07 Οκτωβρίου 2009

AMBER ALERT.Εξαφάνιση Μολυβιάτη!Χάθηκαν 200.000.000 ευρώ!Καταζητείται!

Γνωρίζει κανείς από τη νέα κυβέρνηση που είναι ο Μολυβιάτης;

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...λέτε!Τα λεφτά φέρτε!

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007;ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Διαβάστε τι έλεγε πέρυσι...

Π.Μολυβιάτης: Δεν είναι λίγα αυτά που έγιναν



Σε απολογισμό του έργου στις πυρόπληκτες περιοχές προχωρά με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών πρέσβυς κος Πέτρος Μολυβιάτης.

"Βεβαίως δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, δεν έχουν αποκατασταθεί όλες οι ζημιές και δεν έχουν ξανακτισθεί, όλα τα σπίτια που κάηκαν. Και ίσως θα ήταν αδύνατο να γίνουν όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο.

Όμως δεν είναι λίγα και αυτά που έγιναν. Είναι γνωστό ότι η Πολιτεία έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 400 εκ.ευρώ για τη βοήθεια και στήριξη των πυροπλήκτων. Και τα 200 εκ. από αυτά έχουν διατεθεί -και ορθώς- στο νομό Ηλείας.

Είναι επίσης γνωστό ότι η Πολιτεία έχει ανακοινώσει προγράμματα της τάξεως του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη των πυρόπληκτων περιοχών.

Όσο για την κοινωνία, πιστεύω ότι ήταν συγκινητική - και ουσιαστική - η συμπαράστασή της.
Περίπου 92.000 δωρητές έχουν προσφέρει στο Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών 196.152.267 ευρώ.

Χάρη στη γενναιοδωρία αυτή της κοινωνίας, σήμερα κτίζονται ή επισκευάζονται 397 σπίτια στις πυρόπληκτες περιοχές με δωρεάν χρηματοδότηση από το Ταμείο. Και είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται όχι με δάνεια, αλλά δωρεάν.
Οπως ανέφερα το σύνολο των δωρεών είναι 196.152.267, ποσό που με τους τόκους ανήλθε σε 200.571.742,07 ευρώ.

Θα ήθελα, εξάλλου, να ενημερώσω την κοινή γνώμη για την κίνηση του λογαριασμού του Ταμείου στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Για την εκπλήρωση της αποστολής του το Ταμείο έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα 29.575.667,53 (λεπτομερής πίνακας υπάρχει στην ιστοσελίδα www.etaea.gr
Το υπόλοιπο του λογαρισμού σήμερα είναι 170.996.074,54.

Θα ήθελα, τέλος, με την ευκαιρία αυτή να εκφράσω και πάλι τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου σε όλους τους δωρητές.

Πηγή...

Αυτά πέρυσι...
Υ.Γ.
Κι ενώ όπως φαίνεται στη σελίδα του Ταμείου,οι αποφάσεις αφορούν την αποκατάσταση πυρόπληκτων κτιρίων των Ελλήνων πολιτών,τα λεφτά έχουν δοθεί κατά κόρον στο...ΥΠ.ΠΟ.!
Αντιλαμβάνεστε τη λαμογιά του...κράτους!

Προς νέο ΥΠ.ΕΞ. και ΥΠ.ΠΟ.Τι προτίθεστε να κάνετε για τη ζωή του Έλληνα Πολίτη Αθανασίου Λερούνη;


Ο Θανάσης έχει απαχθεί πριν από ένα μήνα!Σε όλο αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ ούτε καν έδειξε ότι ενδιαφέρεται,έστω και φαινομενικά!Τώρα όμως,σήμερα,μήπως μπορεί να μας πει ο ΥΠ.ΕΞ. και ο ΥΠ.ΠΟ.,αν ρώτησαν κάτι τους απερχόμενους συναδέλφους τους;
Επειδή η καλή ημέρα,από το πρωί φαίνεται,που λέει και η λαϊκή παροιμία!
Θα περιμένουμε να ακούσουμε τι έχουν να πουν στην οικογένεια του Θανάση,στους φίλους του,τους συνεργάτες του,τους συμπατριώτες του και στους υπόλοιπους Έλληνες Πολίτες!
Για να αντιληφθούμε στην πράξη το ενδιαφέρον τους για τον...Έλληνα Πολίτη!

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ! ΚΑΙ Ο ΛΕΡΟΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά ας έρθουμε στα λόγια σας κ. Πρόεδρε:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι απαιτείται «νέο ήθος εξουσίας σημαίνει μια κυβέρνηση που υπηρετεί και σέβεται τον πολίτη, που τον νοιάζεται, τον πονάει, τον στηρίζει και δεν τον εξουσιάζει αλαζονικά. Σημαίνει διαφάνεια και λογοδοσία παντού. Σημαίνει να δίνεις δημόσια λογαριασμό και για το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου που ξοδεύεις. Σημαίνει να λες την αλήθεια στον λαό και να μπαίνεις πρώτος στη μάχη με τα δύσκολα. Σημαίνει να παίρνουν τις θέσεις οι άριστοι κι όχι οι αρεστοί- να τελειώσουμε οριστικά με τον κομματισμό και το ρουσφέτι, με τους κουμπάρους και τους κολλητούς. Σημαίνει ανελέητο πόλεμο στη διαφθορά και μηδενική ανοχή σε όσους τυχόν υποκύψουν στους πειρασμούς της. Σημαίνει πρόσωπα που καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις για να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και όχι τους εαυτούς τους».

Πηγή: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/54c6bcd8-a350-4ce1-b615-6ff8d3cd4e2b

Ένας πολίτης αναμένει τουλάχιστον την έννοια σας.

Ο απαχθής από τις αρχές Σεπτεμβρίου κ. Αθανάσιος Λερούνης.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΡΟΥΝΗ !

Αυτό σημαίνει να μπαίνεις πρώτος στη μάχη με τα δύσκολα.

Βάλτε το στις προτεραιότητες σας.

Αναμένουμε νέα σας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι Γιατροί του Κόσμου πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη, του Ελληνα διδασκάλου της φυλής των Καλάς, ο οποίος απήχθη και αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η συλλογή υπογραφών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mdmgreece.gr.

Η υπογραφή σας είναι σημαντική


Πηγή...

Το μέλος της "Μπίλντεμπεργκ" Diamadopoulou,που θέλει να κάνει τους Έλληνες να μιλούν Aglika!


Με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια!Και Diamad-o και Αβραμ-ό...


[.... Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ έχει συνδεθεί με πολλούς τρόπους με την Αδελφότητα του Κρανίου και Οστά.Συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 29-31 Μαίου του 1954,στο ξενοδοχείο Μπίλντεμπεργκ στ Ώστερμπεκ της Ολλανδίας κι από τότε παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον παρασκηνιακό έλεγχο των διεθνών εξελίξεων.Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από ισχυρούς πολιτικούς,οικονομικούς και ενίοτε στρατιωτικούς παράγοντες.Όλοι αυτοί συγκεντρώνονται σε διάφορες χώρες,συνήθως μια φορά το χρόνο,ώστε να σχεδιάσουν με απόλυτη μυστικότητα τη συντονισμένη δράση των κέντρων εξουσίας που ελέγχουν,και να επηρεάσουν ή να προαποφασίσουν την πορεία ολόκληρης της ανθρωπότητας!
Ως βασικοί ιδρυτές της Λέσχης φέρονται ο Ολλανδός πρίγκιπας Βερνάρδος Μπέρτχαρντ και το μεγάλο αφεντικό της πολυεθνικής εταιρείας Γιουνιλίβερ,Πολ Ρίσκενς.Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να ενταχθούν στη Λέσχη προσωπικότητες διαφόρων πεποιθήσεων,όπως οι μεγαλοτραπεζίτες Ντέιβιντ και Νέλσον Ροκφέλλερ (πανταχού παρών),ο βαρόνος Έντμοντ Ρότσιλντ,ο πρόεδρος της Φίατ Τζιοβάνι Ανιέλι,ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ,ο Χένρυ Κίσσινγκερ,ο τέως πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Ρόμπερτ Μακναμάρα,ο Πιέρ Σβάιτζερ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,ο Τόμας Χαγκ του Ιδρύματος Κάρναγκι,ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι,ο Ντάγκλας Ντίλον της τράπεζας Βάρμπουργκ,ο αδελφός του δικτάτορα της Ισπανίας Ν.Φράνκο,ο πρώην διευθυντής της CIA,Ντόνοβαν και δεκάδες ακόμη προσωπικότητες από το χώρο της παγκόσμιας οικονομικής και πνευματικής ζωής.
............]

Απόσπασμα από το βιβλίο ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ του Νίκου Χειλαδάκη,εκδόσεων ΚΑΔΜΟΣ.


Η Υπουργός Παιδείας και εκλεκτή τής « Μπίλντερμπεργκ » Διαμαντοπούλου , θα κάνει πρώτη γλώσσα τα Αγγλικά, για να μη κουράζονται οι λαθρομετανάστες της

Πιὸ σωστὴ τοποθέτηση ἀπὸ αὐτὴ τῆς κας. Διαμαντοπούλου ὡς Ὑπουργοῦ Παιδείας, δὲν θὰ μποροῦσε νὰ κάνει ὁ κ. Πρωθυπουργὸς.

Ἦταν γνωστὴ ἡ θέση της γιὰ τὴν καθιέρωση τῆς Ἀγγλικῆς ὡς ἐπίσημης γλώσσας στὴν Ἑλλάδα. Τώρα θὰ ἔχει ὃλο τὸν χρόνο μπροστὰ της ὄχι μόνο γιὰ τὴν ἐπισημοποίηση τῆς Ἀγγλικῆς, ἀλλὰ καὶ τὴν ἄμεση καθιέρωση τοῦ λατινικοῦ ἀλφαβήτου γιὰ νὰ διευκολύνει τοὺς «πολυπολιτισμικούς συμπολίτες» μας νὰ γράφουν ὀρθῶς τὴν HELLINIKI.

ΠΗΓΗ:
http://makelio.blogspot.com/2009/10/hanna-diamantopoulou.html?zx=722ba0e3d9e2cf4d


Διαβάστε περισσότερα...

Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Πυρόπληκτων Περιοχών από το ΠΑΣΟΚ.

Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης Πυρόπληκτων Περιοχών από το ΠΑΣΟΚ

.....................................................
..............................
..............

Άμεσα οικονομικά μέτρα για τους πληγέντες

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για την ανάληψη από την Πολιτεία του κόστους αποκατάστασης των ζημιών για τις κατοικίες, την οικοσκευή, τις καλλιέργειες, τις εγκαταστάσεις, τα αρδευτικά δίκτυα, τα αγροτικά μηχανήματα και τα οχήματα. Για την κάλυψη του εισοδήματος των πυρόπληκτων περιοχών μέχρι πέντε χρόνια γι’ όλες τις καλλιέργειες, εκτός των ελαιοπαραγωγών, οι οποίοι θα καλυφτούν για χρονικό διάστημα επτά ετών.

Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα κάθε πυρόπληκτης αγροτικής οικογένειας ορίζεται στα 1000 ευρώ το μήνα, με την προϋπόθεση να μην εγκαταλείψουν τη γεωργική δραστηριότητα.

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για αποζημιώσεις προς αποκατάσταση του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, με προκαταβολή 50% οι οποίες θα φτάνουν ανά στρέμμα στην ελαιοκαλλιέργεια τα 700 ευρώ στα εσπεριδοειδή και τα αμπέλια τα 800 ευρώ ανά στρέμμα.

(απόσπασμα...περισσότερα εδώ...

Όλο το σχέδιο...

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΗΛΕΙΑΣ » ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Αυτά τα είπατε,τα γράψατε,τα υποσχεθήκατε!
Αναμένομεν με ραμμένες τσέπες!


Λίγο πριν πεθάνει ο Μητσοτάκης...Θα επέλθει η ΝΕΜΕΣΙΣ.


Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...

Λίγο πριν πεθάνει ο Μητσοτάκης...

αφιερωμένο στον Πελασγό του adslgr που λέει ότι καμιά φορά υπερβάλλω
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν μάγκες. Ήταν μάγκες γιατί ήξεραν πώς να μην φοβούνται. Κυρίως, όμως, ήταν μάγκες γιατί γνώριζαν πότε να φοβηθούν και – ιδιαιτέρως - ήξεραν ποιον φόβο να φοβούνται.
Δικαιοσύνη υπάρχει. Μπορεί να επέλθει αυτοστιγμεί, μπορεί να αργήσει, αλλά θα αποδοθεί. Δεν ήταν ηλίθιοι οι αρχαίοι που περισσότερο από όλα φοβούνταν τη Νέμεση. Για την ακρίβεια, έτρεμαν τη Νέμεση.
Αρχικά συντελείτο η ΥΒΡΙΣ, δηλαδή η αυθάδεια, η αλαζονεία και η έπαρση, οι οποίες αναπόφευκτα επέφεραν την ΤΙΣΗ, δηλαδή την εκδίκηση των Θεών, ώστε να επέλθει η Θεϊκή δικαιοσύνη, δηλαδή η ΝΕΜΕΣΙΣ, και επιτέλους να συμβεί η ΚΑΘΑΡΣΙΣ.
Είναι βαριά αλαζονεία να πιστεύεις ότι μπορείς να κοροϊδεύεις τους Έλληνες επί έναν αιώνα. Είναι βαρύτατη αυθάδεια και ιταμή αναίδεια να πιστεύεις ότι μετά από 2 διαβόητες προδοσίες θα μείνεις ανέγγιχτος. Συνιστά θρασύτατο χλευασμό της λογικής και του κοινού περί δικαίου αισθήματος, να πιστεύεις ότι παραγράφηκαν 2 αιματοκυλίσματα ενώ ταυτοχρόνως δρομολογείς και τρίτο. Είναι τρομερή και τρομακτική έπαρση να θεωρείς ότι μετά την τραγωδία του Βενιζέλου το ‘22, την αποστασία του ‘65, μπορείς άφοβα να παίζεις με την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, την Κρήτη και την Κύπρο. Αποτελεί ασύλληπτη ύβρι να εμπαίζεις τον πλέον απρόβλεπτο μεταξύ των λαών, το γένος των Ελλήνων.
Ακλόνητη, ατράνταχτη και αδιασάλευτη πεποίθησή μας είναι ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα πεθάνει από φυσικά αίτια πλήρης ημερών. Πριν συμβεί αυτό, όμως, θα προλάβει να δει την θυγατέρα του να ταπεινώνεται και να εξευτελίζεται από τους περήφανους Έλληνες. Από αυτούς που δεν τους σκιάζουν τα σύννεφα. Από αυτούς που επιζητούν την μάχη υπό σκιάν.
Αυτή θα είναι η υπέρτατη ΝΕΜΕΣΗ. Θα διαπιστώσει ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης πως ό,τι επί δεκαετίες προσπαθούσε, θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, σαν παλάτι στην άμμο. Αυτή θα είναι η ύψιστη τιμωρία. Θα δει όλη του την ζωή να ακυρώνεται.
Αυτό θα είναι και το τελευταίο που θα του συμβεί πριν το σώμα του πεταχτεί εκεί που ανήκει και το πνεύμα του.
Στα σκουπίδια…

Πηγή...