28 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις

1557546_731907286833271_1417834522_n.jpg

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

9/2/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελλήνων αντάμωμα απανταχού της Γαίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. Για 1η φορά με την επιμέλεια της EI-END ( EI- End National Debt) και του Προέδρου της Dr. Μανώλη Λαμπράκη, με τη συνδρομή παραδοσιακών συλλόγων από Μακεδονία, Κρήτη, Θράκη, Συλλόγους Μικρασιατών και Ποντίων καθώς και της διασποράς με εκλεκτά επιτελεία μουσικών και δεξιοτέχνες της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ελλήνων Αντάμωμα και Φιλελλήνων. Μια εκδήλωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός. Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα για τη Θεσσαλονίκη και χρόνια τώρα αποτελεί σημείο συναντήσεων. Το Ελλήνων αντάμωμα στόχο έχει να γνωριστούν και να βιώσουν, τα ήθη, τα έθιμα τους χορούς και τις συνήθειες Ελλήνων από όλο τον κόσμο Έλληνες και Φιλέλληνες Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, χορευτικά συγκροτήματα, πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε ομάδα Ελληνική, μεγάλη ή μικρή, που με το δικό της μοναδικό τρόπο συνεχίζει και μεταλαμπαδεύει χορούς, παραδόσεις, έθιμα και ήθη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00, με το καλωσόρισμα του κοινού από τους διοργανωτές και το χαιρετισμό των προσκεκλημένων της. «Προσκαλούμε τους Έλληνες και φιλέλληνες φίλους μας, σε ένα δυναμικό παρών, ένα ελληνικό γλέντι, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο πλούτος της ψυχής των Ελλήνων και η εκφραστικότητα της παράδοσης μας. Το αντάμωμά μας, το στήριξε και το στηρίζει ολόκαρδα ο Αρτέμης Σώρρας. Θα ανασύρουμε μνήμες και τραγούδια, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία ατόμων όλων των ηλικιών στα τμήματα των συλλόγων, με επίκεντρο φυσικά τους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον μας!!!», σημειώνει σε δήλωσή του με αφορμή το 1ο Αντάμωμα, ο Dr. Μανώλης Λαμπράκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο ξενοδοχείο Porto Palace, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00-15:00, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της 1ης Παγκόσμιας Ημερίδας με θέμα: Οικονομική κρίση της Ελλάδας και του πλανήτη. Προσκεκλημένοι θα είναι μεγάλοι οικονομολόγοι, αξιωματούχοι και τραπεζίτες. Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, Κρήτες, Μακεδόνες, Θρακιώτες που διαπρέπουν στο χώρο της διασποράς και στελέχη οργανώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού λαμβάνουν μέρος στις εργασίες. Χαιρετισμό θα αποδώσει στο συνέδριο ο πρόεδρος της EI-END Dr. Μανώλης Λαμπράκης, ενώ θα καταθέσουν εισηγήσεις ο γραμματέας της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης. Την πρώτη παγκόσμια ημερίδα θα κλείσει με ομιλία του ο κ. Αρτέμης Σώρρας, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την έξοδο της Ελλάδας από οικονομική κρίση. Θα ακολουθήσουν ερωτήματα δημοσιογράφων, αλλά και των παρευρισκομένων.



------------------------------------------
ΠΕΡΑΜΑ


------------------------------------------
ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
------------------------------------------
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, το Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει την ενημερωτική παρουσίαση των χρηματοοικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σωρρρα και του οργανισμού ΕΙ-END.Η είσοδος είναι ελεύθερη. Και η συμμετοχή αναγκαία.
 ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ-EΝD& ΣΩΡΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
------------------------------------------
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Τριανταφυλλιδης Κώστας 6984361724
και Γρηγορης Θωμαΐδης 6932303634
Τσικος Δημήτριος 6987268944 Αχυρκιδης Κων/ος 6937770992
------------------------------------------ 
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI - E.N.D
------------------------------------------
 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 - 1 - 2014 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΠΟΛΥΜΕΛΗΣ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ ΕΝD ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ !!!!

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..... ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 6984 989 582 ΚΑΙ ΤΟΜΠΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 6944 802 717

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΫΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ !!!
------------------------------------------
 ΚΟΖΑΝΗ


 Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετρανών Κοζάνης, εκδήλωση με θέμα τις προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα για τα 600 δις και την χρηματοδότηση προς τους Δήμους. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι υποστηρικτές της END Κοζάνης: Φωτεινή Χατζηπαντελή, Μαργαρίτα Πίπιλα, Δώρα Γκιούρα και Γιάννης Πουλατσόγλου! Να είστε όλοι εκεί!!! Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Γιώργος Μακεδών: 6943638237 Δώρα Γκιούρα: 6977173042
  
------------------------------------------

ΧΑΝΙΑ



Η ΟΜΑΔΑ ΕΙ-END ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ !

------------------------------------------
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Μεθαύριο Τετάρτη, 29/1/14, στη συνάντηση της ομάδας Αττικής, θα έχουμε τη χαρά να συνδεθούμε με τη Νέα Υόρκη και να μιλήσουμε μέσω skype με το γιατρό Μανώλη Λαμπράκη. 
Μετά τη σύνδεση, ανάμεσα στα άλλα, θα αναλύσουμε κάποια σημαντικά θέματα για τη χρηματοδότηση των Δήμων.

Πληροφορίες για τη συνάντηση:

ΠΟΤΕ: ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1/2014, στις 18.00
ΠΟΥ: στο εστιατόριο ΜΥΡΤΙΛΟ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ελ. Βενιζελου 78, Νέα Σμύρνη. Η στάση του τράμ στην οποία θα πρέπει να κατεβείτε, είναι η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ: Με το τραμ κατεβείτε στη στάση ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (δύο στάσεις μετά την πλατεία Νέας Σμύρνης, κατεύθυνση προς παραλία). Περπατήστε για 100 μέτρα με κατεύθυνση προς την προηγούμενη στάση του τραμ. Θα το δειτε στο αριστερό σας χέρι.


------------------------------------------
ΚΟΡΩΠΙ
------------------------------------------
  ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & EI-E.N.D
------------------------------------------
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

9/2/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου