08 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μωυσής είχε κέρατα




Ο επιβλητικός Μωυσής του Μιχαήλ Άγγελου. Το άγαλμα λαξεύτηκε το 1513 για τον τάφο του πάπα Ιουλίου Β' και είναι τοποθετημένο στο μαυσωλείο του Σαν Πιέτρο ιν Βίνκολι στη Ρώμη.
Tο μνημειώδες έργο του Μιχαήλ Άγγελου "ο Μωυσής": επιβλητικός, γιγαντιαίος ο πατριάρχης της Βίβλου, αυστηρός και δυναμικός• από την ένταση στην οποία βρίσκεται παρατηρήστε τη διαγραφή κάθε φλέβας κάτω από την επιδερμίδα στα χέρια του: πόσο "ζωντανός" μοιάζει!
Αυτά γράφουν στο διαδίκτυο.
Καλά, τα κέρατα του κανείς δεν τα βλέπει; Ο Μωυσής είχε κέρατα. Δείτε τα:



-->
Φυσικά, ο Μιχαήλ Άγγελος ούτε ανόητος ούτε άσχετος ήταν και λάξευσε έτσι τον Μωϋσή... άντε να μη πω τίποτα για τα κέρατα του τώρα...

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

    ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΤΗΣΜΕΝΗ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ...

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΜΩΗΣΗΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ-ΕΚΟΨΕ-ΕΡΑΨΕ... ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΑΙΡΕ, ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ...

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΗΣΗ...

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΜΩΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑ...ΕΙΧΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ...

    ΚΑΙ Η ΚΑΚΕΚΤΥΠΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΗΓΗ.

    ΑΡΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ...

    ΓΙΑΤΙ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελαν να βλέπουμε την βίβλο σαν μη ιστορικό στοιχείο για να μη δημοσιεύονται οι απάτες, ο δόλος και όλα τα ανεπίτρεπτα που έκαναν στην ιστορία. Όσο για το μόνοι μας, οι κορυφαίοι ήταν πάντα μόνοι. Πάντως το σχόλιο σου για τον ΣΑΤΑΝΙΚΟ Μωησή μου άρεσε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μυθικός Μωυσής της Π.Δ. επιστρέφοντας από το Όρος ΣΙΝΑ του Σεληνιακού Σιν ή Σίνου ή Κινέζου, φέροντας τις "10 εντολές" του "Κυρίου του"(κακέκτυπη αντιγραφή βαβυλωνιακών νομοθεσιών) είχε βγάλει στο κεφάλι του κέρατα(!!!)
    (βλ. Αρχαιολογικά Ευρήματα της ΟΥΡ. Το χρυσό μοσχάρι με τα κέρατα εβρέθη σε τάφο της πόλεως ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ της Χαλδαίας)
    Τα Κέρατα και ο Ταύρος στις ασσυροβαβυλωνιακές εβραιομογγολικές δοξασίες των Σεληνιολατρών Χαλδαίων καμπαλιστών μάγων (Χαλδαίος = Σεληνιολάτρης, από τη ρίζα Χάλδι-Khaldi=Σεληνιακός θεός) συμβόλιζαν το σχήμα και τη μορφή της Ημισελήνου (crescent moon) και τον ύψιστο θεό ΣΙΝ της Σελήνης. Δεν είναι πλέον άξιον απορίας γιατί οι ύποπτες αναφορές περί Σελήνης στη Βίβλο (ανταναίρεση σελήνης, αποκάλυψη κλπ), η ιουδαική αίρεση του Ισλάμ, οι μογγολικές (ημι-δρακονιανές), οι ισλαμικές, και οι κινεζικές (δρακονιανές) σημαίες οι οποίες φέρουν την Ημισέληνο ως ύπατο έμβλημα τους και ως απόδειξη ότι υπακούουν αυστηρά μόνο στις προσταγές της Σελήνης: Σεληνιασμός Τηλεκατευθυνόμενων Ζόμπι των γενετικών προϊόντων του ΣΙΝ: Κινέζων Δρακονιανών και Ημι-Δρακονιανών μογγόλων(εβραίων σεφάρντιμ-σαξόνων-χαζάρων-ταταρων κλπ) με γενετικές διαταγές τον εξουσιασμό και την τελική σφαγή-αφομοίωση της λευκής & μαύρης φυλής των εχθρικών αστερισμών Σειρίου-Ανδρομέδας-Τροπίδος Άργους.
    βλέπε: http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/06/el-shaddai-wikipedia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή