21 Οκτωβρίου 2011

ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ...!!!


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΣΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ(;;;) ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ" ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΒΑΡΕΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΩΝ.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ...
- "ΝΑΙ" ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ.
- "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
- "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ
ΤΕΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΠΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ "ΕΞΟΥΣΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ, ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ-ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ (ή ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ) ή ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ (ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


Σύνταγμα της Ελλάδας

3.3 ΤΜΗΜΑ Γ': Βουλή
Άρθρο 68
  1. Η Βουλή στις αρχές κάθε τακτικής συνόδου συνιστά από τα μέλη της διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές για να εξετάζουν και να επεξεργάζονται τα νομοσχέδια και τις προτάσεις νόμων που υποβάλλονται, όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής.
  2. Η Βουλή συνιστά από τα μέλη της εξεταστικές επιτροπές, με απόφασή της που λαμβάνεται με πλειοψηφία των δύο πέμπτων του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση του ενός πέμπτου του όλου αριθμού των βουλευτών. Προκειμένου να συσταθούν εξεταστικές επιτροπές για ζητήματα που ανάγονται στην εξωτερική πολιτική και την εθνική άμυνα, απαιτείται απόφαση της Βουλής που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Τα σχετικά με τη συγκρότηση και τη λειτουργία των επιτροπών αυτών καθορίζονται από τον Κανονισμό της Βουλής.
  3. Οι κοινοβουλευτικές και εξεταστικές επιτροπές, καθώς και τα κατά τα άρθρα 70 και 71 Τμήματα της Βουλής, συνιστώνται ανάλογα με τη δύναμη των κομμάτων, των ομάδων και των ανεξάρτητων, όπως ορίζει ο Κανονισμός.
...
Άρθρο 70
  1. Η Βουλή ασκεί το νομοθετικό της έργο σε Ολομέλεια.
  2. Ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ότι το νομοθετικό έργο που καθορίζεται από αυτόν μπορεί να ασκείται και από τις διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές που συγκροτούνται και λειτουργούν κατά τη διάρκεια της συνόδου, όπως ορίζει ο Κανονισμός και με τους περιορισμούς του άρθρου 72.
  3. Με τον Κανονισμό της Βουλής ορίζεται επίσης η κατανομή της αρμοδιότητας μεταξύ των διαρκών κοινοβουλευτικών επιτροπών κατά Υπουργεία.
  4. Αν δεν ορίζεται διαφορετικά, οι διατάξεις του Συντάγματος που αφορούν τη Βουλή ισχύουν για τη λειτουργία της σε Ολομέλεια και σε Τμήμα κατά το άρθρο 71, καθώς και για τη λειτουργία των κοινοβουλευτικών επιτροπών.
  5. Για να λάβουν απόφαση το κατά το άρθρο 71 Τμήμα και οι διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές, όταν ασκούν νομοθετικό έργο κατά την παράγραφο 2 του παρόντος άρθρου, απαιτείται πλειοψηφία που δεν μπορεί να είναι μικρότερη από τα δύο πέμπτα του αριθμού των μελών τους.
  6. Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος ασκείται από τη Βουλή σε ολομέλεια, όπως ορίζει ο Κανονισμός. Ο Κανονισμός μπορεί να προβλέπει την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου και από το κατά το άρθρο 71 Τμήμα, καθώς και από τις διαρκείς κοινοβουλευτικές επιτροπές που συγκροτούνται και λειτουργούν κατά τη διάρκεια της συνόδου.
  7. Ο Κανονισμός ορίζει τον τρόπο με τον οποίο μετέχουν στις ψηφοφορίες βουλευτές που βρίσκονται σε αποστολή της Βουλής ή της Κυβέρνησης στο εξωτερικό.
  8. Ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει τον τρόπο με τον οποίο η Βουλή ενημερώνεται από την Κυβέρνηση για τα ζητήματα που αποτελούν αντικείμενο κανονιστικής ρύθμισης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συζητεί γι' αυτά.
...
Άρθρο 72
  1. Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητούνται και ψηφίζονται ο Κανονισμός της, νομοσχέδια και προτάσεις νόμων για τα θέματα των άρθρων 3, 13, 27, 28 παράγραφοι 2 και 3, 29 παράγραφος 2, 33 παράγραφος 3, 48, 51, 54, 86, νομοσχέδια και προτάσεις εκτελεστικών του Συντάγματος νόμων για την άσκηση και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, νομοσχέδια και προτάσεις νόμων για την αυθεντική ερμηνεία νόμων, καθώς και για κάθε άλλο θέμα που σύμφωνα με ειδική πρόβλεψη του Συντάγματος ανατίθεται στην Ολομέλεια της Βουλής ή για τη ρύθμιση του οποίου απαιτείται ειδική πλειοψηφία. Στην Ολομέλεια της Βουλής ψηφίζεται επίσης ο προϋπολογισμός και ο απολογισμός του Κράτους και της Βουλής.
  2. Η συζήτηση και ψήφιση όλων των άλλων νομοσχεδίων ή προτάσεων νόμων μπορεί να γίνεται, κατά τη διάρκεια της συνόδου, από την αρμόδια διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή, κατά τους ορισμούς του άρθρου 70. Γίνεται επίσης από το Τμήμα που συγκροτείται και λειτουργεί σύμφωνα με το άρθρο 71 κατά τη διάρκεια της διακοπής των εργασιών της Βουλής, όπως ορίζει ο Κανονισμός.
  3. Η διαρκής κοινοβουλευτική επιτροπή που επιλαμβάνεται της ψήφισης νομοσχεδίου ή πρότασης νόμου μπορεί με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της να παραπέμπει στην Ολομέλεια οποιαδήποτε αμφισβήτηση για την αρμοδιότητά της. Η απόφαση της Ολομέλειας δεσμεύει τις επιτροπές. Μεταξύ της κατάθεσης νομοσχεδίου ή πρότασης νόμου και της συζήτησής του στη διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή πρέπει να μεσολαβεί τουλάχιστον μία εβδομάδα.
  4. Νομοσχέδιο ή πρόταση νόμου που συζητήθηκε και ψηφίστηκε στην αρμόδια διαρκή κοινοβουλευτική επιτροπή εισάγεται στην Ολομέλεια σε μία συνεδρίαση, όπως ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, και συζητείται και ψηφίζεται ενιαία επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολο. Νομοσχέδιο ή πρόταση νόμου που έγινε δεκτή στην επιτροπή με πλειοψηφία τουλάχιστον τεσσάρων πέμπτων συζητείται και ψηφίζεται στην Ολομέλεια, όπως ορίζει ο Κανονισμός.


NΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ & ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ - ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ !!!

Βορίδης:"Κανείς άνθρωπος του ΛΑΟΣ,γενικώς,δεν έχει καμία σχέση με τους κουκουλοφόρους".


Ο τσεκουράτος Μάκης Βορίδης

http://jungle-report.blogspot.com/2008/02/blog-post_19.html


Πιστό στο πνεύμα των αποκαλύψεων, το Jungle Report έχει να σας προσφέρει σήμερα μια φωτογραφία που ξεσκεπάζει την υποκρισία όσων ορκίζονται στην Δημοκρατία και υποδύονται τους ταγούς της. Μία φωτογραφία που ο κάθε εχέφρων πολίτης θα νιώσει ντροπή για τους συμπολίτες αυτούς που έστειλαν

Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...


Ο Καρατζαφέρης στη κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Γεώργιο Παπανδρέου, αφού έθεσε το δίλημμα της παραμονής ή εξόδου από την Ε.Ε με τα πιο μελανά χρώματα ,ένα δίλημμα λανθασμένο που δεν αφήνει περιθώρια άλλων επιλογών παραμένοντας στην Ε.Ε, πρότεινε τέλος δύο πράγματα: Οικουμενική κυβέρνηση και ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας. Δηλαδή πρότεινε την ενότητα του πολιτικού κατεστημένου και την προστασία του από την λαϊκή οργή με ισχυρές κατασταλτικές δυνάμεις. Αυτή είναι η λογική της ακροδεξιάς. Να ενδυναμώσουν την πολιτική πτέρυγα του συστήματος για να στηρίξουν τα συμφέροντα του ληστρικού τραπεζικού συστήματος .
Απέναντι σε αυτή τη συνωμοσία πολιτικών και τραπεζιτών , όσοι διατείνονται πως δεν ανήκουν στο σύστημα αλλά σε ένα χώρο που τον ονομάζουν εθνικιστικό ή πατριωτικό πρέπει να πάρουν ξεκάθαρες αποφάσεις και θέσεις. Ή θα πάνε με το μέρος του μαχόμενου λαού ή με το μέρος της τυραννίας. Στη πλευρά του λαού θα βρεθούν ιδεολογικά ετερόκλητες δυνάμεις , θα βρεθούν εκεί εθνικιστές , κομμουνιστές , αριστεροί πατριώτες , και απλοί άνθρωποι του μόχθου. Σε αυτό το χώρο της λαϊκής αντίστασης έχει μεγάλη σημασία να υπάρξει ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΟΥ . Δεν λέω ενότητα ιδεολογική, γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ, αλλά ενότητα σκοπού. Και ο σκοπός είναι ένας . Να κτυπηθεί η συνωμοσία , να πέσει το σύστημα της τυραννίας . 
Η Ελλάδα έχει τις δυνάμεις να ζήσει και να μεγαλουργήσει χωρίς την ληστρική ολιγαρχία του πλούτου και των πολιτικών εκφραστών του. Θα στηριχθεί στην εργασία του λαού της και θα δημιουργήσει θεσμούς εμπιστοσύνης ώστε να ελκύσει ξένες επενδύσεις και να επανασυνδέσει την χώρα με τον απόδημο ελληνισμό που έχει τη δύναμη να στηρίξει την οικονομική ανόρθωση της Ελλάδος.
Πρέπει όμως η χώρα, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Πράγμα που θα το επιτύχει με μέτρα συντριβής της φαυλοκρατίας , των πελατειακών σχέσεων, του άναρχου και αρπακτικού φορολογικού συστήματος , της εκμετάλλευσης της εργασίας του λαού από τους λίγους.
Λουκάς Σταύρου
http://l-stavrou.blogspot.com/2011/10/blog-post_5140.html

Ούλοι οι σκύλοι μια γενιά!


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος θα επιμείνει επίσης στην ανάγκη εκλογών, τις οποίες θεωρεί ως τη μοναδική "καθαρή λύση" αυτή την ώρα, θα δώσει τις επόμενες ήμερες μεγαλύτερη έμφαση στις προτάσεις παρά στην κριτική στην κυβέρνηση. 
....
Σαν σήμερα, από τη Μόσχα, ο Γενικός Γραμματέας του παράνομου τότε ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης, λέει το περίφημο: 
«Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος… άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, ούλοι οι σκύλοι μια γενιά!»
Σύμπτωση ή τυχαίο;




Μυστήριο γύρω από το θάνατο του Καντάφι


Ο θάνατος του επί 42 χρόνια ηγέτη της Λιβύης, συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι, σηματοδοτεί αλλαγή σελίδας στην ιστορία της αφρικανικής χώρας, προκαλεί ενθουσιασμό στις τάξεις των αντικαθεστωτικών, ενώ οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα... μόλις άρχισαν.

Οι τελευταίες στιγμές του Καντάφι παραμένουν μυστήριο, καθώς οι αντικαθεστωτικοί υποστηρίζουν ότι υπέκυψε στα τραύματά του ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις για ένα πολύ πιο φρικιαστικό τέλος με το ανύμπορο σώμα του εξαντλημένου Καντάφι να σύρεται στους δρόμους της γενέτειράς του και στη συνέχεια να εκτελείται εν ψυχρώ.

Ο μεταβατικός πρωθυπουργός της χώρας Mahmoud Jibril τόνισε ότι τώρα είναι η στιγμή που στη Λιβύη πρέπει να αρχίσει μία νέα εποχή, με νέα οικονομία, νέο εκπαιδευτικό σύστημα, νέο σύστημα υγείας και με κοινό μέλλον.

"Ο Καντάφι συνελήφθη σώος και αβλαβής κατά την κατάληψη της γενέτειράς του Σύρτης από τα στρατεύματα των αντικαθεστωτικών το πρωί της Πέμπτης", 
σημείωσε ο Jibril. Όμως ο Καντάφι τραυματίστηκε στη συνέχεια στο δεξί χέρι όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί μεταξύ των αντικαθεστωτικών και των οπαδών του Καντάφι, καθώς προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα σε ένα όχημα, σύμφωνα τον Jibril.

Κατά την αποχώρηση του οχήματος, συνέχισε ο Jibril, ξέσπασαν νέοι πυροβολισμοί και ο Καντάφι χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ υπέκυψε στα τραύματά του λίγο πριν φτάσει σε νοσοκομείο της Misrata.

Αυτή είναι η εκδοχή των αντικαθεστωτικών, όμως σε αυτό το σημείο υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, καθώς ξένοι αξιωματούχοι εκτιμούν ότι ο Καντάφι πυροβολήθηκε εξ επαφής, ωστόσο οι λιβυκές αρχές αρνούνται κάτι τέτοιο.

Νεκρός ο φίλος του Τζέφρυ,Καντάφι.Την ίδια ημέρα που ψηφίστηκε ο θάνατος της Ελλάδας!Οσονούπω...Γουδί...!