02 Ιουνίου 2009

Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ=Τρέμουν Χριστοφοράκο-Καραβέλλα.Έλληνες είστε κορόϊδα με ταμπέλα.

Ζήστε εσείς με τα κόκκαλα σαν τα σκυλάκια,ψηφίστε όμως αυτούς που βρίζετε για να τρώνε την Ελλάδα.Δεν σας φταίει κανείς.Καλά κάνουν.

Τι αναφέρει το τηλεγράφημα για τον Χ. Καραβέλλα

http://kourdistoportocali.blogspot.com

www.antinews.gr

Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για τα τέκνα του κ. Καραβέλλα, ιδού τις αναφέρει το απόρρητο σήμα από την Ουρουγουάη και κρίνετε μόνοι σας.

Σύμφωνα λοιπόν με απόρρητο έγγραφο του ΥΠΕΞ τα τέκνα του κ. Καραβέλα είναι ιδιοκτήτες εταιριών με έδρα τον Παναμά που ο ίδιος είχε συστήσει και είχε μεταβιβάσει ποσό 3.000.000 δολαρίων. !!!

Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, ο φυγόδικος Χρήστος Καραβέλας δεν φαίνεται να βρίσκεται στην Ουρουγουάη. Ο ίδιος εισήλθε στην Ουρουγουάη το Σεπτέμβριο του 2008 προκειμένου να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Στο λογαριασμό αυτό εστάλησαν 3.000.000 δολάρια, από την τράπεζα-Bank of Cyprus Public Corporation LTD της Λευκωσίας και τον αριθμό λογαριασμού CY 98002003850000004027850106. Αποστολέας ήταν η σύζυγος του Μάρθα Καραβέλα.

Το Μάρτιο του 2009 ο κ. Καράβελας επανήλθε στην Ουρουγουάη και συνέστησε δυο ανώνυμες εταιρίες με έδρα τον Παναμά , στις οποίες μεταβίβασε το ποσό των 3 εκ. ευρώ. Ως ιδιοκτήτες των παραπάνω εταιριών εμφανίζονται τα τέκνα του κ. Καραβέλα και ως πρόεδρος ο γερμανός υπήκοος Oliver Hemmer. Επιπλέον στις εν λόγω εταιρίες εμπλέκεται και βρετανός υπήκοος David Baker.

Στο διάστημα παραμονής του στην Ουρουγουάη ο Καραβέλας αγόρασε στο όνομα Παναμέζικης εταιρίας πολυτελές διαμέρισμα αξίας 500,000 δολαρίων στη λουτρόπολη Punta Del Este. Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο Χ. Καραβέλας εξήλθε της Ουρουγουάης (Απρίλιος 2009) και δεν φαίνεται έκτοτε να έχει επανέλθει σ’ αυτήν. Αυτές της μέρες έγινε προσπάθεια πωλήσεως του εν λόγω ακινήτου μέσω πληρεξουσίου, την οποία απέτρεψαν οι Ουρουγουανές Αρχές.
(πληρεξούσιος είχε οριστεί ουρουγουανός υπήκοος ο οποίος εκλήθη από τον τοπικό δικαστή για κατάθεση.)

Τέλος υπάρχει διαβεβαίωση από τις τοπικές αρχές ότι οι καταθέσεις και το ακίνητο που αγόρασε κατά τη διάρκεια της παραμονής του, παραμένουν παγωμένα.

NonPaper300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου