14 Νοεμβρίου 2009

Το «κρυμμένο» σύμβολο


Τι θέλει να μας πει ο ... ποιητής;

Τελικά, ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!! , αλλά κλεμένο από την αρχαία Ελλάδα!


1: ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ-ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ-ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ....Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΑΝΟΜΟΡΦΗ ΚΥΛΙΚΑ(ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΙΤΑΛΙΑΣ).
Η ΣΕΜΕΛΗ(ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ),ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΝ,ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.......
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.(ΖΕΥΣ,Ο ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ)..........ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.....ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!),ΑΠΟ ΤΗΝ
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ!!!........ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ,ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΠ ΑΥΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ...........ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ (ΚΡΙΟΥ).ΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΕΡΑΤΑ ΚΡΙΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ)ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ.
(από e-mail φίλου)
2: Ο καιρός (η ευκαιρία) του Λυσίππου, πεντελικό μάρμαρο.
Μουσείο Τορίνου, Ιταλία.

Σχετικό θέμα: Λύσιππος και Ο Λύσιππος και το Άγαλμα της Ελευθερίας της Αμερικής


Θα το διαβάσετε,θέλετε δεν θέλετε!Διότι αλλιώς δεν δικαιούστε να ομιλείτε...


Μη ζητάτε μετά τα...ρέστα από κανέναν!Είστε όλοι συνένοχοι!

ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Το κάτωθι κείμενο της Ο.Ε.Α. μπορεί να πρόκειται για ένα παλαιό κείμενο 25 ετών αλλά παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.
Προτού το διαβάσετε σας προειδοποιούμε ότι το κείμενο είναι σχεδιασμένο να προκαλεί ποικίλες και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και εν τέλει επώδυνη αφύπνιση. Ευχόμαστε να συμβεί στους εναπομείναντες ελληνόψυχους με οποιοδήποτε τρόπο έστω και αν είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ, όπως συνέβη και στα μέλη της ΟΕΑ και να αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω έρευνα σε βάθος και στις ρίζες του ελληνισμού.

ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΒΟΛΟΥ
ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΛΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ

Κύριοι,
Με το Α.Β.Ω. 1285/85 Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, καλούμαι να παραστώ σαν κατήγορος εναντίον ων Ευσταθίου Κουτσερή Ιωάννου Κράλλη και JEAN PIERRE NERI, βαρυνομένων με κατηγορία αρχαιοκαπηλίας και οπλοφορίας, σε δίκη της 20-11-85.

Σας πληροφορώ ότι κταγγέλοντας τους ανωτέρω, σας έθεσα για τέταρτη φορά σε νομική παγίδα, μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Εξακολουθείτε να φέρεσθε σαν πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής, μη εννοώντας ότι τα μέλη της Ο.Ε.Α., είτε ως κατηγορούμενοι είτε ως κατήγοροι, θα στρέφουν συνεχώς τις δίκες εναντίον των δικαστών.

Διότι αρκετά αποπροσανατολίσατε τους πολίτες, δικάζοντας «παραβάτες» από θέσεως ισχύος. Αρκετά δικάσατε μεμονωμένα άτομα ως αρχαιοκαπήλους, ενώ σεις οι ίδιοι είσθε Συνεργοί σε βαθμό Κακουργήματος της Μεγάλης Αρχαιοκαπηλίας με την οποία βαρύνεται το «ελληνικό» Κράτος του …Ισραήλ. Και εξηγούμεθα:

Όταν η Μαστρωπός του Ελληνισμού Κρυπτοσιωνιστική Ορθόδοξη Εκκλησία, πλαστογραφεί την Ελληνική Ιστορία, παρουσιάζοντας τον Μυκηναϊκό θολωτό Τάφο Βασιλέων στα Παλαιά Βόλου, ως τόπο ευρέσεως των εικόνων … Αγίων Αναργύρων. (Προαύλιο Αγίων Αναργύρων)…

Όταν η Ακρόπολις Ιωλκού με τείχος μήκους 2,5 χιλιομέτρων περιέχουν...στην πηγή...

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!

Και όμως είναι Χριστιανικό σύμβολο.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Το περίφημο σύμβολο που
ωρύονταν τα κατηχητικά και τα Χριστιανικά έντυπα ως σατανικό είναι τελικά Χριστιανικό όπως το αποδεικνύει η Βυζαντινή εικόνα.

Άρα κακώς κατηγορούσαμε τον Καρατζαφέρη!Σαν χριστιανός Ορθόδοξος που είναι ο άνθρωπος κινεί τα δάκτυλά του...χριστιανικά!

karatzaferosatanas

karatzaferoxero


http://santagiant.blogspot.com/2009/01/blog-post.html

http://www.texemarrs.com/images/bill_clinton_el_diablo.jpg

Laveywax

Με χέρια και με...δάκτυλα ο Καρατζαφέρης!



Πληθαίνουν Οι Αναφορές Για Την Πνευμονική Πανούκλα Που Προσβάλει Τον Πληθυσμό Στην Ουκρανία…!

Αναφορικώς, με αυτό τον θανατηφόρο νέο ιό, οι ουκρανοί γιατροί λένε ότι πρόκειται για πρόσμιξη του ιού Η1Ν1 με το βακτηρίδιο της ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ, με αποτέλεσμα την ύπαρξη του λίαν εξολοθρευτικού ιού της ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ…!

Όλα τα στοιχεία και όλοι οι ουκρανοί ιατροί ομιλούν περί άγνωστου άκρως επικίνδυνου ιού που προκαλεί ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ…!!!

Όπως λέγουν οι ιατροί από την στιγμή που κάποιος προσβληθεί, είναι βέβαιο ότι θα πέθάνει και μάλιστα με λίαν επώδυνο τρόπο!

Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία…, ήδη ο θανατηφόρος ιός, ενώ αρχικά είχε προσβάλει τις περιοχές της βορειοδυτικής και δυτικής Ουκρανίας, τώρα προσέβαλε και την Οδησσό που βρίσκεται στην νοτιοδυτική Ουκρανία. Τούτο οφείλεται στην σκόπιμη αδράνεια του Σιωνιστή Ουκρανού Προέδρου στο να μην αποκλείση τα μέσα μεταφοράς και τις μετακινήσεις των πολιτών από τις περιοχές που θερίζει ο ιός προς την υπόλοιπη Ουκρανία, ώστε τα πράγματα να οδεύσουν σε Στρατιωτικό Νόμο και απόλυτο έλεγχο των “εκλογών”…!

Η μοναδική πολιτική φωνή που ακούγεται πλέον στην Ουκρανία, είναι του προέδρου Γιούσενκο… Ωστόσο, οι εθνικιστές παραβιάζοντας τις προεδρικές αποφάσεις για απαγόρευση κάθε πολιτικής/κοινωνικής/θρησκευτικής εκδήλωσης, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας κατά της αύξησης των Βιετναμέζων λαθρομεταναστών στην πόλη Χάρκοβο – με αποτέλεσμα την ύπαρξη “σύγκρουσης’ με τις αστυνομικές δυνάμεις!

Ο πανικός που έχει καταλάβει τους Ουκρανούς πολίτες είναι άνευ προηγουμένου, έχουν εξαντληθεί παντελώς όλα τα αντιβιοτικά και αναλγητικά φάρμακα, ως επίσης και όλες οι βιταμίνες από τα φαρμακεία σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας!!! Τούτο, παροξύνει τα πράγματα ακόμη περαιτέρω…

Ο κόσμος παραμένει στα σπίτια του και τρώει μόνον ψωμί και πίνει νερό! Στους δρόμους κυκλοφορόύν ελάχιστα άτομα και άπαντες φορούν μάσκες προσώπου.

Ήδη από αύριο, εφαρμόζονται νέα αυστηρότατα μέτρα και στην κεντρική Ουκρανία, όπου μεταξύ άλλων απαγορεύεται πλέον οι μικροπωλητές να πωλούν τα προϊόντα τους στους δρόμους, ως επίσης κλείνουν και τα παζάρια (λαϊκές αγορές).

Όλοι προσδοκούν στην εκτόνωση της κατάστασης με την έλευση του ψύχους.

Η κυβέρνηση αναφέρει 80 νεκρούς. Ωστόσο, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας οι νεκροί φθάνουν τους 1.000(!) - τα ανεξάρτητα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ουκρανίας ομιλούν για 1.000 – 1.500, ενώ οι ουκρανοί bloggers κάνουν λόγο για πάνω από 1.500…!!!

Παραπλεύρως, παραθέτουμε φωτογραφία από την χθεσινή εμφάνιση της ουκρανής πρωθυπουργού Γιούλιας Τιμοσένκο, η οποία για να αναδείξη τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά συγχρόνως και να εντείνη την τρομοκράτηση του ουκρανικού λαού, εμφανίσθη για πρώτη να φορά μάσκα προσώπου, όπως επίσης και τα στελέχη της κυβέρνησής της…!

Τον Σεπτέμβριο Του 2009 Η Ιντερπόλ Πραγματοποίησε Άσκηση Βιοτρομοκρατίας Γιά Την Πνευμονική Πανούκλα (Μαύρο Θάνατο) Στην Πολωνία Με Συμμετοχή Διεθνών Οργανισμών & Κρατών – Συμπεριλαμβανομένης Της Ουκρανίας…!

Τον Σεπτέμβριο του 2009, ανώτατοι αξιωματούχοι των δυνάμεων ασφαλείας, επιστήμονες του χώρου της ιατρικής περίθαλψης, και ειδικοί από διεθνείς οργανισμούς συμμετείχαν σε άσκηση αντιμετώπισης φρικώδους κρίσης – η οποία θα προέρχονταν – από ξέσπασμα Πανούκλας (Μαύρου Θανάτου=Πνευμονικής Πανούκλας) από άγνωστα αίτια…!


Η εν λόγω άσκηση, οργανώθη από την INTERPOL Bioterrorism Unit (Μονάδα Βιοτρομοκρατίας της Ιντερπόλ), και έλαβε χώρα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου του 2009 στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Συμμετείχαν:

27 άτομα από έξι Ευρωπαϊκές χώρες: την Λευκορωσία, τη Τσεχία, την Φιλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Ουκρανία, καθώς επίσης 15 άτομα από Διεθνείς οργανισμούς: την Europol, το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών Γιά Θέματα Αφοπλισμού (UN Office for Disarmament Affairs – UNODA), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization – WHO), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Των Νόσων (European Centre for Disease Control), την Ευρωπαϊκή Κομισιόν (European Commission - Directorate General for Health and Consumer Affairs and Directorate General for Justice, Freedom and Security), ο Οργανισμός για την Ασφάλεια for Συνεργασία στην Ευρώπη και η Κοινοπολιτεία των Ανεξαρτήτων Κρατών (Commonwealth of Independent States – CIS).

Συνεπώς, εγνώριζαν το τί θα συμβή στην Ουκρανία και ήθελαν να είναι έτοιμοι, ώστε να διατηρήσουν “έλεγχο” της όλης κατάστασης…

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθη αντίστοιχη άσκηση και στο Ιλινόις των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι ετοιμάζουν να την μεταφορά του ιού της Πνευμονική Πανούκλας από την Ουκρανία στην Αμερική…!

πηγή : http://gr.altermedia.info/

Πηγή...

«Τι ευτυχής, όποιος μπορεί να λέγεται Τούρκος»... Ιδού τα χάλια μας...


Τον …«πατέρα των Τούρκων» προσκύνησαν στην Κομοτηνή







Στις πρώτες σειρές μπροστά στον ανδριάντα του Ατατούρκ βρέθηκαν οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ Ροδόπης και Ξάνθης, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μάντατζη, οι πρώην βουλευτές Μουσταφά – Μουσταφά, Γκαλήπ Γκαλήπ, Χασάν Χατίπογλου, και Αχμέτ Φαϊκογλου, οι αντινομάρχες Μεμέτ Δεβετζήογλου, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Κοτζά Μουμίν Ριτβάν και Σινασί Μεχμέτ, οι δήμαρχοι Αρριανών Μεμέτ Χαλίτ, Σώστου Ισμέτ Καδή, Φιλύρας Χασάν Κιασήφ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Αχμέτ Καρά, οι ψευτομουφτήδες Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ και Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί πολίτες.
......
Με την τήρηση ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Κεμάλ Ατατούρκ ξεκίνησε η τελετή, για να ακολουθήσει ομιλία του προξένου κ. Σαρνίτς, όπου εκφωνήθηκε το μήνυμα που εκδόθηκε με αφορμή την 71η επέτειο θανάτου και τονίστηκε η σημασία αυτής της μέρας. Ένας μαθητής δημοτικού σχολείου διάβασε ένα ποίημα για τον ιδρυτή της Τουρκικής δημοκρατίας και ακολούθησαν χαιρετισμοί του πρώην βουλευτή Αχμέτ Φαϊκογλου, του ψευτομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ, ο οποίος μάλιστα μνημόνευσε την δημοφιλέστερη φράση της γειτονικής χώρας
«Τι ευτυχής, όποιος μπορεί να λέγεται Τούρκος».
..............
Τον ιδρυτή της Δημοκρατίας της Τουρκίας έχει ως θέμα αυτό το μήνα του ερώτημα, που δημοσίευσε η «Φωνή της Τουρκίας» το TRT και μάλιστα στην μεταφρασμένη στα ελληνικά ιστοσελίδα του.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ...

Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα διδάξουν τα «ελληνικά» σχολεία....

Σχετικό θέμα: Οι Οθωμανοί ξανάρχονται...