16 Μαΐου 2011

Η Ο'felia που ωφέλισε την Υφήλιο!Παραδέχτηκε ο Στράους Κοέν(Στρος Καν), ότι της είπε..."στρώσε-κάνε"!!!

Ο Στρος Καν δια μέσου των δικηγόρων του άλλαξε την υπερασπιστική του γραμμή. Ο Δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πόλεμος τώρα άρχιζε και ότι ο Στρος Καν συνευρέθηκε σεξουαλικά με την καμαριέρα αλλά με την συναίνεσή της και δεν άσκησε πάνω της καμία βία.


Η πτώση ενός ισχυρού σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση
Πηγή...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν έχει παγώσει ακόμα το μελάνι των υποστηρικτών της συνομοσιολογίας,ότι τάχα του την είχαν στημένη,ότι χάσαμε τον..."προστάτη" μας!(γα-μιά μας),ότι...,ότι...και κλάμα τώρα οι καμαριέρες του Στρώσε-Κάνε!
Τι έχουν να πουν τώρα οι ορντινάτσες;
ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΟΕΝ!

Ωφέλεια [o'felia] το όνομα της καμαριέρας που ίσως αποδεικτεί ο πιο ωφέλιμος άνθρωπος του Πλανήτη!Με ένα καθαρά ελληνικό όνομα!Τυχαίο;Δε νομίζω!

Προφυλακιστέος ο Στρος Καν για τις κατηγορίες βιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

static.reuters.com
Προφυλακιστέος θα είναι τουλάχιστον μέχρι της 20 Μαίου ο Ντομινίκ Στρος Καν μετά την απόφαση του ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, ενώπιον του οποίου προσήχθη κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και κράτηση ανθρώπου παρά τη θέλησή του.
Η δικαστής υιοθέτησε την εισήγηση των εισαγγελέων, με το σκεπτικό ότι ο Στρος Καν είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος. Οι εισαγγελείς έκαναν ακόμη γνωστό ότι ερευνούν εάν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Πάντως, ο επικεφαλής του ΔΝΤ αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι του ζήτησαν να οριστεί εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης τους, κάτι που όμως απέρριψε το δικαστήριο.
Ο Στρος Καν θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 20 Μαΐου.
Ο επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού, ο οποίος φορούσε χειροπέδες και ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, περίμενε να κληθεί ενώπιον της δικαστού Μελίσα Τζάκσον μαζί με τρεις ακόμη κατηγορούμενους σε άλλες υποθέσεις.
Η αγόρευση του εισαγγελέα 
 
Η απόφαση της δικαστού
Ισχυρό άλλοθι;
Οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος-Καν ισχυρίζονται ότι έχουν ισχυρές αποδείξεις και μάρτυρες που μπρούν να το επιβεβαιώσουν ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρισκόταν σε εστιατόριο και γευμάτιζε με την κόρη του την ώρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι εντόπισαν όλες τις κινήσεις του Στρος-Καν και διαπίστωσαν ότι έφυγε από το ξενοδοχείο το μεσημέρι, αφού πλήρωσε τους λογαριασμούς του και παρέδωσε το κλειδί του. Στη συνέχεια πήγε να γευματίσει με την κόρη του και πήρε ταξί για το αεροδρόμιο.
Και νέα μήνυση κατά Στρος Καν;
Τα νομικά προβλήματα του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ δεν σταματούν στην συγκεκριμένη υπόθεση καθώς φέρεται ότι θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση μια γαλλίδα δημοσιογράφος.
Πρόκειται για την 31χρονη Τριστάν Μπανόν που είχε αφηγηθεί σε τηλεοπτική εκπομπή τον Φεβρουάριο του 2007, ότι το 2002 είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Στρος Καν, όταν τον είχε συναντήσει σε ένα διαμέρισμα για να του πάρει συνέντευξη, την εποχή που αυτός ήταν υπουργός οικονομικών της Γαλλίας.
Τελικά το όνομα του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είχε καλυφθεί από ένα "μπιπ" στην αναμετάδοση της εκπομπής. Την εποχή εκείνη όμως η μητέρα της, Αν Μανσουρέ, περιφερειακή σύμβουλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τη δυτική Γαλλία, την αποθάρρυνε από το να καταθέσει μήνυση.
 

1 σχόλιο:

  1. Σάς ενοχλώ και πάλι αλλά η ελληνίδα δημοσιογράφος κα Angelique Kourounis (Αγγελική Κουρούνη στο σημερινό πρωϊνό πρόγραμμα τού κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού France Inter το Sept Neuf (7/9) πού περνά γύρω στις 7 παρά 10 το πρωϊ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα έχασε τον μεγάλο σύμμαχο κον Strauss Khan και ένα σωρό άλλες ανοησίες. Η κα Κουρούνη όταν παρουσιάζει προγράμματα προσπαθεί να κάνει scoop μαυρίζοντας την Κύπρο ή την Ελλάδα. Ελληνίδα να σού πετύχει !
    Ανδρειανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή