23 Αυγούστου 2008

Επέστρεψαν στη Σεβαστούπολη οι "Τσερνομόρτσι",δηλ. ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας!

Επέστρεψε χθες στο Ναύσταθμο του Ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας,στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας,το πρώτο πολεμικό πλοίο,η πυραυλάκατος "Mirage".Είναι αυτό που βύθισε την πυραυλάκατο του Γεωργιανού Ναυτικού,όταν δέχτηκε πυρά και ανταπέδωσε.
Πολλοί Σεβαστουπολίτες είχαν συγκεντρωθεί με σημαίες και πανό για να καλοσωρίσουν το πλοίο,ενώ αυτό εισερχόταν στο λιμάνι!
Κι ενώ περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με τις απειλές της Ουκρανίας περί απαγόρευσης ελλιμενισμού του στόλου,περί...πληρωμής βίζας από τους Ρώσους ναύτες,κλπ.,το μόνο που είδαμε ήταν μερικοί Ουκρανοί αστυνομικοί να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον κόσμο που χαιρετούσε το πλοίο και φώναζε συνθήματα υπέρ της Ρωσίας!!!Ενώ μερικοί "εθνικιστές" που έφτασαν από την Ουκρανία με λεωφορείο,επέστρεψαν άπραγοι χωρίς να κατέβουν,γιατί το κλίμα ήταν εχθρικό απέναντί τους από τους κατοίκους!!!!!!
Να υπενθυμίσουμε ότι την Κριμαία,ενώ ανήκε στη Ρωσία,επί Σοβιετίας το 1954 ο Νικήτα Χρουστσόφ τη χάρισε στην Σοβιετική Δημοκρατία της Ουκρανίας!!!!!!!!!!
(Όπως είχε χαρίσει ο Στάλιν στη Γεωργία,την Οσετία και την Αμπχαζία,μαζί με μια μεγάλη περιοχή της Αρμενίας,επειδή ήταν "Γεωργιανός").
(Όπως πάλι ο Στάλιν είχε κόψει το Ναγκόρνο Καραμπάχ από την Αρμενία και το είχε χαρίσει στο Αζερμπαιτζάν!!!!).
Τελικά ήταν μεγάλοι κοπτοράπτες αυτοί οι "κομμουνιστές"!!Ίδιο έργο και στη Γιουγκοσλαβία.Ο Ιωσήφ Μπρόζ "Τίτο" έκοβε και έρραβε,χάρισε στην Κροατία,έστησε τη "Μακεδονία" με στόχο την Ελλάδα,κλπ.Ο Ιωσήφ Στάλιν ξερίζωσε λαούς, έσφαξε,σκότωσε,εξόρισε εκατομμύρια ανθρώπους,πάνω σε ένα οργανωμένο σχέδιο ειδικά για τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τη Μαύρη Θάλασσα!!!
Άραγε να έχει καμιά σχέση που είχαν το ίδιο όνομα;;;;;
Τέλος πάντων,επειδή το θέμα μας είναι η επιστροφή του Ρωσικού στόλου στη βάση του,αποδείχτηκε ότι οι απειλές της Ουκρανίας ήταν κούφιες!Πως αλλιώς να ήταν δηλαδή;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου