23 Μαΐου 2011

ΞΕΝΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Τη βάψαμε...τη βάψαμε;...ή...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ;
Κι αν το παράδειγμα είναι σωστό,ότι δηλαδή ένα δάνειο 120.000 ευρώ ξεπουλιέται για 24.000 ευρώ,τότε γιατί δεν έρχεται η τράπεζα σε συνεννόηση με τον δανειολήπτη να της δώσει τα 60.000 ευρώ δηλαδή τα μισά,άρα και τη μισή δόση για το ίδιο χρονικό διάστημα;
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... 
 
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Mετά τις εγχώριες εισπρακτικές εταιρείες, το πώς ενεργούν είναι ήδη γνωστό, έρχονται οι ξένες εισπρακτικές.  Αλλοδαπές εταιρείες, με έδρα το ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ακόμη και από την άλλη πλευρά του ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, έρχονται να εισπράξουν  ότι έχει απομείνει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Οι εταιρείες αυτές δημιουργήθηκαν το 2003 από τον αναμορφωτή ΣΗΜΙΤΗ.
 Έγινε με τον περίφημο νόμο 3156/2003, που άνοιξε την κερκόπορτα υφαρπαγής των περιουσιών των ΕΛΛΗΝΩΝ! Ο κ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ο οποίος ξαναεπανήλθε,  με άρθρα στις εφημερίδες, προτείνοντας και λύσεις για την παρούσα κατάσταση! Μιλάμε για το ΘΡΑΣΟΣ! Και πως λέγονται οι εταιρείες; Εταιρείες ¨¨ειδικού σκοπού¨¨  Έτσι,  ειδικού σκοπού!!!
Πως λειτουργούν αυτές όμως οι εταιρείες;  Αγοράζουν σαν εμπόρευμα από τις τράπεζες τις δανειακές τους συμβάσεις και μετά αναλαμβάνουν να εισπράξουν το εμπόρευμα τους,  χρησιμοποιώντας τον προβλεπόμενο νόμο, που μιλάει για διαταγές πληρωμής, πλειστηριασμούς, κατάσχεις,  οπότε  προσπαθούν να εισπράξουν τις αγορασμένες απαιτήσεις σαν να είναι οι ίδιες οι τράπεζες,  χωρίς να εσύ να έχεις υπογράψει όμως στην τράπεζα τέτοια εκχώρηση! Συνήθως αγοράζουν την αξία των δανείων σε αντίτιμο που δεν ξεπερνά στην καλύτερη των περιπτώσεων το 20% της συνολικής αξίας. Για παράδειγμα ένα στεγαστικό δάνειο 120.000 ευρώ το αγοράζουν 24.000 ευρω και αναλαμβάνουν να εισπράξουν το αρχικό πόσο!
Έτσι οι τράπεζες στο βωμό της ρευστότητας, τα πουλάνε κοψοχρονιά και στην ουσία η περιουσία των ΕΛΛΗΝΩΝ  περνάει σε χέρια  ξένα! Οι τράπεζες αφού ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία , ξεπουλάνε και την ατομική των ΕΛΛΗΝΩΝ. Και όλα αυτά με τις ευλογίες της πολικής ηγεσίας. Μια πολιτικής ηγεσία που προκειμένου να μείνει στην  εξουσία ξεπουλάει τα πάντα!
Δυστυχώς ο ταλαίπωρος Έλληνας,  αφού του φέρανε βιαίως,  χωρίς την θέληση του,  την κατοχική κυβέρνηση η οποία τον  αποζυμά χονδρά , έρχεται η σειρά των ξένων εισπρακτικών εταιρειών να τον αποτελειώσει!
Η χώρα δεν υποτάσσεται πλέον με τα όπλα, αμφιβάλλω αν θα  γινότανε, αλλά με μπροστάρη τις τράπεζες με ειρηνικό τρόπο ,ξεπουλιέται.
Υ.Γ. Αν αύριο ιδιωτικοποιηθεί η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ή πουλήσει τις υποθήκες της, στις ξένες εισπρακτικές εταιρείες,    αναλογίζεσαι τι θα συμβεί; Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι!

Μίκης:"Ο Α.Παπανδρέου διέθετε..."ειδικούς δεσμούς με τις ΗΠΑ..."Α.Παναγούλης:"...θα χρειασθεί να την πληρώσει ακριβά ο λαός..."!

 Η..."οικογένεια"...!Βέβαια λείπει ένας από τη φωτογραφία.

Ο προπάππος του Τζέφρυ Παπανδρέου ήταν συνεργάτης των Τούρκων,άρα εχθρός των Ελλήνων!

Διαβάστε αποσπάσματα από το βιβλίο του Δήμου Μάρκου Μπότσαρη,"ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ Νο 1"...