24 Ιουλίου 2008

Οι μεταξωτές....βάρκες,πρέπει να πληρώνονται!!!!!.

Από τη http://www.zougla.gr/

"Ο Αλογοσκούφης μου κατέστρεψε τη ζωή"

23 Ιουλίου 2008, 21:01

Γιώργος Στεργιόπουλος

Ο επιχειρηματίας, Βασίλης Μπρέκος, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, μιλά στη zougla.gr. Yποστηρίζει ότι ο Γιώργος Αλογοσκούφης τον χρησιμοποίησε, για να καλύψει την προεκλογική καμπάνια του το 2004, τον χρέωσε και του κατέστρεψε την οικογένεια.

Τα χρέη που προκληθήκαν από το επιχειρηματικό άνοιγμά του για τον τότε βουλευτή και σημερινό Υπουργό τον οδήγησαν στην οικονομική και οικογενειακή καταστροφή.

Απευθυνόμενος προς τον Υπουργό στη συνέντευξη, λέει:

« Όταν, για να γίνεις Μπεν Χουρ της Οικονομίας, μισθώνεις καθαρόαιμα με μόνο καπάρο το λόγο σου και στη γραμμή τερματισμού, έχοντας βγει πρώτος, ξεχνάς ακόμα και νερό να τους δώσεις, θεωρώντας τα πλέον άχρηστα υποζύγια, έρχεται μοιραία κάποια στιγμή που, όταν αναφωνείς: «Το βασίλειο μου για ένα άλογο»…ούτε το ντορή του μανάβη δεν θα βρεις πρόσφορο. Σφετερίστηκες τον ιδρώτα μου, το μέλλον των παιδιών μου, των ανηλίκων παιδιών μου, που αριστεύουν παντού, επειδή έτσι το θέλεις εσύ…υπερόπτη, αχάριστε και ανάξιε για το πόστο σου Υπουργέ».

Για την προσπάθεια να πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν, είπε:

«Εξάντλησα όλα τα μέσα για να τους πείσω, ότι τουλάχιστον έπρεπε να μου εξοφλήσουν αυτά που ξόδεψα για την προεκλογική τους εκστρατεία το 2004. Επισκέφτηκα αμέτρητες φορές το Σωτήρη Νικολαρόπουλο, για να διευθετήσουμε το θέμα, αλλά κάθε φορά, όπως αποδείχτηκε, απλά με κορόιδευαν. Αυτοί νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με σκουπίδι και με τον τρόπο τους με πετούσαν στη χωματερή της πολίτικης ζωής, εκεί που συνήθως πετούν όλους αυτούς που τους πιστεύουν και τους στηρίζουν. Φτάνει όμως η κοροϊδία. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε όρια. Τα δικά μου εξαντλήθηκαν. Θα δούμε στα δικαστήρια ποιος έχει δίκιο, έτσι επέλεξε ο Υπουργός της Εθνικής μας Οικονομίας. Και αν νομίζει ότι τον φοβάμαι, πείτε του ότι κάνει λάθος. Ό,τι είχε σημασία για μένα το έχασα. Μου διέλυσε την οικογένεια. Ό,τι χάσω από εδώ και περά δεν θα με νοιάξει. Μόνο να δικαιωθώ στα μάτια των παιδιών μου θέλω».

Ο κ. Μπρέκος κατηγορεί τον Υπουργό και τους συνεργάτες του για απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με τη μήνυση, ο κ. Αλογοσκούφης προσέλαβε την εταιρεία του μηνυτή ODRER TAKER «Χρονοπούλου Ασημίνα και Σία Ε.Ε.», για προώθηση προεκλογικών φυλλαδίων την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρει ο μηνυτής, προχώρησε σε 3.650 παραδόσεις προεκλογικού υλικού, για τις οποίες μάλιστα χρειάστηκε να προσλάβει επιπλέον υπαλλήλους, το κόστος των οποίων – σύμφωνα με τη μήνυση – φτάνει τις 280.000 ευρώ. Ο κ. Μπρέκος υποστηρίζει ότι μετά το πέρας της εργασίας του είχε σειρά συνομιλιών και ραντεβού για να πληρωθεί, τα οποία όμως απέβησαν άκαρπα. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη, ως τρόπο κάλυψης της αμοιβής του, του πρότειναν να πληρωθεί μέσω οργανισμών και επιχειρήσεων, οι οποίες με την παρέμβαση του Υπουργού θα του ανέθεταν εργασίες σχετικές με τη δραστηριότητα της εταιρείας του. Έτσι, τον παρέπεμψαν στην Εθνική Τράπεζα, στα Super Fast Ferries, στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στον ΟΠΑΠ, στα Κρατικά Λαχεία, στη Γενική Ταχυδρομική, στον ΟΔΙΕ και τέλος στην ΙΘ΄ΔΟΥ Αθηνών, η οποία του σφράγισε κι ένα μπλοκ τιμολογίων.

Στη μήνυση παραθέτει σειρά εξωδίκων που έχει αποστείλει προς τον κ. Αλογοσκούφη, ενώ μάρτυρες προτείνει μεταξύ άλλων τον κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, καθώς και το δημοσιογράφο, κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Εκτυπώστε το Στείλτε το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου