27 Ιουνίου 2008

http://www.kalami.net/

Κι ενώ ο κόσμος χάνεται,αυτοί παραμένουν στη μαυρίλα τους,κατασκευάζοντας "θαύματα" και ράβοντας σακούλες για να υποδεχτούν το χρήμα(το μόνο θεό που υπηρετούν),των κορόιδων που θα τρέξουν να δουν πληρώνοντας βέβαια εισιτήριο στους κατασκευαστές-διαχειριστές "θαυμάτων".
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!.
Διαβάστε στο Καλάμι για το "θαύμα",χαχαχαχα.


'Αρχισαν πάλι τα ''θαύματα'' με εικόνες που...δακρύζουν. Πιστοί, ετοιμάστε τον οβολόν σας

Σύμφωνα μ' επίσημη ανακοίνωση, ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος επισκέφθηκε στις 23 Ιουνίου 2008 τον καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στο Hempstead της Νέας Υόρκης, ''ύστερα από το φαινόμενο που παρατηρήθηκε εκεί στις 22 Ιουνίου σε μια μικρή φορητή εικόνα του Αγίου Νικολάου, στην οποία από τα μάτια του Αγίου φαίνεται να έχει εκκριθή υγρό το οποίο είναι ελαφρώς ευώδες''. Μετά την επίσκεψη ο αρχιεπίσκοπος δήλωσε: ''Στη ζωή και την ιστορία της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς παραδείγματα φαινομένων που δεν μπορούν ν' αποδοθούν σε φυσικά αίτια. Ο 'Αγιος Νικόλαος είναι προστάτης και θεράπων άγιος και είμαστε βέβαιοι καθώς ασπαζόμεθα την αγία εικόνα του, ότι πρεσβεύει υπέρ ημών στον φιλάνθρωπο και παντοδύναμο Θεό''.
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Απομακρύνεται από πρωτοσύγκελος, ο επίσκοπος Τρωάδος Σάββας; 'Εχει σχέση η απομάκρυνση με το -σ' εξέλιξη- μεγάλο σκάνδαλο στην ενορία Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάτταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου