27 Σεπτεμβρίου 2009

Μιά άλλη διάσταση.

email από elas@acsmi.gr
ΑΘΗΝΑ 16-09-2009


Όλοι σε αυτή τη χώρα που μας πληγώνει, γνωρίζουμε ότι σήμερα ζούμε σε ένα περιβάλλον ζοφερό. Μέσα από τα απίθανα και λυπηρά που χαρακτηρίζουν την δημόσια ζωή της χώρας ξεπροβάλλουν αυτοί οι εφιαλτικοί για το Έθνος μήνες που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία του ανά τους αιώνες.

Ως γνωστόν, κατά το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος, θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Κατά την έννοιά της, κάθε κυβέρνηση που εκλέγεται για μια τετραετία, οφείλει να εκτελέσει τη λαϊκή εντολή εξαντλήσεως της θητεία της και ΟΥΔΕΙΣ, καταχρώμενος των εκ του Συντάγματος δικαιωμάτων και διακριτικών ευχερειών του, έχει το δικαίωμα να την εξαναγκάσει σε πρόωρες εκλογές. Οιοσδήποτε το επιχειρήσει, για να εξυπηρετήσει τις οποιεσδήποτε πολιτικές του επιδιώξεις και σκοπιμότητες, όχι μόνο δεν σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία αλλά ΟΥΤΕ έχει γνώση των καθηκόντων και υποχρεώσεών του ως πολίτης.

Είναι περίεργο φυσικά το γεγονός, ότι όλοι «οι αρχηγοί» των κομματικών συντεχνιών κινδυνολογούν εξαντλούμενοι στο ότι πρέπει να γίνουν «εδώ και τώρα» εκλογές. Οι πολιτικοί όμως λεονταρισμοί αναπτύσσονται σε όλα τα άλλα θέματα πλην των εθνικών και κανένας τους δεν εκφράζει τη λύπη του, διότι με την επίσπευσή τους παραβιάσθηκε η λαϊκή εντολή του 2007 και επομένως η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας την οποία οι ίδιοι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αφού, εκ πεποιθήσεως, είναι θεραπαινίδες του Δόγματος του Μακιαβέλι το οποίο επιτάσσει ότι: «Υπεράνω πάσης ηθικής αρχής και φιλανθρωπίας ίσταται η πολιτική σκοπιμότης.».

Ο κατ’ επίφαση λόγος που προφασίστηκε ο κύριος Καραμανλής και αποφάσισε να επιβαρύνει με άλλα 200 εκατομμύρια ευρώ (έξοδα εκλογών) την χώρα, ήταν η οικονομία. Φυσικά, αυτός ο λόγος ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την πραγματικότητα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ουσιαστικά, άλλη μία φορά, παραβιάζει κατάφορα το Σύνταγμα της χώρας, συνεπικουρούμενος ξανά από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας!!! Στην Ελλάδα βέβαια, η παραβίαση του Συντάγματος, με την ανοχή, την συνενοχή και την συναυτουργία των διοριζομένων από τα κόμματα προέδρων της Δημοκρατίας, είναι σύνηθες φαινόμενο.

Ο λαός όμως θέλει να πληροφορηθεί την αλήθεια. Αλλά περί αυτής, από ΟΥΔΕΜΙΑ πλευρά γίνεται λόγος. Έτσι ο λαός, έρχεται γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπος μ’ ένα επικίνδυνο ψέμα ολόκληρου του πολιτικού συστήματος που δεν τολμά να ομολογήσει την χρεοκοπία του.

Γιά όλους όμως εμάς, που δεν συρόμαστε στο άρμα των συμφερόντων των κομμάτων τους, ο λόγος μάς είναι γνωστός και αυτή η κίνηση του πρωθυπουργού, δεν ήταν ο άσσος στο μανίκι του, για να αιφνιδιάσει τους πολιτικούς του «αντιπάλους», αλλά η νάρκη στα θεμέλια της πατρίδας. Αυτό δεν είναι πράξη ευθύνης. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ. Αν ο «υπερήφανος» Μακεδόνας, ήθελε πραγματικά να είναι υπερήφανος, όφειλε να πει στον Ελληνικό λαό ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ. Ξεχνάει, ηθελημένα ως φαίνεται, το αξίωμα ότι: ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ αλλά στους λαούς που εκπροσωπούν.

Ο στόχος είναι πασίγνωστος αλλά μη ομολογούμενος από το σάπιο κατεστημένο της Ελλάδος και «ελύληθεν η ώρα» της αποκάλυψης του αναστήματός των. Ο πολιτικός κόσμος της προδοσίας το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Ο λόγος είναι η εφαρμογή των Νατοϊκών σχεδίων «OVERKILL» και «ΦΑΙΔΩΡΑ» εκπορευόμενα από το Δόγμα Κίσινγκερ. Μια πραγματικότητα που γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού υπήρξε από τα πιό έμπιστα στελέχη του Ανδρέα Παπανδρέου και γνώστης των δεσμεύσεων του αρχηγού του για την εφαρμογή τους. Επιχειρήσεις που έχουν μελετηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και αφορούν η μεν επιχείρηση Φαιδώρα την εδαφική διάλυση της Ελλάδος από έξω προς τα μέσα, η δε επιχείρηση Overkill έχει τα στοιχεία ψυχολογικού πολέμου και τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού σε περίοδο ειρήνης διά τρομοκρατικών ενεργειών, επιδρομή κουκουλοφόρων και «διαδηλώσεων», πυρκαγιών και δολοφονιών .

Ο λόγος είναι η υλοποίηση του άρθρου 28 # 3 του ισχύοντος Συντάγματος του οποίου απαξάπαντες οι «εθνοπατέρες» και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους τελούν εν γνώσει. Είναι η παράγραφος που αποτελεί το ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ γιατί έτσι παραδίδεται το ΕΘΝΟΣ προδομένο από τους φύλακες. Είναι η παράγραφος του Συντάγματος που αποτελεί το μεγάλο έγκλημα κατά του Έθνους: «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον….»

Ο λόγος είναι η πραγμάτωση των όσων εξεστόμισε η προδότρια Πυθία-πρόεδρος της Βουλής την 8η Φεβρουαρίου 2005 προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν μεταξύ των άλλων διαλαμβανομένων διεμήνυε και εκείνη την μακάβρια για την πατρίδα μας προφητεία, τονίζοντας: «Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.»

Αγαπητοί, σας γνωρίζω ότι, τόσο τα λεχθέντα υπό της Πυθίας προέδρου της τότε Βουλής κυρίας Ψαρούδα-Μπενάκη όσο και η μη αντίδραση αφ’ ενός υπό του κυρίου Παπούλια, μετέπειτα Προέδρου της «Δημοκρατίας», αφ’ ετέρου υπό των 300 βο[υ]λευτών, συνιστά το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αλλά πού εισαγγελείς!!!

Και ΟΥΔΕΙΣ διαμαρτυρήθηκε, ΟΥΔΕΙΣ ξεσηκώθηκε. Και όχι μόνο ΟΥΔΕΙΣ ΥΨΩΣΕ ΦΩΝΗ, από οποιαδήποτε πολιτική γιάφκα, αλλά και σφυρίζουν αδιάφορα για το συντελεσθέν κακούργημά τους. Μας πάνε ως πρόβατα επί σφαγήν οι προδότες. Δεν ξεσηκώθηκαν οι ξεπουλημένοι ακαδημαϊκοί και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι. Δεν το σχολίασαν οι αργυρώνητοι νεογενίτσαροι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα σιωνοκρατούμενα ΜΜΕ.

Τι έχουν να πουν αυτοί που κρατούν το Έθνος υπό κατοχή; Τι να πουν αυτοί που δεν αφήνουν τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο; Τι να πουν αυτοί που ευθύνονται για την διάλυση του κράτους, για την άνοδο των ουτιδανών; Τι να πουν οι πράκτορες, οι δοσίλογοι, οι χρυσοκάνθαροι, τα κομματόσκυλα, τα αποβράσματα της κοινωνίας; Τι να πουν οι υπηρέτες των νταβατζίδων; Τι να πουν οι προστάτες των κουκουλοφόρων, των εκχυδαϊστών της νεολαίας μας και πάσης διαφθοράς; Τι να πουν αυτοί που πνίγουν τη χώρα στον ζόφο που ξεχειλίζει από το άνοιγμα του οχετού του διεφθαρμένου πολιτικού τους συστήματος; Τι να πουν οι «δήθεν» που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σωθικά του ελληνικού Έθνους;

Η χώρα μας κυβερνάται από σπείρες κλεπτών, απατεώνων και γκάνγκστερ που παριστάνουν τους πολιτικούς. Η διαφορά τους από τους μαφιόζους έγκειται στο ότι αυτοί χαίρουν άπλετης δημοσιότητος και ατιμωρησίας, με τον περιβόητο νόμο περί ασυλίας, ενώ οι άλλοι δρουν στο σκοτάδι και τιμωρούνται εάν και όταν αποκαλυφθούν. Η σπείρα των ανίκανων γυμνοσάλιαγκων, των βρώμικων, ανήθικων, φιλόπλουτων, αστράτευτων, διεφθαρμένων και επαγγελματιών πολιτικών, των χρηματοδοτούμενων από αδιαφανείς πηγές και κέντρα του διεθνούς Σιωνισμού, ενώ πρέπει να σκέπτονται την πατρίδα και τις επόμενες γενιές, νομοθετώντας εξυπηρετούν μόνο και μόνο τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους και της κάθε λέσχης «Μπίλντερμπεργκ» ή κάθε ΣΤΟΑΣ στην οποία απολογούνται και των οποίων τα σχέδια υπηρετούν αφού ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι όλοι οι παραπάνω ακολουθούν μία κοινή και ενιαία γραμμή σε πολλά και καίρια ζητήματα. Αλλά η άτυπη σύμπλευση, η «σύμπτωση απόψεων», δυνάμεων που κινούνται από τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό μέχρι τον «αντιεξουσιαστικό» χώρο καταδεικνύει την κοινή πηγή προέλευσής τους. Όλο το σάπιο κατεστημένο μια γροθιά εναντίον των κυριαρχικών δικαιωμάτων του έθνους μας! Δεν χρειάζεται πλέον ν’ ανοίξει κάποιος απ’ έξω τις κερκόπορτες. Τις έχουν ανοίξει προ πολλού οι εκάστοτε εξουσιαστές μας. Μήπως όμως πρέπει κάποτε να ξαναλειτουργήσει του Γουδί; Λέω, μήπως!!!!!

Θα θυμάται φυσικά ο ελληνικός Λαός ότι προσφάτως, τόσο τα έντυπα όσο και ηλεκτρονικά ΜΜΕ διατυμπάνιζαν ότι ο αμερικανός πρόεδρος, Χουσεΐν Μπαράκ Ομπάμα, εκκάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας να επισκεφθεί την Αμερική το τέλος του χρόνου. Και ποιά ήταν τα προς συζήτηση θέματα της προσκλήσεώς του; Το Σκοπιανό, η ονομασία και η ένταξη του σλαβικού κράτους στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, το Αιγαίο, το Κυπριακό, η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. και η αναγνώριση του Κοσσόβου ως ανεξάρτητο κράτος, με όλες τις συνέπειες για τη Θράκη. Οι "στρατηγικές" σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ, υπό τα νέα δεδομένα τα οποία τίθενται από τον πλανητάρχη Ομπάμα που έχει προχωρήσει ως γνωστόν σε νέες αξιολογήσεις καταστάσεων στο διεθνές περιβάλλον μας, έχουν υποστεί ρήγμα. Η άποψη αυτή δυστυχώς ενισχύεται από την μεροληπτική στάση των Αμερικανών έναντι της Ελλάδος και προέκυψε, αρχής γενομένης, από την εθνική στάση του πρωθυπουργού στο Βουκουρέστι όπου κατάφερε να πείσει τα μετέχοντα στο ΝΑΤΟ κράτη να αρνηθούν την πρόσκληση του ψευτομακεδονικού κράτους των Σκοπίων για ένταξή του στο ΝΑΤΟ, παρά το ότι είχαν προαναγγείλει αυτή τόσο ο κ. Μπούς, όσο και η κ. Ράϊς.

Ενόχλησε οπωσδήποτε τους μαέστρους της ορχήστρας της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ το επίτευγμα του πρωθυπουργού, της υπογραφής της σύμβασης με τη Ρωσία για τον αγωγό του φυσικού αερίου και φοβούμενοι τον απογαλακτισμό της Ελλάδας από την Σιωνοκρατούμενη αστερόεσσα εξαπέλυσαν πογκρόμ αφ’ ενός κατά της Ελλάδος με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 και τα συντελεσθέντα κατά το Δεκέμβριο του 2008 αφ’ ετέρου και κατά του ίδιου του πρωθυπουργού με τους επίορκους παράγοντες-λιγούρια και λαμόγια της κυβερνήσεώς του αλλά και του αμέσου περιβάλλοντός του με την πλειάδα των σκανδάλων στα οποία υπέπεσαν ηθελημένα ή μη, πλανώντες και πλανώμενοι, ως μωρές παρθένες.

Εντυπωσίασε το γεγονός ότι τα επηρεαζόμενα από τους Αμερικανούς ευρωπαϊκά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων πολλοί περιλαμβάνουν και δύο ελληνικά συγκροτήματα, κατηγόρησαν την Ελλάδα και εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους διότι η Κυβέρνηση δεν παραιτείται μετά από τα του Δεκεμβρίου τραγικά συμβάντα. Ενώ η γαλλική εφημερίδα LE FIGARO έγραψε, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος και δεν πρέπει να της ανατεθεί η Προεδρία του ΟΑΣΕ από 01-01-2009.

Υπό τον εφιάλτη λοιπόν της επερχόμενης συνάντησης του πρωθυπουργού με τον πλανητάρχη Χουσεΐν, ο κύριος Καραμανλής θεώρησε σκόπιμο να βρεί τρόπο να λακίσει προκειμένου να μην καταγραφεί στις συνειδήσεις των πολιτών και στην ιστορία ως επίορκος και προδότης. Αθετώντας λοιπόν τη δέσμευσή του προς το λαό και μη αποφασισμένος να υπερασπιστεί αταλάντευτα τη χώρα του και τις προτεραιότητές της, για να μην ενδώσει στις αξιώσεις των Σκοπίων δεχόμενος τις αμερικανικές απόψεις, για να μην βρεθεί στην δύσκολη θέση να προστατεύσει την ελληνικότητα της Θράκης, για να μην υποκύψει σε όλα τα αιτήματα των Τούρκων και για να μην στριμωχθεί για να υποστηρίξει την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Κύπρου μη δεχόμενος τα αμερικανικά σχέδια, την εφαρμογή των οποίων έχει αναλάβει το ΝΑΤΟ, που ευνοούν την Τουρκία, αναζητούσε εναγωνίως σανίδα σωτηρίας και δυστυχώς επιλέγοντας την ατιμωτική φυγοδικία, την βρήκε και προκήρυξε τις εκλογές προς το συμφέρον του και μόνο. Έψαχνε εναγωνίως για αφελή και τον αφελή τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και στο τυφλά διψασμένο για την κυβερνητική εξουσία ΠΑΣΟΚ που, ως ο από μηχανής Θεός, του πέταξε το γάντι της προκήρυξης των εκλογών εκβιάζοντας με την μη συναίνεσή του στην εκλογή του προέδρου Δημοκρατίας στο πρόσωπο του κυρίου Παπούλια ο οποίος περί άλλων τυρβάζει.

Την βρήκε στο πρόσωπο ενός αμερικανού πολίτη που, υπό τις αναθυμιάσεις των χασισόδενδρων της βεράντας του σπιτιού του, υποσχόμενος στο Λαό λαγούς με πετραχήλια, ευαγγελίζεται να γίνει πρωθυπουργός της χώρας για να αποτελειώσει ό,τι άφησε στη μέση όταν ως υπουργός εξωτερικών όργωνε το Αιγαίο αγκαλιά με τον ΤΖΕΜ επαναπροσδιορίζοντας τα θαλάσσια όρια της Ελλάδας. Τον βρήκε και προσπαθεί να τον επιβάλλει και σ’ εμάς αποποιούμενος τις ευθύνες του ως πολιτικού ανδρός. Ανέσυρε από την ανυπαρξία έναν «πρωθυπουργό» και επανιδρύοντας στην ουσία το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ του κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον εγκαθιδρύσει στον σβέρκο μας. Οϊμέ!!! Αν συμβεί και τούτο, τότε θα έχουμε σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ ανεγκεφαλισμού και παράνοιας. ΟΥΔΕΝ κράτος ανά την υφήλιο έχει κυβερνηθεί μέχρι σήμερα από Αμερικανό πολίτη και κατ’ επίφαση γηγενή. Η απόλυτη κατάντια του πολιτικού συστήματος. Αν και η κοινωνία μας αποδεχθεί το επιχειρούμενο, τότε βάζουμε πλέον μόνοι μας το κεφάλι μας στη λαιμητόμο. Ας απελευθερώσουμε και το ξυράφι με τα ίδια μας τα χέρια. Οποίος αμοραλισμός!!!!

Ο πρωθυπουργός, θεωρώντας τον εαυτό του πολιτικά ως μάγκα, θέλησε να βγάλει από τη μασχάλη του την «καυτή πατάτα» των κορυφαίων εθνικών θεμάτων που απαιτούν σθένος και πυγμή. Θέλησε να πετάξει στον ζεϊμπεκικολάτρη το μπαλάκι της διευθέτησης και την ανθελληνική πένα της υπογραφής των κατάπτυστων όρων μιάς εθνικής μειοδοσίας. Συνιστά όμως πολιτική μαγκιά να κάνεις μπαλάκι το μέλλον του Έθνους σου προκειμένου να μην κερδίσεις την αιωνιότητα και εσύ ως και ο τυπικά Εφιάλτης;

Επειδή δηλαδή σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχουν αφελείς, ανερμάτιστοι, καιροσκόποι και πιθανόν ενεργούμενα, είναι αυτό ικανή και αναγκαία συνθήκη για να διαπράξετε, κύριε πρωθυπουργέ, το μεγαλύτερο έγκλημα που γνώρισαν οι γενιές των Ελλήνων λιποτακτώντας από την πλέον τιμητική υποχρέωση του πολιτικού που είναι η προάσπιση των δίκαιων της πατρίδας του; Από πότε ο «ηγέτης» δικαιούται να εισάγει το παιχνίδι του ποντιοπιλατισμού, με τρόπο υποκριτικό και φυγόπονο, αδιαφορώντας για το μέλλον του Έθνους; Αρκεί και μόνο να μην είσαι εσύ αυτός που θα κατηγορηθεί πως φόρεσε την κουκούλα του δήμιου για να τραβήξει το σκοινί της καρμανιόλας; Ε, ΟΧΙ και τέτοιος τσαρλατανισμός!!!

Σέρνει, ο πρωθυπουργός, την χώρα σε εκλογές και κάνει τα αδύνατα δυνατά να τις χάσει για να σωθεί ο ίδιος από τις σελίδες της Ιστορίας που θα τον φτύνουν ανά τους αιώνες ως τον ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ «ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ»; Συνιστά πράξη ευθύνης, να παραδίδει ένας πρωθυπουργός τη χώρα του, όντας ο ίδιος ενδοτικός, σε κάποιον άλλον αφελή, αρχομανή και αδιαμφισβήτητα ενδοτικότερο από τον ίδιο; Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του τις ιερές γραφές του Αρριανού: «Νομίζεις ότι ο Ηρακλής θα γινόταν αυτός που έγινε, αν δεν υπήρχε το λιοντάρι (της Νεμέας), και η Ύδρα (της Λέρνης), και το ελάφι και οι χοίροι, και κάποιοι άδικοι άνθρωποι και άγριοι, τους οποίους εκείνος εξεδίωκε και καθάριζε τον τόπο;» Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του το υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξίωμα: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού» «salus populi suprema lex esto» και την κατά τον Αλέξανδρο Σβώλο παρακαταθήκη, ότι: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι στον Λαό δεν πρέπει να έχει όρια.» Δεν θα έχει οπωσδήποτε υπ’ όψιν του το αξίωμα ότι: «Η χειρότερη μορφή ΔΟΥΛΕΙΑΣ είναι να νομίζεις ότι είσαι ελεύθερος».

Δυστυχώς όμως και όλες οι άλλες κομματικές συντεχνίες, προτάσσοντας το ίδιον συμφέρον, ΟΥΔΟΛΩΣ αντέδρασαν στην απόφαση του «Μακεδόνα» πρωθυπουργού. ΟΥΔΕΝ αντέταξαν διότι η απόφασή του εξυπηρετεί τα κομματικά τους ιδιοτελεί συμφέροντα. Και οι βο[υ]λευτές απάντων των κομμάτων, ποιούντες την νήσσα, οδηγούν το Έθνος στο ικρίωμα.

Την στιγμή που διακυβεύονται ύψιστα εθνικά θέματα δεν υπογράφηκε κανένα ψήφισμα από βουλευτές, με τη ρητή δήλωση ότι δεν θα στηρίξουν καμία κυβέρνηση που θα παραλείψει να υπερασπισθεί ένα έκαστο τα εθνικά μας δίκαια. Προτιμήθηκε δυστυχώς η σιωπή. Προδήλως για να μην ενοχληθούν οι αρχηγοί τους και δεν τους συμπεριλάβουν στις λίστες των υποψηφίων των εκλογών και χάσουν την κουτάλα των παροχών.

Ας έχουν όμως υπ’ όψιν τους, όλοι αυτοί οι ενορχηστρωτές του εθνικού ξεπουλήματος, ότι οι Έλληνες δεν ανέχονται και δεν θα συγχωρήσουν ποτέ καμιά εθνική μειοδοσία στη διαχείριση των εθνικών τους θεμάτων. Ας έχουν κατά νου και τούτο, ότι αυτός ο υπερήφανος Λαός μήπως και κάποια στιγμή επαναστατήσει, τουλάχιστον συνειδησιακά, κάνοντας έργο τα λόγια του Μεγάλου μας ήρωα της Εθνεγερσίας, του Γέρου του Μωριά: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»!!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου