24 Αυγούστου 2009

'Ασκηση επί...χάρτου!!!

Στη φωτογραφία,ένας αποτυχημένος πρώην αρχηγός του Π.Σ.,ένας νυν που θα γίνει..."πρώην",ένας άλλος αποτυχημένος που κι αυτός θα γίνει πρώην,κι όλους μαζί τους αποσυντονίζει ένας...τέως!!!

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φωτιάς

Η φωτό από το Καφενείο.

Αυτός εκεί πίσω στη φωτογραφία,δεν είναι ο προηγούμενος ο...Κόη
ς;Αυτός είναι!
Και τι δουλειά έχει εκεί,ένας αποτυχημένος αρχηγό
ς;Έχει,γιατί έχει το...Know how!!!

Κι αυτός,απέναντι...!Το μπουμπούκι,που μάζευε..."πετρούλες"!!!Και "άλλα" αντικείμενα,που όμως...δεν ήξερε ότι είναι...
αρχαία!!!!!!
Αρχαιοκάπηλος ο "θρύλος" Παναγιώτης Φούρλας!

Τότε,το 2007,για την κόντρα τάχα,που είχαν αυτοί οι δύο,έγινε στάχτη όλη η Ελλάδα!!!
Τότε,εκτός της κόντρας,ήταν ο "στρατηγός" άνεμος,ενώ αυτοί ήταν υποστράτηγοι!!!

Τώρα τους έφταιγαν τα...πεύκα!!!

Πώς θα σωθούν οι Έλληνες από την εμπρηστική κουλτούρα του κράτους των ναζωραίων;

Πώς θα σωθούν οι Έλληνες από την εμπρηστική κουλτούρα του κράτους των ναζωραίων;

Η Ελληνική ύπαιθρος παραμένει το διαχρονικό θύμα του χριστιανικού ζυγού: εκμετάλλευση της γης και του ζωικού κεφαλαίου, οικονομική αφαίμαξη αγροτών και ζωοτρόφων, πολιτική αδιαφορία και τέλος προδοσία.

Στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπευτική δημοκρατία, οι ισχυροί αντιπροσωπεύονται στο κοινοβούλιο σε αναλογία του βαθμού διαπλοκής με κάθε ένα απο τα κόμματα που το απαρτίζουν. Κάθε τέσσερα χρόνια οι εντολοδόχοι των συμφερόντων, εκπρόσωποι των κομμάτων αλωνίζουν την ύπαιθρο και υφαρπάζουν την ψήφο ως άλλοθι δημοκρατικής εντολής, ώστε να κυβερνούν οι πλουτοκράτες με πρόσχημα την λαϊκή ψήφο.

Ποιοί συνιστούν τα περίφημα συμφέροντα διαπλοκής; Σε μια ύστατη απόπειρα να παραμείνουν σκοτεινά στην εποχή της πληροφορίας περιγράφονται αλλά δεν κατονομάζονται, φωτογραφίζονται αλλά δεν κατηγορούνται. Αυτό όχι απο τον φόβο δικαστικής τιμωρίας, αφού οι πολιτικοί με τις παρεμβάσεις τους ακυρώνουν κάθε σύννομη δίωξη εις βάρος των εργοδοτών τους, αλλά για την επιθυμητή των ημερών δημόσια εικόνα. Εργολάβοι δημοσίων έργων, τεχνικές εταιρείες με πολιτικές εφημερίδες που ανήκουν στα ίδια πρόσωπα και τέλος ο μεγάλος τσιφλικάς, ο κλήρος των ναζωραίων κατακτητών που κατέχει ή διεκδικεί με φιρμάνια σουλτάνων, το ένα τέταρτο της Ελληνικής γης.

Ποιά είναι όμως η εμπρηστική πολιτική των κρατούντων; O κλήρος των ναζωραίων ορκίζει κάθε κυβέρνηση, σέρνει τον στρατό σε κάθε τελετή της και κατηχεί τους κρατούντες απο μικρά παιδιά δια του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων την ηθική του να μην δίνεις λογαριασμό σε κανένα πόσο μάλλον στον λαό που λογίζεται ως ποίμνιο: «και ο Κύριος μου είπε: ιδού σου έδωσα τα λόγια μου στο στόμα σου. Σε τοποθετώ πάνω απο τα έθνη και τις βασιλείες για να ξεριζώνεις να κατασκάπτεις να κατακαίς», (Ιερεμίας Θ΄9).

Έχει άλλη αξία η φύση για τους ναζωραίους ηθικούς καθοδηγητές πλέον της χρησιμοθηρικής; «Κάθε δέντρο που δεν φύτεψε ο πατέρας μου ο ουράνιος, πρέπει να ξεριζωθεί», (κατά Ματθαίον ΙΕ΄13).

Αν οι ναζωραίοι κρατούντες δεν έχουν καμμία αναστολή, τα θύματά τους, το ποίμνιο της εκκλησίας δεν έχει καμία άμυνα, αφού οι παπάδες του χωριού στις εκκλησίες και στα κατηχητικά παραλύουν κάθε άμυνα του: «γιατί ξεσπά η οργή του θεού εναντίον κάθε ασέβειας και κάθε αδικίας των ανθρώπων οι οποίοι ενώ κατέχουν την αλήθεια ζούνε μέσα στην αδικία», (προς Ρωμαίους Α΄8).

Αυτήν την θεομηνία των κρατούντων πρέπει να την δεχτούν με σταυροκοπήματα, ως τιμωρία για την ενοχή τους και με φόβο αποπομπής απο το ποίμνιο του χωριού, διότι «και αν κάποιος δεν μείνει μαζί μου θα πεταχτεί έξω σαν το κλήμα και θα ξεραθεί και θα μαραθεί και θα τον μαζέψουν και θα τον ρίξουν στην φωτιά και θα καεί», (κατά Ιωάννη Γ΄36).

Πριν τις εκλογές, παροχές, επιδόματα και υποσχέσεις αποτελούν ένα σύντομο ευχάριστο διάλειμμα των απελπισμένων αγροτών, της κρατούσας πολιτικής που συνοψίζεται στο τρίπτυχο αδιαφορία-εκμετάλλευση-προδοσία.

Δυστυχώς η απελπισία, η ανάγκη για βοήθεια, η ελπίδα που απο την φύση του έχει ο κάθε άνθρωπος στο αίσθημα δικαίου, κάνει τις υποσχέσεις των πολιτικών, προσωρινό βάλσαμο ψυχής αρκετό να καλύψει έστω και προσωρινά την λογική που απεκόμισε μέσα από την συσσωρευμένη εμπειρία των γενεών της υπαίθρου.



Σχέδιο δράσης των Ελληνικών Κοινοτήτων για την προστασία και αποτροπή των πυρκαϊών της υπαίθρου

Η πρότασή μας προς τις Ελληνικές Κοινότητες έχει διπλή δυνατότητα πραγματοποίησης, διότι έχει δύο καθοριστικά στοιχεία. Το στοιχείο της πρακτικής εφαρμογής και το της οικονομικής εφαρμογής.Συνέχεια...

Ο Βούδας(Buda=μπούντα=μπουνταλάς)!

Ο Καραμαγεδών έγινε...Buda...λάς!!!Κατακαϋμένη Ελλάς...

Κατ' αρχήν ένα επίκαιρο και απολύτως διαφωτιστικό άρθρο του Παύλου Τσίμα από "Τα Νέα". Είναι Αύγουστος 2007 και ευτυχώς από την ολική καταστροφή έχει διασωθεί ο Παρθενώνας:
"Το καλοκαίρι του 1998 μια φοβερή πυρκαγιά είχε κάψει την Πεντέλη. Δύο χρόνια αργότερα, το 2000, η Ελλάδα έζησε ένα καλοκαίρι μεγάλων καταστροφών, με πάνω από 14.000 πυρκαγιές (διπλάσιες από τις φετινές, τις «ασύμμετρες»). Ένα αίσθημα απελπισίας έπνιγε τους πολίτες. Και σε αυτό ήρθε να προστεθεί μια αίσθηση κατεπείγοντος. Το καλοκαίρι του 2004 πλησίαζε και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η μεγαλύτερη επένδυση της χώρας, κινδύνευαν να τιναχθούν στον αέρα, αν οι φωτιές συνέχιζαν να δημιουργούν καταστροφή και ανασφάλεια κάθε Αύγουστο.
Ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέθεσε σε έναν νέο αρχηγό...
Η συνέχεια στο "anything-but-nd"

Πηγή...

ΛΑΜΟΓΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ..."ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ";!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ;

ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ "ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ?
(το παραπάνω άρθρο έχει σχέση με τις αμμοχαλικοληψίες.Το αντιγράφουμε,από το
http://mnodaros.blogspot.com/ για να δείτε το "ποιόν" του δημάρχου!)


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ;ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ;

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ?



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ :
ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΤΟΥΣ, ΕΣΚΙΣΑΝ , ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ.



ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ?

"ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ)"

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ


"ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ"

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ!


Σίγουρα όταν σε κυκλώνει η φωτιά, δεν σκέφτεσαι τίποτε άλλο από το να σώσεις το τομάρι σου...Ομως εσύ δεν ήσουν έτσι...Κοιτούσες πρώτα τους άλλους να βοηθήσεις και μετά τον ευατό σου...Πως μπορείς να ακούς ουρλιαχτά, κραυγές βοήθειας και να μην σπεύσεις να βοηθήσεις?...Πως μπορείς να κλείσεις τα αυτιά σου, να μείνεις άπραγος όταν είσαν ανιδιοτελής, άξιος, μυαλωμένος, γενναιόδωρος, ολιγαρκής??? Πως μπορείς να μην βοηθήσεις τα παιδάκια που λιώνουν σα κεριά, σιγά σιγά μεσα στις φλόγες όταν έχεις ευθυγραμμισμένα μυαλό και καρδιά?? Πως, όταν είσαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ????

Δεν ήσουν μόνο ένας άνθρωπος με γενναία ψυχή που θα μαχώσουν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία για ό,τι ιερό έιχες στήσει μέσα σου...Ησουν ασπίδα αδιαπέραστη για εμάς..για εμένα... Ησουν από εκείνους τους λίγους που αισθάνοταν κανείς τη σιγουριά ότι μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος της ζωής και της κοινωνίας... Ειχες τη γενναιότητα και την ευγένεια ενός ήρωα...και έτσι έφυγες..σαν αληθινός ήρωας...

Πολλές φορές η ζωή είναι άδικη...Δεν μπορεί να θέλησε ο θεός να σε πάρει τόσο νωρίς από κοντά μας με τόσο απάνθρωπο τρόπο, γιατί είχες πολλά να δώσεις ακόμα...Τη νύχτα που έφυγες άναψα ένα κερί δίπλα στο κρεββάτι σου...Λένε πως οι ψυχές δε φεύγουν αμέσως για τον Αδη, τριγυρίζουν λίγο καιρό κοντά στους ζωντανούς... Σε περίμενα μέχρι τα ξημερώματα...Κάθε τόσο λαγοκοιμόμουνα...Ξυπνούσα ταραγμένη και στύλωνα τα μάτια μου στο σκοτάδι...Σε περίμενα...Δεν ήρθες...

Τι να υπάρχει άραγε εκεί που πορεύτηκες; Σκοτάδι; Κρύο; Σιωπή; "Ο θάνατος ημερονύχτια δεν έχει..." Χάνονται όνειρα, ελπίδες, αγάπες, πίκρες και αγωνίες; Η μήπως όλα καταλήγουν σε έναν ύπνο χωρίς όνειρα, το απόλυτο τίποτα;

Συγχώρεσε με που δεν προλαβα να σου δείξω πόσο πολύ σε αγαπώ.......

Η κόρη σου
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Πηγή...