07 Οκτωβρίου 2009

Προς νέο ΥΠ.ΕΞ. και ΥΠ.ΠΟ.Τι προτίθεστε να κάνετε για τη ζωή του Έλληνα Πολίτη Αθανασίου Λερούνη;


Ο Θανάσης έχει απαχθεί πριν από ένα μήνα!Σε όλο αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ ούτε καν έδειξε ότι ενδιαφέρεται,έστω και φαινομενικά!Τώρα όμως,σήμερα,μήπως μπορεί να μας πει ο ΥΠ.ΕΞ. και ο ΥΠ.ΠΟ.,αν ρώτησαν κάτι τους απερχόμενους συναδέλφους τους;
Επειδή η καλή ημέρα,από το πρωί φαίνεται,που λέει και η λαϊκή παροιμία!
Θα περιμένουμε να ακούσουμε τι έχουν να πουν στην οικογένεια του Θανάση,στους φίλους του,τους συνεργάτες του,τους συμπατριώτες του και στους υπόλοιπους Έλληνες Πολίτες!
Για να αντιληφθούμε στην πράξη το ενδιαφέρον τους για τον...Έλληνα Πολίτη!

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ! ΚΑΙ Ο ΛΕΡΟΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

Συγχαρητήρια για την νίκη, αλλά ας έρθουμε στα λόγια σας κ. Πρόεδρε:

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι απαιτείται «νέο ήθος εξουσίας σημαίνει μια κυβέρνηση που υπηρετεί και σέβεται τον πολίτη, που τον νοιάζεται, τον πονάει, τον στηρίζει και δεν τον εξουσιάζει αλαζονικά. Σημαίνει διαφάνεια και λογοδοσία παντού. Σημαίνει να δίνεις δημόσια λογαριασμό και για το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου που ξοδεύεις. Σημαίνει να λες την αλήθεια στον λαό και να μπαίνεις πρώτος στη μάχη με τα δύσκολα. Σημαίνει να παίρνουν τις θέσεις οι άριστοι κι όχι οι αρεστοί- να τελειώσουμε οριστικά με τον κομματισμό και το ρουσφέτι, με τους κουμπάρους και τους κολλητούς. Σημαίνει ανελέητο πόλεμο στη διαφθορά και μηδενική ανοχή σε όσους τυχόν υποκύψουν στους πειρασμούς της. Σημαίνει πρόσωπα που καταλαμβάνουν δημόσιες θέσεις για να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο και όχι τους εαυτούς τους».

Πηγή: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/54c6bcd8-a350-4ce1-b615-6ff8d3cd4e2b

Ένας πολίτης αναμένει τουλάχιστον την έννοια σας.

Ο απαχθής από τις αρχές Σεπτεμβρίου κ. Αθανάσιος Λερούνης.

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΕΡΟΥΝΗ !

Αυτό σημαίνει να μπαίνεις πρώτος στη μάχη με τα δύσκολα.

Βάλτε το στις προτεραιότητες σας.

Αναμένουμε νέα σας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι Γιατροί του Κόσμου πραγματοποιούν εκστρατεία συλλογής υπογραφών για την άμεση απελευθέρωση του Θανάση Λερούνη, του Ελληνα διδασκάλου της φυλής των Καλάς, ο οποίος απήχθη και αγνοείται από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Η συλλογή υπογραφών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.mdmgreece.gr.

Η υπογραφή σας είναι σημαντική


Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου