06 Αυγούστου 2011

Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι;


Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ' αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης εμπορικής αυτοκρατορίας, "που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τεράστιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κίνα με την Ευρώπη, γνωστό με το όνομα "Δρόμος του Μεταξιού".

Με τον όρο μεγάλο εμπορικό έθνος αναφέρομαι στο παρελθόν γιατί σαν έθνος οι Χάζαροι δεν υπάρχουν πια. Ο λαός όμως εξακολουθεί να ζεί και να ευημερεί, διαθέτοντας έναν πανίσχυρο σκληρό πυρήνα με δυνατότητα άσκησης επιρροής πάνω & ολόκληρη την Υφήλιο. Αυτή είναι επιγραμματικά η ιστορία τους.

Η ΗΡΑ ταξιδεύει για να εξερευνήσει τον...ΔΙΑ!

Η...JUNO...!
Στο διάστημα εξορμά και πάλι η NASA. Αυτη τη φορά «έστειλε» ένα ρομποτικό «εξερευνητή» στον Δία. 


Το διαστημικό σκάφος, που ονομάζεται Juno, εκτοξεύθηκε το Σαββατο από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ.

Θα του πάρει πέντε χρόνια για να φτάσει στο μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ένα διαστημικό σκάφος προορίζεται να φτάσει και εκ των υστέρων να περιφέρεται τόσο μακριά από τον Ήλιο.

Η νεα αποστολή θα κοστίσει 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. .

Οι επιστήμονες ελπίζουν να ανακαλύψουν μυστικά του Δία,  άγνωντα εως σήμερα 

Πρόκειται άλλωστε για τον ....γίγαντα και τον παλαιότερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

ΚΑΙ Η ΗΡΑ
Μέσα στο διαστημικό σκάφος υπάρχουν τρείς μικρές φιγούρες Lego.

 Η μια αναπαριστά τον Ιταλό φυσικό Γαλιλαίο, ο οποίος ανακάλυψε τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Δία. H δεύτερη αναπαριστά τον Δία, και η τρίτη το Θεό των αρχαίων Ρωμαίων Juno, απο τον οποίο άλλωστε πήρε το όνομα του και το ερευνητικό σκάφος  

Χθές είναι νωρίς. Αύριο είναι αργά. ΤΩΡΑ!

Μια αλληλογραφία με αφορμή τήν ανάρτηση ενός άρθρου του Νικόλαου Κ. Γεωργαντζά στην ιστοσελίδα του νεου "Κινήματος Ανιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών (ΚΑΝΕΝΑ)


Η τοποθέτησή μου (Εμμανουήλ Σαρίδης) στην αλληλογραφία του Νικόλαου Κ. Γεωργαντζά με τον Μ. Γ. Σκούρα του ΚΑΝΕΝΑ

Βερολίνο, 06.08.2011 
Αγαπητέ Νίκο, αγαπητέ κύριε Σκούρα,

κάθε φορά που μαθαίνω, ότι δημιουργήθηκε ένα νέο κίνημα, που σαν το καλύτερο απο όλα τα άλλα, θα μας βγάλει απ' τον βουρκο που βρισκόμαστε, με πιάνει απελπισία. Όχι γιατί αμφισβητώ τις καλές προθέσεις των ιδρυτών και οπαδών του, αλλά γιατί, σαν ένας παλιός 68ης, όπως λέμε εδω στο Βερολίνο αυτούς που συμμετείχαν στο εξωκοινοβουλευτικό κίνημα, την Außerparlamentarische Opposition (APO), έμαθα, ότι το ένα δάχτυλο μας το σπάζουν εύκολα, τα πέντε δάχτυλα όμως είναι μια γροθιά. Πρός Θεού λοπιόν, φτάνουν και περισσεύουν τα όσα  κινήματα υπάρχουν, δεν χρειαζόμαστε πλέον άλλα, αυτό που χρειαζόμαστε, είναι η συνένωση - και συνεννόηση - των ήδη υπαρχόντων.

Εκτός αυτού πολλοί ιδρυτές κινημάτων έχουν πέσει ήδη θύματα καποιων agents provocateurs που τους ενθαρύναν να τα ξεκινήσουν με πονηρές κουβέντες και λεφτα (που για τέτοιες περιπτώσεις πάντοτε υπάρχουν, και μάλιστα εν αφθονία), οπότε συμφωνώ απόλυτα με τον καθηγητή Π.Γ. Στεργιανόπουλο από το North Salem της πολιτείας της Νέας Υόρκης, ο οποίος μας προειδοποιεί, ότι «Είναι παγίδα! Μην παρασυρθείτε και παίξετε το παιγνίδι τους. Ο σκοπός τους είναι να σας δώσουν κάτι να ασχοληθείτε, ώστε να περνάει ο χρόνος που αυτοί χρειάζονται, γιά να εκτελέσουν το μακάβριο έργο τους, τον αφανισμό της Ελλάδας».

Εκτός από...Ελληνίδα και Αμερικάνα,είσαι και κάτι άλλο;Madam Panariti?

Amerika ... Amerika, remember Hiroshima and Nagasaki!

You are the World a terrorist! Now comes the Nemesis.


ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΑΡΑΤΕΤΕ...ΩΡΕ!

Ο ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣ​ΜΕΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ​ΥΣ & ΑΜΑΘΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

   
 Ο ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣ​ΜΕΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ​ΥΣ & ΑΜΑΘΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ
ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΣ
ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Υποβαθμιστηκαν οι ΗΠΑ Από την S&P!!!


ΝΕΜΕΣΙΣ.Ολοκληρωτική ηθική,αλλά και στρατιωτική ήττα της Νέας Τάξης Πραγμάτων στη Λιβύη...


Μετά από τόσους μήνες βομβαρδισμών,που τις τελευταίες ημέρες στοχεύουν τις υποδομές διαβίωσης των Λίβυων(υπέρ των οποίων κόπτονται δήθεν οι 

Οι Εβραίοι)έφτασε η ώρα να τα μαζεύουν και με την ουρά στα σκέλια να εξαφανιστούν!  

Τραγωδία με εκατόμβη νεκρών πολιτών στη Βεγγάζη που ζητούσαν την ενοποίηση της Λιβύης

Η ιμπεριαλιστική επέμβαση, των Αμερικανοαγγλογάλλων υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ, με τον βομβαρδισμό της Λιβύης που άνοιγε το δρόμο στους αντάρτες μάλλον οδηγείται σε φιάσκο. Και αφού έχει κοστίσει ήδη εκατοντάδες ή χιλιάδες αδικοχαμένες ζωές. Τα τελευταία δεδομένα που μας κάνουν να πιστεύουμε μετά βεβαιότητας πως η έξωθεν επιχειρούμενη «εξέγερση» ήδη δείχνει να έχει χρεοκοπήσει  τόσο πολιτικά όσο και ηθικά, είναι η χθεσινή δολοφονία 137 πολιτών της Βεγγάζης.