29 Δεκεμβρίου 2008

Οι Ισραηλινοί διαθέτουν πρόσβαση στα συστήματα ασφάλειας της Ελλάδας;

------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
http://kostasxan.blogspot.com/

Οι Ισραηλινοί διαθέτουν πρόσβαση στα συστήματα ασφάλειας της Ελλάδας;

Τι ξέρουν οι Ισραηλινοί;

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2000, ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, προς την –τότε– υπουργό Εσωτερικών και πολιτικό προϊστάμενο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βάσω Παπανδρέου, ανέφερε ότι η κυβέρνηση είχε αναθέσει «την παρακολούθηση απόρρητων κρατικών πληροφοριών για την ασφάλεια της χώρας στην ισραηλινή εταιρεία Efrat, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε γνώστες ηλεκτρονικών υπολογιστών να γνωρίζουν τα πάντα για την Ελλάδα».

«Το παράδοξο της όλης υπόθεσης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, «είναι το ότι η ΕΥΠ –σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος– δεν έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης των στόχων της μέχρις ότου οι Ισραηλινοί αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες του ηλεκτρονικού υπολογιστή», και συνέχιζε λέγοντας, ότι «αφού η εταιρεία του Ισραήλ έχει το software και τους κωδικούς μπορεί να καταγράφει ταυτόχρονα όλους τους στόχους που παρακολουθεί η ΕΥΠ και να διαθέτει το υλικό της σε όσους έχουν ενδιαφέρον».
Η ερώτηση του βουλευτή προς την υπουργό κατέληγε με την εξής διαπίστωση: «Είναι γνωστό ότι –τουλάχιστον για την ισραηλινή εταιρεία– δεν έχει μυστικά εθνικής ασφαλείας η Ελλάδα».
Όπως ήταν φυσικό, η ερώτηση του Α. Χρυσανθακόπουλου αγνοήθηκε από το σύνολο των μέσων ενημέρωσης στη χώρα μας, με τη φωτεινή εξαίρεση της Αθηναϊκής (27-9-2000) του Σπύρου Καρατζαφέρη, που έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα με τίτλο «Στη Μοσάντ η εθνική μας ασφάλεια – Μέσω Τελ Αβίβ οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ».
Το ερώτημα που τίθεται σήμερα, είναι απλό: Εξακολουθούν οι Ισραηλινοί να έχουν πρόσβαση στα συστήματα που διαθέτει η Ε.Υ.Π.; Και εάν έχουν πρόσβαση, σε ποιό βαθμό είναι αυτή; Τι μπορούν να γνωρίζουν από τα μυστικά της χώρας;
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ...ΧΡΙΣΤΟΥ!!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ..."ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ!!!!!

ΦΟΒΟΣ,ΤΡΟΜΟΣ,δηλαδή τρομοκρατία εναντίον όλων των ανθρώπων της Γης από τον....πατέρα του Χριστού!!!!!!!
Απορίας άξιον είναι το γιατί;;;
Τι "θεός" είναι αυτός που μισεί τόσο πολύ τους ανθρώπους;;;;

-------------------------------------------------------------

[[Φοβήθητε λοιπόν,διότι η Ημέρα η μεγάλη της τιμωρίας της υπό του Κυρίου είναι πλησίον,έρχεται με μεγάλην ταχύτητα.Εκείνα τα οποία πρόκειται να ακουσθούν κατά την ημέραν αυτήν του Κυρίου προώρισται να είναι πικρά και σκληρά.Η ημέρα εκείνη του Κυρίου είναι ημέρα μεγάλης οργής του Θεού,ημέρα θλίψεως και ανάγκης των ανθρώπων,ημέρα άνευ ουδεμίας ωραιότητος,άσχημος και άχαρις,ημέρα δηλ. εξαφανισμού,ημέρα σκεπασμένη με βαθύ σκότος,ημέρα γεμάτη σκιεράς νεφέλας και σκοτεινής ομίχλης,ημέρα καθ' ήν ακούονται πολεμικαί σάλπιγγες και κραυγαί πολεμιστών,επί των ωχυρωμένων πόλεων και εις τους υψηλούς πύργους των γωνιών των τειχών των.
Θα φέρω τους ανθρώπους εις μεγάλην θλίψιν και θα βαδίσουν όπως οι τυφλοί,διότι ημάρτησαν εις τον Κύριον.Θα χύσω και θα σκορπίσω το αίμα των κατά γης όπως είναι απερριμμένον το χώμα,και τα πτώματά των θα αφήσω άταφα επί της γης,ως κόπρους βοών.Ούτε το αργύριόν των ούτε το χρυσίον των θα δυνηθή να σώση αυτούς κατά την ημέραν της οργής του Κυρίου,διότι με το τρομερόν πυρ του θυμού του ο Κύριος θα καταστρέψη όλην την γην.Ναί!Πλήρη και σύντομον καταστροφήν θα επιφέρη ο Κύριος εις όλους τους κατοίκους της γης.]]

{"ΠΡΟΦΗΤΗΣ" Σοφονίας Α.14-18}

ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΡΚΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ.ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Ύστερόβουλη η πρόταση του προκαθήμενου της χριστιανικής εκκλησίας!!!!
Όχι στην κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!!!!!
Μέσα στον ορυμαγδό των γεγονότων,μέσα στη θολούρα των ημερών,πέταξε το...δόλωμα!!!!
Τρέμουν στην ιδέα της ελευθερίας του θρησκευτικού όρκου!!!!!
Γιατί τότε θα μπορεί ο καθένας να ορκίζεται σε όποιον θεό θέλει!!!!!!
Κι αυτό δεν το θέλουν με τίποτα,γιατί τότε πολλοί Έλληνες θα έχουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ορκίζονται στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ!!!!!!

ΝΗ ΤΩ ΔΙΗ ή ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ.

Όσο για το διαχωρισμό του εκκλησίας από το κράτος,λέμε ΝΑΙ.
Με μια προϋπόθεση.
-Να κατασχεθεί υπέρ των ακτημόνων και των φτωχών ΟΛΗ η περιουσία της εκκλησίας,την οποία κατέχει με σφετερισμούς,με διατάγματα του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους,με χρυσόβουλα,με φιρμάνια των Τούρκων Σουλτάνων,με υποκλοπές από αφελείς ανθρώπους που τους τρομοκρατούν με θεϊκές επιθέσεις εναντίον τους αν δεν τους χαρίσουν τις περιουσίες τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-Να παραμείνουν κρατικοδίαιτοι μόνο οι παπάδες οι οποίοι έχουν φορέσει τα ράσα μόνο και μόνο για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
-Οι ανώτεροι ρασοφόροι όπως και οι καλόγεροι αφού μένουν ανύπαντροι κι εφόσον θέλουν να φορούν τα ράσα,ας ζουν εξ ιδίων πόρων!!!!!
-Το ίδιο να ισχύει για όλες τις θρησκείες,ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!!(Πάντως η ΘΡΗΣΚΕΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν απαγορεύει το γάμο σε ΙΕΡΕΙΕΣ και ΙΕΡΕΙΣ,με ό,τι αυτό συνεπάγεται)!!!!!!
-Να απαγορευθεί ρητώς και απαραβιάστως,η κάθε είδους δωρεά προς τους θρησκευτικούς λειτουργούς ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!!!

ΝΗ ΤΟΙΣ ΘΕΟΙΣ,ΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.