27 Σεπτεμβρίου 2009

"OVERKILL"-"ΦΑΙΔΩΡΑ".Τι γνωρίζουν ο ΓΑΠ και η ΝΤΟΡΑ;


Ερώτηση:-Γιατί δεν αντέδρασε ο αναλαμβάνων χρέη Προέδρου κ.Παπούλιας;
-Τι γνωρίζει η Μπεν-άκη και γιατί δεν της ζητήθηκε να αποκαλύψει όσα γνωρίζει;
-Γιατί δεν αντέδρασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;
-Γιατί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 04/10/2009,ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γ.Παπανδρέου και η Υπουργός Εξωτερικών Θεοδώρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα,μετέβησαν στις Η.Π.Α.,με...προσχήματα διάφορες συναντήσεις;
-Έχει σχέση η διάλυση των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(κατάργηση στρατοπέδων,μονάδων,μείωση θητείας,κλπ.);

Σχέδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑ...υπερβολές ή πραγματικότητα?

Οι επιχειρήσεις «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν τη διάλυση της Ελλάδος.
Η επιχείρηση Φαιδώρα έχει να κάνει με εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, ενώ η επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης (οργάνωση 17 Νοέμβρη).Η ανασφάλεια και ο φόβος είναι ισχυρά όπλα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.Ας δούμε όμως το τεχνικό μέρος των δύο επιχειρήσεων, μέσα από απόρρητα ντοκουμέντα ...;
1 Διχοτόμηση της Κύπρου σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και επίβλεψη της συμφωνίας από Αμερικάνικες πλέον δυνάμεις (έχει ήδη γίνει).
2 Συμφωνία συν-κυριαρχίας στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, όπου με τη πάροδο του χρόνου θα εξελιχθεί σε ολική κυριαρχεία της Τουρκίας.Η συμφωνία αυτή θα στηριχθεί στη «φιλία» των δύο χωρών αλλά και στη Συμφωνία της Μαδρίτης και στο άρθρο 5 που ονομάζει τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκία στο Αιγαίο.
3 Ναρκοθέτηση στα Ελληνικά λιμάνια από δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
4 Κατάληψη του Γ Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη.Διακοπή τηλεπικοινωνιών Ελληνικής Μακεδονίας*. Κατάληψη και ανατίναξη του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (*Ελληνική Μακεδονία γιατί μέχρι τότε τα Σκόπια θα έχουν αναγνωρισθεί επισήμως σαν Μακεδονία από όλους τους Διεθνής Οργανισμούς).
5 Δημιουργία αμερικανο-νατοϊκής βάσης στο Μπούλκες της «Μακεδονίας» στα Σκόπια (έχει ήδη γίνει).
6 Δημιουργία αμερικάνικης βάσης στην Αυλώνα της Βορείου Ηπείρου «Αλβανία»(έχει ήδη γίνει απ'το 1995)
7 Επίσημη αίτηση στον Ο.Η.Ε από τη κυβέρνηση της Αλβανίας για αναγνώριση Αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα.Ο Ο.Η.Ε. με τη σειρά του θα απαιτήσει απ'την Ελλάς την αναγνώριση της Αλβανικής μειονότητας με δικαίωμα στην εκπαίδευση και στο θρήσκευμα.Η μειονότητα αυτή θα συγκεντρωθεί μάλλον στην Ήπειρο.Ο U.C.K αναλαμβάνει δράσεις τρομοκράτισης του ελληνικού λαού, ο Ελληνικός στρατός αντιδρά και το Ν.Α.Τ.Ο, για το καλό των δύο μειονοτήτων, ασφαλίζει την Ήπειρο (σας θυμίζει κάτιWink.
8 Δολοφονία πολιτικών και επιχειρηματιών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
9 Ταυτόχρονα μεταφορά της Ταξιαρχείας του Ρήνου (Γερμανίας) στην «Μακεδονία» (Σκόπια) μαζί με τις ειδικές δυνάμες SEALS και Delta Force. Κατάληψη αεροδρομίων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου