07 Απριλίου 2010

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ...Να ζητήσουμε την επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ!Να καταστρέψουμε όλα τα λαμόγια!

Ένα απόσπασμα του άρθρου...
[...
Ο υπερδανεισμός, δηλαδή, που σήμερα καταγγέλλεται από τους Γερμανούς, μας επιβλήθηκε από αυτούς. Αυτοί μας ανάγκαζαν να δανειζόμαστε πολλά χρήματα, για να ξοδεύουμε πολλά, βάζοντας υποθήκη την πατρίδα μας. Θα παίρναμε εμείς τα γυαλιστερά γερμανικά “καθρεπτάκια” και οι Γερμανοί θα έπαιρναν ως “αποζημίωση” την πατρίδα μας. Αυτό ήταν το κόλπο. Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην πρωθυπουργία ο δοσίλογος Σημίτης. Ο αδερφός του πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Μόνον έτσι εξηγείται πώς μια μαϊμού κυβέρνησε τόσα πολλά χρόνια έναν λαό, ο οποίος ύμνησε την ανθρώπινη ομορφιά .Πραγματική μαϊμού και ψυχικά και σωματικά και πνευματικά.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ακόμα και το “δούλεμα” έχει κάποια όρια και κάποιους κανόνες, για να μην εκτροχιάζεται σε γελοιότητα. Κατάλαβε γιατί μιλάμε για “παπατζηλίκια”; Τώρα οι εβραιόγυφτοι της ερήμου τρέμουν μην τους πάρουν “χαμπάρι” οι Έλληνες. Γι’ αυτόν τον λόγο “αγωνιούν” για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Αν στην παρούσα φάση δεν τα “καταφέρει” η ελληνική οικονομία να τηρήσει τους όρους του Ευρώ, οι Εβραίοι κινδυνεύουν να πάθουν μεγαλύτερη ζημιά, παρά οι ίδιοι οι Έλληνες.
Μια εθελούσια “έξοδος” της Ελλάδας από το Ευρώ “ακυρώνει” όλες τις απάτες τους. Ακυρώνει όλα τα κέρδη, τα οποία ονειρεύονταν τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Η Ελλάδα μπορεί ν’ απαλλαγεί από την “αγχόνη” της χρεοκοπίας, αν εγκαταλείψει το “ικρίωμα” του Ευρώ. Δεν χρειάζεται καν να δώσει μάχη, για να επιτύχει τη σωτηρία της. Προβλέπεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο από την ίδια την νομισματική ένωση. Στο άρθρο 50 της συνθήκης της νομισματικής Ένωσης περιγράφονται όλα όσα πρέπει να γίνουν σε μια τέτοια περίπτωση.]

 Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του Πλανήτη

Ακόμα ένα άρθρο του Τραϊανού Παναγιώτη (Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β΄). Επειδή σηκώνει πολύ συζήτηση παρακαλώ εκφραστείτε δημοσίως με ανάλογο άρθρο.

Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του ΠλανήτηΓια να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν’ αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν’ αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν’ αναλαμβάνουν να ηγηθούν του “πολέμου” ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν “πόλεμο” εναντίον της κερδοσκοπίας.

... συνέχεια εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου