09 Μαρτίου 2011

Διάλεξε την ώρα να παραιτηθεί ο Γεωργακόπουλος!

Δεν υπήρχε η απαραίτητη..."χημεία",είπε ο..."αλογοσκούφης"...ε,συγγνώμη,ο...Παπακωνσταντίνου!
Λαϊκή παροιμία:"δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένον αχερώνα"! 
Τι έγινε ρε παιδιά βουλιάζει το καράβι και τη κοπανάμε;;;

Παραιτήθηκε ο Δ.Γεωργακόπουλος

newego LARGE t 1101 36219536 type11495 Τη έγινε ρε παιδιά 
βουλιάζει το καράβι και την κοπανάμε;;;Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις μεταξύ υπουργού και του γενικού γραμματέα, υπεύθυνου για φορολογικά θέματα, ήταν τυπικές το τελευταίο διάστημα και είναι πιθανόν η παραίτηση να σχετίζεται με την βουτιά των εσόδων στο πρώτο δίμηνο του έτους.

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή.

Η κίνηση του αυτή ήταν για πολλούς, από καιρό αναμενόμενη, καθώς οι σχέσεις του κυρίου Γεωργακόπουλου με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ήταν κάκιστες αφού, επί ένα και πλέον χρόνο, ο γενικός γραμματέας παρέμενε χωρίς ουσιαστικά αρμοδιότητες και το «παιχνίδι» με τις απανωτές αλλαγές στη φορολογία γινόταν αποκλειστικά από τον υπουργό Οικονομικών και τους «εκλεκτούς» του. Σύμφωνα με τους παροικούντες την πλατεία Συντάγματος πάντως, μόνο τυχαίος δεν ήταν ο χρόνος που επελέγη για να τα «βροντήξει» ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του υπουργείου.

Αρχαία Ιθώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου