18 Ιουνίου 2011

Κάποιες ειδήσεις στα...Αλβανικά.

Αφιερώνεται σε όλους τους προδότες πολιτικούς και μη,υποστηρικτές της..."πολυπολιτισμικότητας",των..."δικαιωμάτων" των λαθροεισβολέων,του συνθήματος..."δεν υπάρχουν σύνορα,μόνο λαοί" και άλλες μαλακίες περί..."αγαστής συνύπαρξης" στο σπίτι μας με όλους τους...λαούς της Γης...!

Σηκώνει στους ώμους του το έθνος ο Πύρρος Δήμας.

 

Για ποιά Ελλάδα μαχόμαστε;

Προ ημερών έμεινα άναυδος,όταν επισκέφθηκα ένα φιλικό σπίτι.Απέξω ήταν παρκαρισμένο ένα τζιπ τεραστίων διαστάσεων!Μπαίνοντας μέσα βλέπω να πίνει καφέ ένας άλλος επισκέπτης,τον οποίο γνώριζα...Ήταν ένας Αλβανός!
-Δικό σου είναι το τζιπ,τον ρώτησα.
-Ναι,μου λέει...!
-............!!!!!!!!
"Εμ,βέβαια",σκέφθηκα,"αφού τον συγκεκριμένο εισβολέα,τον φιλοξένησε από την πρώτη μέρα,πριν είκοσι χρόνια,το φιλικό μου σπίτι,προσφέροντας δωρεάν στέγη,φαγητό και τα συναφή στην Αλβανική οικογένεια,πως να μην αγοράσει τζιπ ο Αλβανός"!!!!!!
Πάει αυτό...
Προχθές ένας κεραυνός έκαψε τα καλώδια του ΟΤΕ.
Ήρθε το συνεργείο για να επισκευάσει τη βλάβη.
Αφού άλλαξαν τα καλώδια ήρθαν και με ρώτησαν αν λειτουργεί το τηλέφωνο.
-Όχι,τους απάντησα από μακρυά...
Ανέβηκαν στην κοντινή κολόνα να ελέγξουν.Πλησίασα και άρχισα να κουβεντιάζω μαζί τους,για τις βλάβες και τότε πάγωσα...Ήταν Αλβανοί...!
Ένοιωσα μια απογοήτευση που δεν περιγράφεται...
Μα καλά,σκέφθηκα πάλι,τόσοι Έλληνες άνεργοι,τόσοι Έλληνες που πεινάνε,τόσες ελληνικές οικογένειες κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τις δόσεις των σπιτιών τους,ο..."ελληνικός" ΟΤΕ,προσφέρει εργασία σε αλλοδαπούς και όχι σε Έλληνες;!
Για ποιά Ελλάδα μιλάνε οι κυβερνώντες;Για ποιά προάσπιση δικαιωμάτων των...Ελλήνων "εργαζομένων",σκίζουν τα...στριγκάκια τους;
Και το άκρον άωτον...
Πριν λίγες ημέρες,στην κοιλάδα του Αλφειού έγινε μια αγοραπωλησία.
Ένας Έλληνας με οικονομικά προβλήματα,πούλησε το χωράφι του σε Γύφτο!
Τρία στρέμματα,δώδεκα χιλιάδες ευρώ!Που βρήκε τα λεφτά ο Γύφτος;Μα τους ενισχύει δωρεάν το..."ελληνικό" κράτος για να...στεγαστούν!Ενώ τους Έλληνες τους τιμωρεί με τεράστιους φόρους για να μείνουν άστεγοι...
Ποιό είναι το άκρον άωτον;Το ότι προσφέρθηκε...Έλληνας να δουλέψει(δούλος) στον Γύφτο,ώστε να του καθαρίσει το χωράφι από τα άγρια χόρτα που είχαν ύψος περίπου δύο μέτρα,για...εβδομήντα(70) ευρώ το στρέμμα...!!!
Ένας γέρος Έλληνας,έγινε δούλος σε έναν πολύτεκνο Γύφτο εικοσιδύο χρονών με...τέσσερα παιδιά...!!!
Γι'αυτήν την Ελλάδα μαχόμαστε;