14 Νοεμβρίου 2009

Θα το διαβάσετε,θέλετε δεν θέλετε!Διότι αλλιώς δεν δικαιούστε να ομιλείτε...


Μη ζητάτε μετά τα...ρέστα από κανέναν!Είστε όλοι συνένοχοι!

ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Το κάτωθι κείμενο της Ο.Ε.Α. μπορεί να πρόκειται για ένα παλαιό κείμενο 25 ετών αλλά παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.
Προτού το διαβάσετε σας προειδοποιούμε ότι το κείμενο είναι σχεδιασμένο να προκαλεί ποικίλες και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και εν τέλει επώδυνη αφύπνιση. Ευχόμαστε να συμβεί στους εναπομείναντες ελληνόψυχους με οποιοδήποτε τρόπο έστω και αν είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ, όπως συνέβη και στα μέλη της ΟΕΑ και να αποτελέσει αφορμή για περαιτέρω έρευνα σε βάθος και στις ρίζες του ελληνισμού.

ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΒΟΛΟΥ
ΠΡΟΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΟΛΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΝΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ

Κύριοι,
Με το Α.Β.Ω. 1285/85 Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, καλούμαι να παραστώ σαν κατήγορος εναντίον ων Ευσταθίου Κουτσερή Ιωάννου Κράλλη και JEAN PIERRE NERI, βαρυνομένων με κατηγορία αρχαιοκαπηλίας και οπλοφορίας, σε δίκη της 20-11-85.

Σας πληροφορώ ότι κταγγέλοντας τους ανωτέρω, σας έθεσα για τέταρτη φορά σε νομική παγίδα, μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Εξακολουθείτε να φέρεσθε σαν πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής, μη εννοώντας ότι τα μέλη της Ο.Ε.Α., είτε ως κατηγορούμενοι είτε ως κατήγοροι, θα στρέφουν συνεχώς τις δίκες εναντίον των δικαστών.

Διότι αρκετά αποπροσανατολίσατε τους πολίτες, δικάζοντας «παραβάτες» από θέσεως ισχύος. Αρκετά δικάσατε μεμονωμένα άτομα ως αρχαιοκαπήλους, ενώ σεις οι ίδιοι είσθε Συνεργοί σε βαθμό Κακουργήματος της Μεγάλης Αρχαιοκαπηλίας με την οποία βαρύνεται το «ελληνικό» Κράτος του …Ισραήλ. Και εξηγούμεθα:

Όταν η Μαστρωπός του Ελληνισμού Κρυπτοσιωνιστική Ορθόδοξη Εκκλησία, πλαστογραφεί την Ελληνική Ιστορία, παρουσιάζοντας τον Μυκηναϊκό θολωτό Τάφο Βασιλέων στα Παλαιά Βόλου, ως τόπο ευρέσεως των εικόνων … Αγίων Αναργύρων. (Προαύλιο Αγίων Αναργύρων)…

Όταν η Ακρόπολις Ιωλκού με τείχος μήκους 2,5 χιλιομέτρων περιέχουν...στην πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου