30 Ιανουαρίου 2009

"Δυναμική αντεπίθεση ετοιμάζουν το ελληνικό ''λόμπι'' στις ΗΠΑ και η Αθήνα, γιά την αντιμετώπιση της μεγάλης τηλεοπτικής προπαγάνδας των Σκοπίων"...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ............
-----------------------------------------------------------------
http://www.kalami.net/
Αποκλειστικό:
Δυναμική αντεπίθεση ετοιμάζουν το ελληνικό ''λόμπι'' στις ΗΠΑ και η Αθήνα, γιά την αντιμετώπιση της μεγάλης τηλεοπτικής προπαγάνδας των Σκοπίων
(πολλές φορές την ημέρα, γιά δύο εβδομάδες, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ορκωμοσία Ομπάμα, που ειδικά στις ΗΠΑ ανέβασε -σε πρωτοφανή βαθμό- την τηλεθέαση). Η συστηματική τηλεοπτική διαφήμιση της πΓΔΜ, στα μεγάλα ''κανάλια'', με πρώτο το CNN, με την οποία προβάλλεται -πολιτικά και τουριστικά- η ''Μακεδονία'', ενόχλησε πολύ τους ''ηγέτες'' της Ομογένειας, αλλά και την Αθήνα.
Σε -μυστική- τηλεσύσκεψη ομογενών ηγετών-προεδροπαραγόντων, υπό τον ''κόσιερ'' πρέσβη μας στην Ουάσιγκτον και σε ανοιχτή γραμμή με την υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα, αποφασίστηκε να γίνουν, άμεσα, τα παρακάτω:
- Διαφημιστική αντεπίθεση με περισσότερες καταχωρήσεις στην μόνη ημερήσια ''γεροντοκόρη'' εφημερίδα μας στη Νέα Υόρκη, ώστε να προβάλλεται τουριστικά περισσότερο η Ελλάδα, στους συνολικά 3.500-4.000 'Ελληνες αναγνώστες της, στο ''γκέτο'' μας στην Αστόρια, στις γύρω περιοχές και στους συνδρομητές της.
- Ο συντονιστής ΣΑΕ ΗΠΑ, θα εκδόσει ένα δυναμικό μήνυμα, που θα δημοσιευτεί -όπως συνηθίζεται- στην ημερήσια της Νέας Υόρκης και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
- Το Ελληνοαμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο (με μέλη Ομοσπονδίες και ΠανΕνώσεις), θ' αναθέσει στην Παν- Μακεδονική ΗΠΑ να εκδόσει ένα ψήφισμα, που θα δημοσιευτεί στην ημερήσια και στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
- Η ελληνική κυβέρνηση θα στείλει βουλευτές στις ΗΠΑ γιά να προβάλουν την Ελλάδα στους Ομογενείς μας.
- Θα καταγγελθούν τ' αμερικάνικα ''κανάλια'' που αποδέχτηκαν την πληρωμένη καταχώρηση της ''Δημοκρατίας της Μακεδονίας'', άσχετα αν έτσι αναγνωρίζονται τα Σκόπια από τις ΗΠΑ.
- Η πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον, μαζί με τα προξενεία, θα κάνουν περισσότερες εκδηλώσεις μνήμης γιά το Ολοκαύτωμα, γιά να προσεταιριστούμε το ισχυρό εβραϊκό λόμπι.
- Θα γίνουν αναφορές των αθηναϊκών ΜΜΕ στην ''μεγάλη κινητοποίηση της Ομογένειας'' γιά το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου