29 Μαΐου 2010

Βγήκε ο Ήλιος...κόκκινος!


 

Την έκανε ο Εγκέλαδος ακριβώς τη στιγμή που ξεκινούσε η...Γιουροβίζιον!

Σεισμός μάλλον μικρός,που έγινε αισθητός στην περιοχή του Πύργου Ηλείας,συνέβη περίπου τη στιγμή που ξεκινούσε η Γιουροβίζιον!
Δείτε εδώ όλα τα δεδομένα... Σεισμοί, Πρόσφατοι Σεισμοί στην Ελλάδα και στον Κόσμο στο mykosmos.gr

Η μισελληνική δημοκρατία τους πέθανε. Ανατέλλει η Ελληνική Αριστοκρατία.

Η μισελληνική δημοκρατία τους πέθανε. Ανατέλλει η Ελληνική Αριστοκρατία
Το ευρώ θα καταρρεύσει. Οι εγχώριοι δημοκράτες αγωνίζονται να το σώσουν με το αίμα των Ελλήνων. Δεν έχει στεγνώσει το αίμα που χύθηκε από τα τελευταία μέτρα γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού και ήδη ο Τρισέ μιλά για επιβολή νέων μέτρων. Ακόμη δεν τέθηκε σε εφαρμογή ο αυξημένος φπα 23% και ήδη οι κατακτητές απαιτούν νέα αύξηση στο φπα και νέες περικοπές μισθών.
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχει πυθμένας. Δεν υπάρχει όριο στις αυξήσεις φόρων και στις μειώσεις μισθών. Το όριό τους είναι η κοινωνική έκρηξη. Όσο δεν εξεγείρονται οι Έλληνες, τόσο τα μισελληνικά κτήνη θα ξεδιψούν με Ελληνικό αίμα.
Ούτε οι φίλα προσκείμενοι στους κατακτητές πιστεύουν πιά το παραμύθι ότι τα εθνοκτόνα μέτρα θα βγάλουν την Ελλάδα από την οικονομική κρίση. 
Η μισελληνική δημοκρατία τους παραδίδει την Ελλάδα στο 4ο Ράιχ. Μετατρέπει την Ελλάδα σε γερμανικό προτεκτοράτο. Οι σοσιαληστές συμφώνησαν το Βερολίνο να ελέγχει τον Ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό και μόνο αφού ενσωματωθούν οι γερμανικές υποδείξεις θα υποβάλλεται προς έγκριση στο ελληνόφωνο δημοκρατικό κυνοβούλιο.
Η μισελληνική δημοκρατία τους έδωσε στην σημερινή Γερμανία εξουσίες που είχε η ναζιστική Γερμανία όταν υπεδούλωσε την Ελλάδα. Η σοσιαληστές και η μισελληνική δημοκρατία θέλουν την Ελλάδα επαρχία του 4ου Ράιχ. Εθελόδουλοι μέχρι μυελού οστέων.
Η Επαναστατική ανατροπή πλησιάζει με ταχύ ρυθμό. Το κυνοβούλιο θα γκρεμιστεί και δεν θα ξανανοίξει. Όλες οι κυβερνητικές αποφάσεις θα λαμβάνωνται από το Ιερατείο των Αρίστων.
Οι Πατρώοι Θεοί, το Ελληνικό Έθνος, η Ελληνική Φυλή, ο Ελληνικός Πολιτισμός, δεν απασχόλησαν ποτέ την δημοκρατία τους. Το μισελληνικό τους σύνταγμα ουδεμία...συνέχεια...