11 Αυγούστου 2009

Ηλεία.Ο πάτος του λέβητα,γεμάτος σαβούρα!

Ρε,τι γίνεται εκεί κάτω στην Ηλεία;
Καλά λένε ότι είναι ο πάτος του λέβητα!Και ως γνωστόν στον πάτο μαζεύεται όλη σαβούρα,το κατακάθι!
Όλοι είναι σάπιοι...;Κανείς καθαρός;
Χρειάζεται σίγουρα ένας σύγχρονος Ηρακλής,να καθαρίσει την κόπρο,αλλά που να βρεθεί στην κοινωνία της μίζας,της αρπαχτής,της διαπλοκής,της κλεψιάς,της 'ραθυμίας,του ύπνου,του ωχαδελφισμού,του καναπέ,του φραπέ,του καμπαρέ,της υποκουλτούρας της γυφτιάς!Όταν όλοι τρέχουν και γλύφουν τους τουρκοαιγύπτιους(γύφτους),που έχουν παραμείνει από την εισβολή του Ιμπραήμ και έχουν κυριεύσει τον άμοιρο αυτόν τόπο,για να εκλεγούν στις καρέκλες!Και φυσικά όλοι αυτοί μόνο μορφωμένοι δεν είναι!Αλλά κι αν είναι στραβώνουν,γιατί η λαϊκή παροιμία λέει:"Με στραβό θα κοιμηθείς,το πρωί θα γκαβίζεις"!
Θα μου πείτε,τι σχέση έχουν οι γύφτοι με το παρακάτω!
Έχουν,γιατί στην Ηλεία εκλέγονται όσοι τα έχουν καλά με τους γύφτους!
Από εκεί ξεκινούν όλα!

http://mnodaros.blogspot.com/

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΤΡΕΛΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

Δέκα μήνες μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκα από αγνώστους πληρωμένους μπράβους έξω από την οικία μου στα Λεχαινά Ηλείας - http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=24.10.2008,id=74686240 - και ελάχιστες ώρες μετά την δημοσιοποίηση στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι, αποκαλυπτικού ρεπορτάζ βασιζόμενου στην Διάταξη της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πύργου Μαρίας Παπαγιαννίδου, για την παράνομη ανέγερση του δημαρχείου της Ζαχάρως με τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους - http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=10/08/2009&id=71617 - άγνωστο άτομο εντοπίστηκε αρχικά από εμένα και μετά από τους γείτονες να βρίσκεται και να περιφέρεται έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένω .

Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στην συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών , περιπολικό του οποίου με έναν αστυνομικό μετέβη στο σημείο όπου βρισκόταν το άγνωστο άτομο. Ο αστυνομικός ζήτησε παρουσία μου τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου αλλά αυτό αρνήθηκε να δώσει .

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω άτομο ήταν ο Δ.Κ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ που είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από δύο χρόνια και το οποίο κατά την αστυνομία εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο αστυνομικός του ΑΤ Λεχαινών τον επιβίβασε στο περιπολικό και τον μετέφερε στο ΑΤ Ανδραβίδας για «προστατευτική φύλαξη».

Ερευνώντας το Αρχείο μου έκπληκτος διαπίστωσα ότι το εν λόγω άτομο είχε εμπλακεί, στην περίεργη υπόθεση της κλοπής των χιλίων δενδρυλλίων χασίς τον Απρίλη του 2005 που φύλαγαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαλιάδας στα όρια των δημοτικών διαμερισμάτων Οινόης και Εφύρας .
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=04.05.2006,id=65054748
Υπόθεση που είχα αποκαλύψει με ρεπορτάζ στην Ελευθεροτυπία. Το όνομά του μάλιστα περιέχεται στο 52/2006 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Το περίεργο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη προσπάθεια τρομοκράτησή μου από τον υπόκοσμο και τους γνωστούς- άγνωστους κύκλους της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ηλεία που τόσα χρόνια δρουν ανεξέλεγκτα καλυπτόμενοι πίσω από τις πλάτες κομματικών και ισχυρών οικονομικών παραγόντων …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου