευχαριστίες Ισραήλ για το ελληνικό μπλόκο στον στολίσκο της Γάζας.
Ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες ευχαρίστησε σήμερα τον Ελληνα Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, για τον αποκλεισμό από την Αθήνα διεθνούς στολίσκου που ήθελε να σπάσει συμβολικά τον αποκλεισμό της Γάζας.
«Σας ευχαριστώ που σταματήσατε το στολίσκο σύμφωνα με τις συστάσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ. Με τη δράση αυτή, συμβάλατε στο να ηρεμήσει η κατάσταση και, σε τελική ανάλυση, στο καλό της Γάζας», δήλωσε ο Πέρες στον έλληνα ομόλογό του κατά τη συνάντησή τους στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την ισραηλινή προεδρία.
πηγη

Σχέδιο Αλφειού:Παρατηρείστε το σαρδόνιο ύφος και την απόλαυση στη φάτσα του Εβραίου πίσω από τον Παπούλια...!
Σίγουρα κάγχαζε μέσα του:"Προσκύνααα!!!χαχαχαχα"

Ένας ομογενής ενημερώνει...

ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΓΕΝΗ

Η επιστολή που απέστειλε Έλληνας ομογενής που ζει στο Μόναχο συνοδευόμενη από την σχετική φωτογραφία θέτει ένα βασικό ερώτημα. «Άρχισε το ξεπούλημα της Ελλάδας; Ζω στο Μόναχο της Γερμανίας και εργάζομαι σε μια εταιρεία η οποία στεγάζεται δίπλα από το γενικό προξενείο των Σκοπίων. Μέχρι πρότινος η πινακίδα έξω από τον ως άνω προξενείο είχε την ονομασία FYROM στο χώρο που αναφερόταν το κράτος. Πριν λίγες ημέρες αντικατέστησαν την πινακίδα με καινούργια στην οποία αναγράφετε πλέον σκέτο το “Mακεδονία”.
Ποιές είναι οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης; Ποια η αντίδραση του ελληνικού προξενείου του Μονάχου, που ζητά 15.00 ευρώ για το γνήσιο της υπογραφής μας; Θα έχω κάποια απάντηση; Σας αποστέλλω και σχετική φωτογραφία.

Ευχαριστώ
Ανδρέας Διγενής»

Φυσικά και το θέμα θα πρέπει να απαντηθεί από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών γιατί τέτοιου είδους «πρωτοβουλίες» δημιουργούν τετελεσμένα και μάλιστα όταν γίνονται στο εξωτερικό δίχως να υπάρχουν οι ανάλογες αντιδράσεις από πλευράς μας. Φανταστείτε να πήραν γραμμή να αλλάξουν όλες τις πινακίδες τους στην Ευρώπη; Διάβημα διαμαρτυρίας κι αμέσως μάλιστα επιβάλλεται να γίνει.

Πηγή : http://www.xronos.gr/
 
Πηγή...toksipnitiri

ΕΚΤΑΚΤΟ:Έκλεισαν τα χρηματιστήρια της Αγγλίας και της Γαλλίας!!


Πριν από λίγο σταμάτησαν την λειτουργία τους τα χρηματιστήρια της Αγγλίας και της Γαλλίας, χωρίς να ανακοινωθεί κανένας λόγος για το κλείσιμό τους (τερματισμός συναλλαγών)!

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Μήπως έρχεται κάτι τεράστιο; Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες και ο Μπάρακ Ομπάμα ουσιαστικά ανακοίνωσε την επερχόμενη πτώχευση των ΗΠΑ...

Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων...
Πηγή...


Σχετικά θέματα:

Η πτώχευση των ΗΠΑ και η υποβάθμιση της Πορτογαλίας

Τουλάχιστον 14,1 εκατ. Αμερικανοί είναι άνεργοι!

370 εκατομμύρια ευρώ για να συντάξουν Έλληνες δικηγόροι την ολοκληρωτική εξαφάνιση της Ελλάδος...Γι'αυτούς πολέμησε ο Κολοκοτρώνης...

 

Είναι πολλά τα λεφτά Τζέφρυ

370 εκατομμύρια ευρώ (!!) η αμοιβή σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών για να συντάξει τη νέα δανειακή σύμβαση !!






Ετοιμάζεται να έρθει στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και τρόικας. Είναι αυτή για την οποία έγινε πολύς λόγος, όταν ο Βενιζέλος δήλωσε πιέζοντας τον Σαμαρά ότι θα ζητήσει να κυρωθεί με 180 ψήφους, προκειμένου να έχει τη συναίνεσή του. Είναι η δεύτερη δανειακή σύμβαση που θα έρθει προς κύρωση τον Σεπτέμβρη. Η πρώτη ήταν με το περσινό δάνειο της τρόικας. 
Πληροφορούμαστε ότι τη σύμβαση την έχει αναλάβει το μεγάλο δικηγορικό γραφείο Ποταμίτης-Βεκρής και συνεργάτες, που όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του, έχει δουλειές σ’ όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πράγματι τις υπηρεσίες που προσφέρει θα τις ζήλευε και η Loyds. Από banking, μέχρι ποινικές και αστικές υποθέσεις, από την ενέργεια και στο Real Estate, ως τη ναυτιλία, αλλά και στην κοινωνική ασφάλεια (!). Τις τελευταίες μέρες εντόνως αναφέρεται ότι η εταιρία αυτή έχει αναλάβει τη σύνταξη της νέας δανειακής σύμβασης με αντίτιμο 370 εκατομμύρια ευρώ. Για να αντιληφθούμε το ύψος της αμοιβής της, το συγκρίναμε με τα 350 εκατ. που θα πάρει το κράτος από την πώληση μεριδίου της ΔΕΗ!
Τα ερωτήματα που εγείρονται, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, είναι πολλά:
Δεν θα μπορούσαν δημόσιοι φορείς, όπως το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, η Νομική Υπηρεσία της Βουλής, οι νομικές υπηρεσίες των υπουργείων ή της Τράπεζας της Ελλάδος να αναλάβουν την κατάρτιση της σύμβασης;
Τόσο διαφορετική είναι η δεύτερη σύμβαση από την πρώτη, που χρειάζεται τόσο πολύ χρήμα για να συνταχθεί;
Έγινε δημόσιος διαγωνισμός μεταξύ των μεγάλων δικηγορικών γραφείων για το ποιο θα την αναλάβει;
Η ίδια εταιρία –η οποία έχει πάρει και πολλές άλλες συμβάσεις του Δημοσίου– είχε αναλάβει την πρώτη σύμβαση και με ποιο αντίτιμο;

Σημειώνουμε ότι οι κύριοι Βεκρής και Ποταμίτης μαζί μ’ άλλες 49 προσωπικότητες (επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, ασφαλιστές και δικηγόρους) υπέγραψαν πρόσφατα έκκληση για «άμεση συγκρότηση κυβέρνησης Έκτακτης Ανάγκης και Εθνικής Ανασυγκρότησης»
Δεν αμφιβάλλουμε καθόλου για τις προσωπικότητες αυτές και το εθνικό έργο που ανέλαβαν. Άλλωστε, η ιστορία από νωρίς τους έταξε στο ρόλο αυτό. Όπως και άλλους του λόμπι του Κολλεγίου Αθηνών, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικούς όπως ο Γ. Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, Λιάνης, Δούκας και ο Αντ. Σαμαράς. 

Πηγή...