10 Ιουλίου 2008

Οι Γερμανοί ξανάρχονται!!!!.


mail από http://alkimosarchive.blogspot.com/


Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη…

.
Η επέλαση των Γερμανών συνεχίζεται. Μετά τον ΟΤΕ και την κατάληψη του χώρου των τηλεπικοινωνιών, προχωρούν τώρα και στον τομέα των ΜΜΕ (Alpha).
.
Οι άνθρωποι που είδαν τα γερμανικά τανκς να μπαίνουν στην Αθήνα, και ακολούθως την σβάστικα να κυματίζει στην Ακρόπολη, ζουν ακόμα ανάμεσά μας. Μια Ελληνίδα (με το έψιλον κεφαλαίο) όταν τα είδε αυτά, δεν τα άντεξε η καρδιά της, και αυτοκτόνησε. Ήταν η Πηνελόπη Δέλτα. Είμαι βέβαιος, ότι αν δεν το είχε κάνει αυτό τότε, και ζούσε ακόμα, θα το έκανε τώρα… Η εισβολή εκείνη ήταν κατά μέτωπο, και τότε υπήρχαν ακόμα Έλληνες που πρότασσαν τα στήθη τους, υπερασπιζόμενοι, όχι μόνο τα πάτρια εδάφη, αλλά και τα ιδανικά αυτού του τόπου. Σήμερα, δυστυχώς, δεν προτάσσουν πια τα στήθη, αλλά μάλλον τα …οπίσθια! Ναι! Διότι τώρα έρχονται οι Γερμανοί από την …πίσω πόρτα, σαν τους κλέφτες, και υπάρχουν κάποιοι ανάμεσά μας, που τους βάζουν μέσα «για τριάντα αργύρια». Είναι οι σύγχρονοι «εφιάλτες»…

Η υπόθεση Siemens ήρθε από το πουθενά, και ίσως είναι η «θεία δίκη», που επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση, που λέει: «Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη».

Τι καλύτερη ευκαιρία θα μπορούσαν να έχουν, όλοι αυτοί που υπερηφανεύονται ακόμα για την διαχρονική αντιστασιακή τους δράση, και τον πατριωτισμό τους, για να αντισταθούν σήμερα; Θα πρέπει να είναι κανείς σε κατάσταση νάρκης για να μην αντιλαμβάνεται τον ρόλο των Γερμανών και τους στόχους τους. Έχω γράψει αρκετά (εδώ, εδώ και εδώ), πιστεύω, προκειμένου να συμβάλω σ’ αυτή την αφύπνιση, αλλά βλέπω ότι είναι τόσοι πολλοί, αυτοί που έχουν πάρει από τα «ζαχαρωτά» των Γερμανών, που χάνονται οι φωνές της όποιας αντίδρασης.

Αργά η γρήγορα, όμως, η σαγήνη θα ξεθωριάσει, και τότε θα δει η ελληνική κοινωνία το σκληρό πρόσωπο του «εραστή» από τον βορρά. Τότε θα είναι όμως αργά… Η δεύτερη κατοχή, θα είναι χειρότερη από την πρώτη.
.
~~~~~.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου